Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blo

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • mileycyrusjejednicka

hannah montana

ahoj chtěla jsem se zeptata nevite proc se vsude foti s tou rukavickou na ruce *3*
  • miley mnela neco s mitchelem mussem *8*
  • to je pravda kaculinko .
  • armenakos1

Miley - 2.místo

Miley je na druhým místě, je těsně před Megan Fox... musíme jí tam udržet... ;)
    • kajuska4

Re: Miley - 2.místo

cool ;)
      • stormgirl

Re: Re: Miley - 2.místo

Přesně! Taky už mi vadilo, že je na třetím. Jen tak dál!
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley - 2.místo

klidně to tak může zůstat.. ať si sel užije 1.místo.. :DD ;))*
  • piskot256

to nemá Cenu!!

TO NEMÁ CENU SE SVÁMA HÁDAT!!MĚ UŽ TO NEBAFÍ!!FURT NĚCO!!TAK VÁM NAPÍŠU POSLEDNÍ SLOVO:SBOHEM!!
    • Re: to nemá Cenu!!

ty už jdeš?? Tak se měj hezky!! A mysli na Miley v dobrém!! Ne na to, jaká to byla coura!!
    • anukkyss

Re: to nemá Cenu!!

Hej a mě tak zajímalo co mi na to půl milionu fanoušků odepíše a nic *9*
  • NE!

moment...vam se fakt libi miley?ja jen ze to nemuzu pochopit..dyt ona je tak namyslena..ano je hezka a umi dobre zpivat ale to je tak vse..ja nerikam ze toho umim vic nez ona ale jako myslim ze existuje o mnoho vic lepsich hercu a zpevaku nez je ona...ji nekdo do showbiznisu protlacil ale kdyby tam protlacili kohokoliv jinyho kdo umi aspon trochu zpivat dopadlo by to minimalne stejne..mozna i lip. ji proste namalujou oblecou ucesou a pak tan prijde a neco zazpiva nebo zahraje a vsichni jsou uneseni ale proc?vzdyt ona je tak obycejna..ja to asi fakt nepochopim *9* *9* ale jako nic proti vasemu nazoru ja jen ze ji fakt nemam rada *9*
    • Re: NE!

No podle mě je to nejlepší celebrita umí ndáherné zpívat neni namyšlená podle mě.
  • mooley

Mrtvá kámoška

Čau..zajímalo by mě jestli ta kámoška která zemřela Miley je ta nejlepší...myslím 'ňák mandy se menuje...nebo tak nějak....dík za odpověď
    • gabi123

Re: Mrtvá kámoška

Coze??? Miley zemrela akmoska??
      • piskot256

Re: Re: Mrtvá kámoška

jj v Bravo Girl to tam říkala.....to je mi líto *9*
  • miss.mileynka

vanessa

lidi pprečo tady zatahujete vanessu hudgens veĎ je to uplne iny človek od miley sice mileynka a vanessa su kamošky ale keby sme tu zatahovaly napriklad demi lovato alebo koho no tak miley a ademi su skoro naj kamošky ale nie tak ako mandy ale to by bolo normalne demi a mandy a tak ale vanessu? tak to nepochopim)!!!!!!!!!!!!! *5*
  • delete
    • Re: Miley song

the time of our lives
      • alusqa99

Re: Re: Miley song

dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit