-
hanininka
ahoj mam od tebe samolepky denik hanni monthany a tricko jsi fakt super *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
fůůj
Jasně ubožáci jen do mě!!! *1* *15* -
ja
ja mam rada miley je dobra *14* -
-
Re: ja
SORRY JA SEM SI TU ZPRAVU NECETLA KAMOSKY?? -
-
Re: Re: ja
v pooh
-
-
JO JE GOOD ALE NEMYSLI ŽE TĚ BUDEME JA A ANISEK 285 MIT RADY!!!!!! *9* *9* *8* -
jj já taky
-
-
ha
jezis.. tatarci!! -
.
jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4* -
Miley
Kdo všechno viděl Miley pře webku?? -
-
Re: Miley
Já zase viděla přes webku Breda Pitta *1* *1* *1* *1* ...bože lidi ste fakt střelený *15* ..kdo by si nechtěl vyzkoušet jaký to je bejt "Miley" *15* *1* někdo z vás musí mít zase jenom srandu *15*
-
-
blb
ahoj fanoušci Miley když jsem šla dnes na youtube.com všimla jsem si tam tohohle videa
http://www.youtube.com/watch?v=Ha _uL2qEFx0
podívej te se na něj a ahoj :-D -
-
Re: blb
Haha, když jsem zadala M, jako první tam byl Míša Jackson. To je podle oblíbenosti a spouštěnosti videí, tzn. momentálně vede Jackson. -
Re: blb
co to je za blbost?
-
-
výstřižky
Ahojky,chtěla bych poprosit...sbírám miley už toho mám mocky,ale pro mě to je málo =D...chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo má náký články třeba z ciziny a rád by to za něco proměnil tak jestli jo=) tak písněte na facebook "Anuška Činčerová" bo na icko "326498200" bo na mail Anushka.c@seznam.cz ... moooc díky pokud se někdo najde =) *14* -
Stops !!
Víš jako jo asi máš pravdu!! jak už jsem tu někde psala Miley jsem měla ráda už od jejích 12 let! A trochu mě mrzí že se změnila ae máš pravdu v tom že dospívá a že každý se jednou změní!otázka je ae jak se každý změní? No tak ten videoklip se mi náhodou docela líbí jako sice taky docela změna ae jo to beru! Nadruhou ae stranu to prostě není Miley co bývávala já vím že je starší ae i tak něco mi v ní prostě chybí :( Nějak mi příjde že má potřebu totálně na sebe upozornit a total se nějak předvíst že už to není jen sladká disney girl ! a to mě mrzí :( :( ae toto je jen můj názor a né nějaký provokativní článek vůči vám a Miley !! prostě mi to tak příjde a napsat jsem vám to musela ! -
-
Re: Stops !!
Naprosto s tebou souhlasim, taky se mi víc líbila Miley takova jaka byla předtim...Neřikam že ted ji nemam rada, ale libia se mi vic dřív..
-