Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasi z angelicu a z anonym .
  • hanininka

ahoj mam od tebe samolepky denik hanni monthany a tricko jsi fakt super *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • miley-selena-demi4ever

otazka

kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9*
  • andy888

fůůj

Jasně ubožáci jen do mě!!! *1* *15*
  • simca2

ja

ja mam rada miley je dobra *14*
    • mermaid

Re: ja

SORRY JA SEM SI TU ZPRAVU NECETLA KAMOSKY??
      • anisek285

Re: Re: ja

v pooh
    • mermaid

JO JE GOOD ALE NEMYSLI ŽE TĚ BUDEME JA A ANISEK 285 MIT RADY!!!!!! *9* *9* *8*
    • anisek285

jj já taky
  • ha

jezis.. tatarci!!
  • miley11cyrus

.

jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4*
  • Miley

Kdo všechno viděl Miley pře webku??
    • alexej.terez.cerepanov

Re: Miley

Já zase viděla přes webku Breda Pitta *1* *1* *1* *1* ...bože lidi ste fakt střelený *15* ..kdo by si nechtěl vyzkoušet jaký to je bejt "Miley" *15* *1* někdo z vás musí mít zase jenom srandu *15*
  • thj

blb

ahoj fanoušci Miley když jsem šla dnes na youtube.com všimla jsem si tam tohohle videa
    http://www.youtube.com/watch?v=Ha _uL2qEFx0
    podívej te se na něj a ahoj :-D
    • luida

Re: blb

Haha, když jsem zadala M, jako první tam byl Míša Jackson. To je podle oblíbenosti a spouštěnosti videí, tzn. momentálně vede Jackson.
    • addlevel

Re: blb

co to je za blbost?
  • výstřižky

Ahojky,chtěla bych poprosit...sbírám miley už toho mám mocky,ale pro mě to je málo =D...chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo má náký články třeba z ciziny a rád by to za něco proměnil tak jestli jo=) tak písněte na facebook "Anuška Činčerová" bo na icko "326498200" bo na mail Anushka.c@seznam.cz ... moooc díky pokud se někdo najde =) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit