Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    Čaute lidi hej s Miley si ny tom SKYPu tak píšu a je v pohodě a když sem se jí zeptal jestli se mi ukáže přes webkameru tak řekla že si přes ni vykládá jen s BFF!!!tady je to ... :
    [4.1.2010 16:34:32]
    : Miley can you show me the pres camera, I just do not believe for a moment just show up and turn off the bay to please: (

[4.1.2010 16:37:30] Miley Cyrus: i speaking on camera with my BFF!
    Miley Cyrus: And with fan no.. sorry

a taky mi říkla jak nenávidí FAKE a.. to s tím opravováním je pravda
    já místo thnaks napsal fanks a ona mě hnedka opravovala a nebo když sem jí omylem poslal českou větu hnedka se prtala co to je a že at vydržím že si to přeloží... Ale to aby se mi ukázal po ní radši nebudu už chtít aby jsi pak nemyslela něco... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jo a je to ona pač dyž sem se jí zeptal kolik je u nich hodin tak u nás bylo
    16:51 a já se zeptal kolik je tam a řekla mi že
    7:51 to je o devět hodin a myslíte že by to tak rychle někoho napadlo?
    nějakou holku co si to vymíšlí..!!!
    je to ona podle mě...

Čaute pak dám vědět.. ;-) *3* *3* *3*
  • katka412

blog

ahoj posím podívejte se a napište komentař na tento blog : http://graphic-team-world.blog.cz/ dekuji
    mame tam každej den noví članky *1*
  • co

pro veverkasimka......my nejsme vymatlanci ona se jen ptala tak nwm co resis. *16*
    • Re: co

prosimtě ty na mě radši nemluv píšeš tady věci co tady nikoho nezajímají třeba něco jako promintě že jsem tady nebyla opravovali nám počítač myslíš si že se tady s někym zkamarádíš s takovejma kecama který nikoho tady fakt nezajmaj
      • Re: Re: co

tak za prvý řekla sem to a všichni mi napsali jj´v poho tak nwm co to řikáš já sem myslela že na týhle diskuzi už se hádalo dost *16*
  • lenish95

Justin

Jjo,o Miley mi justin říkal :-) Prej super zpěvačka a hezká :-) mno mno :)))
    • Re: Justin

A kde ti to říkal.Justina miluju ale Miley mám radši ale má teda pravdu je božííííííííí
  • hbdelfin

niley again?

ahoj, teďka jsem někde četla, že Miley by se chtěla dát s Nickem zase dohromady,ale neví, jestli by ji Nick vzal zpátky, přitom Nick(podle jeho známých), prý také k Miley něco cítí, ale ani on neví, zda by ho brala zpátky...je možné, že by se ti dva zase dali dohromady
    • armenakos1

Re: niley again?

hele já si myslím že v něčem máš pravdu ale taky si myslím že tyhle články s kým by miley mohla chodit bude ještě hodně. myslím si že miley a nick jsou moc dobří kamarádi ale asi spolu už chodit nebudou. protože prý když spolu chodili tak je něco od sebe vážnýho rozdělilo. mno uvidíme jak to bude dál.. *3* *9* *3*
      • Re: Re: niley again?

Mno já si teda myslim že už spolu chodit nebudou...
  • Všici sem

http://www.facebook.com/pages/Miley -Cyrus-CZ-/120836141280117
  • hahahahahahahahaha Martina Stoessel je už na druhém místě doufám že předpěhne tu ---- a doufám že oblíbenost Miley klesne a oblíbenost Martina vstoupne .Holky a kluci kdo máte rád Martinu Stoessel tak jí prosím vás dávejte hlasy at je konečně na 1. místě
  • majunqa

miley-hannah

awooj lidi miley je tááá náááááááj super hviezda na celom celučičkom svete hannah 4 ever........wow.... *3*
  • se mi úplně zhnusila
  • Je toto normální nebo ne spis ne hnusnejsi vlasy jsem zatím nevidela
    • jackie28
      aby ses nezbláznila.jestli máš ráda Miley měla bys přijnout jaká je.mimochodem tobě by se taky nelíbilo,kdyby někdo odsoudil jak vypadáš ty a tvoje vlasy.mimochodem Mils ty její vlasy zase dorostou,tak nevim co tu tak vyvádíte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit