-
souhlasi z angelicu a z anonym .
-
hanininka
ahoj mam od tebe samolepky denik hanni monthany a tricko jsi fakt super *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
fůůj
Jasně ubožáci jen do mě!!! *1* *15* -
ja
ja mam rada miley je dobra *14* -
-
Re: ja
SORRY JA SEM SI TU ZPRAVU NECETLA KAMOSKY?? -
-
Re: Re: ja
v pooh
-
-
JO JE GOOD ALE NEMYSLI ŽE TĚ BUDEME JA A ANISEK 285 MIT RADY!!!!!! *9* *9* *8* -
jj já taky
-
-
ha
jezis.. tatarci!! -
.
jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4* -
Miley
Kdo všechno viděl Miley pře webku?? -
-
Re: Miley
Já zase viděla přes webku Breda Pitta *1* *1* *1* *1* ...bože lidi ste fakt střelený *15* ..kdo by si nechtěl vyzkoušet jaký to je bejt "Miley" *15* *1* někdo z vás musí mít zase jenom srandu *15*
-
-
blb
ahoj fanoušci Miley když jsem šla dnes na youtube.com všimla jsem si tam tohohle videa
http://www.youtube.com/watch?v=Ha _uL2qEFx0
podívej te se na něj a ahoj :-D -
-
Re: blb
Haha, když jsem zadala M, jako první tam byl Míša Jackson. To je podle oblíbenosti a spouštěnosti videí, tzn. momentálně vede Jackson. -
Re: blb
co to je za blbost?
-
-
výstřižky
Ahojky,chtěla bych poprosit...sbírám miley už toho mám mocky,ale pro mě to je málo =D...chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo má náký články třeba z ciziny a rád by to za něco proměnil tak jestli jo=) tak písněte na facebook "Anuška Činčerová" bo na icko "326498200" bo na mail Anushka.c@seznam.cz ... moooc díky pokud se někdo najde =) *14*