Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hannah

http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
    prostě nej song!!!!
  • jak tady

jak tady nikdo řiká že byla s Miley mohla si to klidně vymyslet *3*
  • parket..a

SOUTĚŽ

Ahoj fanoušci Miley Cyrus-podpořte svojí hvězdu v soutěži o nejkrásnější herečku a to přímo tady
    http://parketa.blog.cz/0907/nejhezci-herecka-1-kolo#komentare stačí dát hlas v anketě *3*
    • lilien

ahoj miley ty moc dobre spivas a mas uzasny hlas dokonce jsi lepsi nez farna ja ti reknu jedno ta vanesa hugnes je teda velka pica ze tak ahoj
      • miley.the.best

Re: lilien

Jsem ráda že máš ráda Miley,a le ona to tu nečte a navíc nemusíš se vyjadřovat sprostě, stačí třeba napsat, že nemáš ráda Vanessu ...
  • miley11cyrus

fsg

zajímavé moc běžte na mj a ne na miley *7*
  • miley11cyrus

.

prasečí chřipka *1* *1* *1* *1* *1* to bych se moc divila....×ĐĐĐ to je fakt prdel ×ĐĐĐ *1* *1* *1* *1* *3*
  • MAIL?

UŽ V NOVINÁCH KDYŽ SE PODÍVÁTE JE NAPSÁNO ŽE NÁKÁ ASISTENTKA MILEY NEBO JAKO KÁMOŠKA... KTERÁ MÁ MAIL A NAŠLA JSEM TO NA AMERICKÝCH STRÁNKÁCH TÉ HOLKY ŽE SE KAMARÁDÍ SE SELENOU DEMI MILEY A JONAS BROTHERS ATD. ZKOUŠIM NA TEN MAIL PSÁT A ONA TA HOLKA PÍŠE DÍKY NÍ MAM POTVRZENO MILEY MSN A SKYPE A MAIL ATD. TAKŽE MAILUJTE NA : knockout00@hotmail.com A DOSTANETE ODPOVĚDI NA VŠECHNO NAVÍC KECÁ PŘES WEBKU A ŘEKNE VŠECHNO VÁM !!§ UŽASNÉÉ
    • Re: MAIL?

A to Ti nikdo neřekl, že z kontaktů: ...@hotmail.com přichází do tvé pošty nejdestruktivnější virus všech dob zjištěný Microsoftem???!!!! I na CNN to hlásili, ať se od těchto kontaktů nic nepřijímá!!! To není kec!!! A ani s urážkou Miley(i když jí z hloubi duše nenávidím) to nemá nic společné, kdybyste mi chtěli nadávat!! Zformátuje ti počítač a zničí hesla!!!
      A pro ty co milujou Facebook: Bude se zřejmě rušit, protože sbližuje nacisty(milovníci Hitlera a hákového kříže a doufám, že víte, kdo byl Hitler!)
    • addlevel

Re: MAIL?

asi anglicky žejo *7*
  • alusqa99

Winner

Chtěla bych se zeptatvíte jak sme vyhráli tu soutěž která země má Miley nejradši a kde má nejvíc fanoušků za Leden. Tak ví to aspoň Miley dozví se to?? Jinak to je k ničemu. Někdo tady psal že prej když vyhrajem tak přijede ale mě to příde jako blábol. Tak mě příjde zbytečný že sme vyhráli když o tom Miley ani nebude vědět!
    • mattie

Re: Winner

tam o nič nešlo to bola len zábavka pre jej fanúšikov nič viac:DDD
      Aby Miley prišla, musí byť v tom štáte predaný určitý počet jej cd, podľa toho ako sa umiestnuje v hiparadach a nie v nejakej súťaži omfg:DDD *3*
  • Tereza

................

Je to ale pašák ten Robíík *YAHOO* *1* *1* *15*
  • fun.miley

Chat

ahoj lidi .. chtela sem se zeptat jestli by ste nechteli si tady nekdy pokecat o Miley a tak.. treba by sme se ja nebo treba i vy dozvedeli neco new atd.. :)..
    chtela bych tu nekdy s vama pokecat :)
    se pls ozvete kdo si chce pokecat a hlavne kdy :) dik moc *4* *14* *3*
    • armenakos1

Re: Chat

já si s tebou rád pokecám ...nechceš radši třeba přes skype nebo icko ? *3* *1* *3*
  • MartinDyntar
    Jen další přiblbla americka fiflena s frnakem nahoru v řadě s tunou make-upu. Už ji k dokonalosti Chybí jen ta plastika jejího obličeje, uměle poprsí a pojistka toho všeho.
    • Luky1987

Speváčka je si myslím dobrá 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit