Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

cože ??

tvl co se stalo.. ony se ty new fotky přidali tak brzo ?? tak to je hustýý.. musím po dlouhé době pochválit osobnosti.cz :DDD :DDD :DDD
    • kajuska4

Re: cože ??

:D lol...a tolik fotek pání :D
  • castelymy

hhhh

http://www.dailyfill.com/photos/698 2/8/Miley_Cyrus_Smiley__Funny_Faces .aspx miley je pekna? to tazko :D
  • klekyk

Miley

a mám i adresu přesně kde bydlí *3*
    • Re: Miley

Ahoj jsem Dominika a taky mocinky zbožnuju Miley je super nedala bys mi tu adresu?nemužeš mi ji poslat na mail děkuju ahoj *3*
      • klekyk

Re: Re: Miley

Ahojky já tu adresu napíšu sem
  • anukkyss

Miley

Opravdu, ale opravdu zírám jak to může mít někdo v životě tak jednoduchý. Dcera zpěváka, odmalička v reklamách, disney se jí ujme a natočí s ní seriál na jetix...
    Slavná a ani si to nevydřela. Ano, seriál se mi líbí. Ano! I několik písniček mám v mobilu! Ale že by se mi líbila jako osobnost? NE! NE! NE! NE! NE!
    Stačí když se podíváte na youtube.com na rozhovory s ní!!!! Kdy't se natáčí v limuzíně jak jede a MYSLÍ SI O SOBĚ BŮH ví co.
    Podle mě jen vydržovaná hvězdička. *9*
    • Re: Miley

souhlasím s tebou. Měla to až moc lehký!!!
      • elis66

Re: Re: Miley

J8 si myslím, že to tak lehký zase neměla. Jako já nevím..ale někteří z vás tu píšou, jak to byla vydržovaná halka, ale asi tpro to taky musela něco dělat ne? Když chtěla zpívat, tak se to taky musela "naučit" jasně...má hlas, ale taky není jednoduchý se k němu dopracovat a vytáhnout ho tam, kde ho má ona. Nebo s těma filmama. To je taky kravinka, to prostě tak nefunguje, když se chce někdo dostat do falmu tak to taky musí vydřít. takhže ta vaše oblíbená "vydržovaná dcerka" už má taky něco za sebou. Nemyslíte?
    • piskot256

Re: Miley

NÉÉÉÉÉ!!MILEY TO TAKY NEMĚLA LEHKÝ!!ONA SI TO MUSELA TAKY VYDŘÍT!!já fím že si to o ní myslíte to zamozřejmě můžete ale ne takovým způsobem!!je pravda že Miley byla v některých těch reklamách!!ale taky musela makat aby na to měla!!přála si být slavnější!!na začátku se ji vůbec nedařilo ale podařilo se jí být Hannah Montana!!TAK VÁS PROSÍM UŽ TOHO NECHTE!!
  • nicky0012

ne!

jo a co sš v tom případ ty???když ji nemáš rád tak sem nelez!! a nemluv sprostě!!!
  • nespesna

Michael.j

určitě Michael jackson ale Miley taky *4* *14*
  • !!

lidicky musime pridat!!!my na to mame !!!!!!! *1* *3* at jsme aspon 2
  • miley-destiny

Tish a Billy konec

takže všichni už víme že se rozvádějí ael oni nemysleli na děti nebo co s taky vím že tish billa podváděla a miley je stoho na mrtvici hci aby se dali zase do kupy a vy ?????,,
    • armenakos1

Re: Tish a Billy konec

nvm kde si četla že je z toho miley na mrtvici a že tish billy raye podváděla....ale je to smutný... chudák miley.. teda pokud je to pravda...doufám že není..páč by to bylo hrozný.. *9* *9*
      • Re: Re: Tish a Billy konec

Nemyslím, že jde o novinářský drb s tím rozvodem to pravda asi bhoužel bude . *9* Nikdo rád nesnáší rozvod a hlavně děti ne. Když jsem viděla teď nejnovější fotku Noah kde šla udajně s Tish a Braisonem k advokátovi bylo na ní vidět, že je s toho hodně smutná *9* *9* . A Miley z toho taky je určitě hodně špatná. No vic už jste asi četli třeba na oceanup.com atd.
        • armenakos1

Re: Re: Re: Tish a Billy konec

hele já ti nvm... bulvár toho tolik nakecá... a navíc E-news toho taky moc nakecali.... jo ty fotky jsem viděl..a jak můžeš vědět že šli zrovna k advokátovi..??!!.... jako já ti nvm...prostě paparazzi vyfotí tish, noah a braisona na parkovišti a řeknou si hned že jdou asi k advokátovi... *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Tish a Billy konec

No já jsem taky viděla tu fotku s Noah a Tish a ní taky bylo napsaný že jdou k advokátovi. No tak nevim jestli to je pravda. Ničemu se v bulváru nedá věřit.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Tish a Billy konec

nj ale nemaj to skutečně dokázaný že jdou k advokátovi...omg třeba je někde vyfotili na parkovišti a vycucli si s prstu že jdou k advokátovi...... jo a ještě jedna věc..proč by šla tish k advokátovi s noah a braisonem ??... to by tam šla asi sama ne ? *1* *1*
  • emkate

B-D

Happy B-Day Smiley!!! ♥ *3*
  • Chybí mi stará, dobrá Miley
    • A proč Ti chybý stará dobrá Miley?? Armenakos ji očaroval,spívá falešně,nebo není první v žebříčku???? Ale Miley tet poslouchám každý den,a nezměnila se...... *3* *4* *3* *4* *6* *6*
      • Chybí mi ta Miley, která měla písničky o něčem, která u zpěvu nedělala pištivé zvuky, ta, která za každou příležitost uspět děkovala bohu a taky ta, která nikdy nechtěla kouřit a nosit příliš odhalené oblečení... Byla neuvěřitelná, zajímavá, byla originální, teď je to jenom kopie...
        • ona se nezměnila,ale dospěla
          • armenakos1
            přesně *3*
            • Andrejka10
              přesně NO!!! Ale Lucinečko, ona se změnila (a dospěla no)! 1) nehraje v montaně 2) nosí odvážnější oblečky 3) má tatto a piercing 4) má drsnější hlas! Pardon, bolej mě ruce no ta papa lidi! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit