-
blo
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
hannah montana
ahoj chtěla jsem se zeptata nevite proc se vsude foti s tou rukavickou na ruce *3* -
miley mnela neco s mitchelem mussem *8*
-
to je pravda kaculinko .
-
Miley - 2.místo
Miley je na druhým místě, je těsně před Megan Fox... musíme jí tam udržet... ;) -
-
Re: Miley - 2.místo
cool ;) -
-
Re: Re: Miley - 2.místo
Přesně! Taky už mi vadilo, že je na třetím. Jen tak dál! -
-
Re: Re: Re: Miley - 2.místo
klidně to tak může zůstat.. ať si sel užije 1.místo.. :DD ;))*
-
-
-
-
to nemá Cenu!!
TO NEMÁ CENU SE SVÁMA HÁDAT!!MĚ UŽ TO NEBAFÍ!!FURT NĚCO!!TAK VÁM NAPÍŠU POSLEDNÍ SLOVO:SBOHEM!! -
-
Re: to nemá Cenu!!
ty už jdeš?? Tak se měj hezky!! A mysli na Miley v dobrém!! Ne na to, jaká to byla coura!! -
Re: to nemá Cenu!!
Hej a mě tak zajímalo co mi na to půl milionu fanoušků odepíše a nic *9*
-
-
NE!
moment...vam se fakt libi miley?ja jen ze to nemuzu pochopit..dyt ona je tak namyslena..ano je hezka a umi dobre zpivat ale to je tak vse..ja nerikam ze toho umim vic nez ona ale jako myslim ze existuje o mnoho vic lepsich hercu a zpevaku nez je ona...ji nekdo do showbiznisu protlacil ale kdyby tam protlacili kohokoliv jinyho kdo umi aspon trochu zpivat dopadlo by to minimalne stejne..mozna i lip. ji proste namalujou oblecou ucesou a pak tan prijde a neco zazpiva nebo zahraje a vsichni jsou uneseni ale proc?vzdyt ona je tak obycejna..ja to asi fakt nepochopim *9* *9* ale jako nic proti vasemu nazoru ja jen ze ji fakt nemam rada *9* -
-
Re: NE!
No podle mě je to nejlepší celebrita umí ndáherné zpívat neni namyšlená podle mě.
-
-
Mrtvá kámoška
Čau..zajímalo by mě jestli ta kámoška která zemřela Miley je ta nejlepší...myslím 'ňák mandy se menuje...nebo tak nějak....dík za odpověď -
-
Re: Mrtvá kámoška
Coze??? Miley zemrela akmoska?? -
-
Re: Re: Mrtvá kámoška
jj v Bravo Girl to tam říkala.....to je mi líto *9*
-
-
-
vanessa
lidi pprečo tady zatahujete vanessu hudgens veĎ je to uplne iny človek od miley sice mileynka a vanessa su kamošky ale keby sme tu zatahovaly napriklad demi lovato alebo koho no tak miley a ademi su skoro naj kamošky ale nie tak ako mandy ale to by bolo normalne demi a mandy a tak ale vanessu? tak to nepochopim)!!!!!!!!!!!!! *5* -
delete
-
-
Re: Miley song
the time of our lives -
-
Re: Re: Miley song
dik
-
-