Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jo

jo meli bysme ale snema to tak lehke nebude *10* *10* my jsme to zazily *16*
  • miley11cyrus

+

miley je super tak co tady pořád řešíte?? *10*
  • hbdelfin

hlasujte

tak hlasujte lidičky, jinak nas ti blbi brazilci predezenou, musime dat aspon velkej naskok, polaci budou vetsi problem, ale ja mam plan, vsichni, kdo mají blogísky, tak si to tam dejte, at o tom vsici vedi, chodte na vsechny mozny blogy a webovky a vsem to tam piste, bohate staci, pls, hlasnipro cesko, jde tu o miley a odkaz

http://tweeter.faxo.com/To p_Miley_Cyrus_Country/2010/01
    • alusqa99

Re: hlasujte

Jo přesně dejte si to na blogy.
      A řekněte všem kámošům co mají rádi Miley a na různý webowky to by snad mělo zabrat. Zase nás ti Brazilci dohánijou musíme se prosadit už jenom protože česko skoro nikdo nezná !!!!!!!!!!!
  • addlevel

napsala jsem tý druhý Miley a na otázku jak se má odpověděla úplně stejně jako ta druhá a na otázku jestli se jí líbí liam odpověděla jinak než tamta to je divné *7*
  • lucine.cz.ka.ulitz

pravda o koncertě!

chcete se dozvědět pravdu o koncertě?? nakonec je vše úplně jinak než bylo poprvé uvedeno,ale tyto informace jsou na 100% pravdivé a můžete si dokonce i zasoutěžit o lístky!!bude vybráno pouze 10 lidí zkuste štěstí a koukněte na tento web! http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/1 003/vyhrajte-2x-listek-na-koncert-m iley-c
    • alexej.terez.cerepanov

Re: pravda o koncertě!

*LOL* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: pravda o koncertě!

hm jasně a ona ti jako píše že tady bude koncertovat a ty znáš její info máš její e-mail a zajímavý že to není na jejich stránkách? No kdo tomu věří?
  • hm

Celkem škoda.. Že nemá ani tušení že ji to tu píšem... *9*
    • Re: hm

hmmm....to jo ale co se dá dělat
  • http://tinyurl.com/9bfzkfh ,fanoušky Miley by mohlo možná tohle zajímat.
  • dunajs10
    je mi smutno *9* *9* *9*
    • Noa pokom pak je Ti smutno?? Demi Lovato,Selena Gomez.....Billy Ray Cyrus??? *15* *1* *1* *2* *15*
      • Andrejka10
        Pane bože lucinečko: nech toho! Je mu prostě smutno a nwm proč vyjmenováváš selenu a spol. to se mu má stejskat po nich? Bože!! *5* *16*
        • armenakos1
          andrejko ale ted se musím zastat lucinečky, nechápu proč tady nějakej dospělej kluk píše že je mu smutno.. *12* a co mi jako s tím ??!! *12* když ani nenapíše důvod nebo tak něco tak je to trošec trapný *16*
          • Andrejka10
            Nj sorry tome, ale já už jsem holt taková... ;) zvykneš si. Prostě to do mně vělo.
  • kaca007

TURNÉ?!

Ahoj lidi nevíte jestli Miley neplánuje turné mohla by se stavit v Praze.Kolikátýho by to asi bylo?? Díky *3*
  • missmartinqa

aww...

newite nekdo by bych si stahla hannu??...film...hledala sem ji vsude ale pste sem ji ete nenasla.....jo...MILEY JE BEST..xDxDxD *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit