-
fakt je hezká nebo spíš byla takoví nádherný vlasy a ona si je zníčí trochu nenormální!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *11* *11* *10* *9* *9* *14*
-
a jak ji mám dát ten hlas?? hm :X *8*
-
-
Proto, aby Miley byla nominována stačí do kolonky "Other" napsat její jméno v těchto kategoriích
"Favorite Movie Star Under 25″
"Favorite Pop Artist"
"Favorite Female Artist"
"Favorite Drama Movie" ( The Last Song )
"Best Book Adaption" ( The Last Song)
-
-
miley
Ahoj,písněte kdo fandí Miley Cyrus a kdo Ewě Farmý,díkes *4* *16* -
-
Re: miley
♥♥MiLEeY♥♥
JenOM jIiI!!!NIkOmU InYMUu!!:D
No VlAStNE ETee JoNAS BRoTHERS :D *3* -
ja fandim miley jenom ji -
fandim ewe, miley nemam rada
-
-
jsem tu......!
ahoj!! *1* *1* *4* -
:-*
ja jdu na Hannah Montanu 7.7. nemuzu se dockaaaaat -
Miley je super
Miley je super. Chtěla bych být jako ona.Je hezká umí rozesmát. umí zpívat. A skládat písničky a je taková jaká je. Je seper. *3* -
Hlasujte pro Miley!!
Ahoj lidi pls hlasněte pro Miley dnes končí soutěž tak pls hlasněte pro ní:http://papirek256.blog.cz/0908/ nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
před em dík ;-) -
nfewkjfh
hele je to dobrý Bulhaří vedou už jenom o 69 a to moc není ale pak ty zasraný Poláky to bude větší problém -
hele to neni určitě ona. někdo si z vás určitě dělá prdel. A vypráví to svejm kámošum atd. Sice jí mám rád taky ale tomuhle moc nevěřim. *13* -
-
Re: skype
a proč ne?...vždyt to sedí...všechno... -
-
Re: Re: skype
osobně si myslím taky,že to bude pravdivé.Nevěřim tomu,že by se někomu dařilo tak dobře hrát Miley,podle toho co píšou ostatní -
-
Re: Re: Re: skype
správně :-) já si taky myslím..i když už jsem jednou naletěla...od tý doby si to hlídám..a vypadá to nadějně... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: skype
Já nevim ale už si mě přidala do přátel a podle toho co jste tady psali jak jste si s ní psali tak to vypadá na ní a nevim ale myslim že je to ona
-
-
-
-
-
video a album
WOW už se těším na nový album *14* a to video by mě taky zajímalo *5*