-
Miley v české o2 aréně
Jestli chcete, aby byla Miley v Česku, hlasujte tady: http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx . Tuhle anketu tam dali z O2 Arény a najdete ji v pravém sloupci, když si popojedete dolů -
liam
miley Prej Už Nechodí s Liamem -
-
Re: liam
a co my s tim -
Re: liam
hm,už to bylo potvrzrno,ale stejnak doufám,že tomu za nedlouho bude jinak.mooooooc jim to spolu slušelo!!
-
-
LOL až v červenci 2011?!
teďka jsem četla na jednom z twitterů, že LOL vyjde až 20. července, je to prý už i potvrzené tvůrci filmu *9* *9* škoda, moc se na něj těším *14* -
-
Re: LOL až v červenci 2011?!
Ten den mi bude 15 :-D -
no ty vole, to mě teda pěkně nechce říct co. Ale není to už docela dlouho, dyť kdy ten film dotočily? ještě nikdy jsem neviděla že by se film tak dlouho stříhal, co tam s nim proboha dělaj ? -
-
Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
já jsem četl že kvůli tomu skandálu s bongem filmaři LoL raději vystříhali záběry jak miley jakože "kouří"... ale taky je mi divný proč tak dlouho trvá.. *9* *13* -
-
Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
taky jsem četla, ale stejně...hm, the last song se začal točit někdy v květnu nebo červnu 2009 a premiéru měl v březnu 2010...to máme...9 měsíců zhruba, takže pokud se LOL začal natáčet nakonci července 2010, tak to nám vychází zhruba na ten duben až květen... *4* tak proč až v červenci *8* *8* ale stejně se moc těším *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
ono je to celý nějaký divný *13* kdo ví co s tim filmem dělaj blbci *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
KDO VÍ *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
to už mi bude 15 škoda že tak pozdě -
-
Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
až tk dlouho jo *8* *15* už se moooc těšim *14*
-
-
-
Mohli byste konečně řešit kolikátá je? Já jsem Mileynin obrovský fanoušek a vždycky budu ... a od svých 11 let jsem byl a stále mě neomrzela, prostě roste se mnou .... je sice 3. ale není to úplně, ale úplně jedno? Vždyť to pořadí pouze ukazuje to, kolik lidí na ni klikne a myslím, že kdyby Miley věděla, že je na 3. místě s přes 300 000 shlédnutími profilu tak by taky nebyla smutná ... na tuto stránku (dle mého názoru) chodí především mladší generace, která přestala mít Miley od toho, co je (jak tomu oni říkají) "nová" ráda a prostě začali mít rádi Selenu, které je mimochodem 19 a stále se jí nálepky Disney girl nepodařilo zbavit ... Ale prostě se zeptejte sami sebe, opravdu je tak důležité, aby byla první? :) Ještě před pár dny jsem si říkal "Sakra, jak je možný, že se dostala až na třetí místo, vždyť to přece není možný!?" A teď si říkám: "No a co?" Já jakožto její věrný fanoušek ji budu mít rád až do skonání světa a je mi úplně jedno jestli je na osobnostech 1., 3. a úplně jedno by mi bylo i kdyby na hlavní stránce vůbec vidět nebyla :)K tomu, že ji mám rád já, nepotřebuji vidět, že jí kliká na profil i někdo jiný :) Toť asi tak vše co bych k tomu chtěl říci
-
-
no, tak mně už je to taky jedno...myslím, že selena všechny začala zajímat, protože chodí s justinem a rozjela nové tour a mám nový film...to je všechno...
-
-
Nevím, podle mě to tím nebude ... prostě Miley změnila styl a hodně děckám rodiče zakázali ji už i poslouchat ... tak všichni malí prdi přešli na Selenu :)
-
-
Bodet' by se to rodičům nelíbilo.Však ta slavná "hanna montana" nebo jak se to píše byla všade kam se člověk podíval.Ty dnešní děti vyrůstaji jen na TOM.Neznaji snad nic jiného.Jsem neskutečně moc ráda,že já jsem dětství prožila úplně jinak,že za mě tohle nebylo.Pohádky tipu Šmoulové,Tom a Jerry a další a další-to jsou legendy na kterých vyrůstá již několik generací.Kdežto takovéto seriáli co malý děti "žerou přejdou než se řekne "švec" a co si z toho ty děti vezmou?! Jsou akorát tak zblbnuté! Tot' můj názor.Můžete kamenovat.:)
-
ale zase těm starším se nová miley zalíbila víš *3*
-
-
To se sic možná zalíbila, ale kdo ví jestli se zalíbila tolika lidem co jich ztratila?:-) A být Miley tak dělám to samé ... vezměte si takovou Ashley Tisdale (nic proti ní nemám), ale ve 26 letech být "postavičkou" Disney ... to že ji přestali poslouchat je jejich problém a být Miley tak dělám úplně to samý a je mi úplně jedno, že zklamu tu "spodnější vrstvu" fanoušků ..., protože ten co se Miley kvůli té "změně" vzdal ani žádný fanoušek není :)
-
-
-
-
Opravuji první větu ... Mělo tam být Mohli byste konečně přestat řešit * :)
-
-
Terko, mohla bys mi laskavě přestat říkat "DÁMO", už mě fakt štveš a jestli jsem chtějí lidi něco napsat, tak jsem mají kdyžtak napsat to že je Miley užasná atd., a né že je blbá!!! Sbohem! *16* *16* *16*
-
-
Haha :) Na diskuzi se může napsat cokoliv,jaké koliv názory se tu můžou sdílet! Né každej na ní musí mít pozitivní názor jako vy a pokud,že ho sem chce napsat a je napsaný slušně,proč by tu nemohl být? Tohle je pouze diskuze! :)
-
-
-
souhlasim z anonym .
-
fake
jo jo je pekna -
umrel
hele lidi jak umrel michale jackson tak si ho vsichni pridavaji do fanclubu -
-
Re: umrel
Jn mili máš pravdu *15* -
Re: umrel
aspon neni miley první *15* -
-
Re: Re: umrel
to neee to bude zase za rok az na jacksona vsichni zapomenou to se teprve budu smat ja tobe zdravim trupko -
-
Re: Re: Re: umrel
No nevim jestli ně něho někdy zapomenou na Beatles ve ,kterých skoro všichni umřeli taky na ně lidi nezapoměli.
-
-
Re: Re: umrel
To mě naštavlo ,že Miley neni první chi a,by byla to nejslavnějeíš celerbita.
-
-
-
:*
Milujem júúú je najkrajšjááá ... *14* *14* -
miley je super
miley je nejlepsi na svete a ted sem zjistila jako ja uz sem to davno vedela ze ma nejaky nevlastni sourozence ale nerozumela sem tomu a ted sem se to dozvedela takze trace a brandy jsou z prvniho manzelstvi jeji mamka a pak kdyz se poznali billy ray a tish tak je adoptoval aby byli jako jeho a ten christopher cody ten je zase z prvniho manzelstvi jejiho taty billyho no a braison a noah ty uz sou jejich to je super miley je proste super *14*