-
no nwm
Já bych rekla ze Miley a Vanessa nejsou stejnýýýý.Tak sem lidičky nezatahujte upe jiný osobnosti.Miley je BEST!!!!!!!!!!!! -
-
Re: no nwm
jo je mileynka je najlepšia ale najradčej mám rada tu vanessu *14* *14*
-
-
My Blogííís ;-)
Pls lidi mrkněte na můj blog...jo já wím že už vás tím seru ale byla bych moc ráda kdyby jste se mrkli ;-)
http://papirek256.blog.cz/
d -
-
Re: My Blogííís ;-)
díííík moc a už se nehádejte ;-) -
-
Re: Re: My Blogííís ;-)
kdo se hádá? *15* -
-
Re: Re: Re: My Blogííís ;-)
no ty s nicky0012 -
-
Re: Re: Re: Re: My Blogííís ;-)
tak tady je to marný.. to měla být ironie.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: My Blogííís ;-)
já to pochopila mno a my už se nehádáme že ne!
-
-
-
-
-
-
Miley is best
Ahojky,podle mě je Miley fakt moc dobrá a moooc se mi líbí !
Mám ráda i Ashley !
Ale Miley a Ashley jsou prostě nej ! -
-
Re: Miley is best
jj to máš pravdu Miley and Ashleynka jsou BEST !!!! Lowuju je obě sou božííí !!!!!!! :) !!!!! :D !!!!! *14* !!!!!!!!! *14* Lowuju je! *14* !!!!!!! *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
-
jédéééééééém musíme musíme musíme už kvůli Miley
Musíííííííííííííííme nemůžeme je nechat nás předběhnout Mileynka je nej hlasujte pro ni nejen tady ale taky na www.T-music-chart.cz ale tohle je důůůležitějšíííííííí -
-
Re: jédéééééééém musíme musíme musíme už kvůli Miley
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
-
-
kdyby jste chtěli tak moje icko je 478-120-830 a muj skype kukis113 tak si mě kdyžtak přidejte a ajk tam bude tak mužeme mluvit všichni v jedné velké konverzaci :D:D:D:D:D:D *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Skype
já si tě přidám... *1*
-
-
Narozeniny Miley =)
Hodně štěstí a zdrávy a hodne uspěhu v karijéře a v životě..!!..I Love you miley.:!..vše nej k Narozenináám =)) -
nový cd
jsem jediná, komu ty nový písničky nezněj jako miley? asi to je ona, ale není to ten její normální hlas i přez to, že se jí trošku změnil, tohle je opravdu jiný... -
-
Re: nový cd
nebo to jsou dema? :) asi jo... pardon, jsem debil :D -
-
Re: Re: nový cd
Ano jsou to dema a debil nejsi ;)
-
-
-
ona je otřes co na ní tak užasniho je ani neumí spívat
-
-
Mno ty jsi ale těžká trubka (promiň za tu urážku) :) ... Miley je jediná disney zpěvačka (ještě s Demi), která za něco stojí jenže lidi jako ty jsou zaostalci co poslouchajou studio verze od "úžasné" Seleny a live verze, které stojí za C===8 si neposlechnete (promiň Sel, mám tě sic rád, ale jen jako herečku) ... nebo třeba taková Katy Perry ... není sice Disney ... studio verze má pěkné, ale live .... radši non live .... zatímco Miley aspoň něco živě zazpívá pořádně ... mno, něco ... všechno ... a nepotřebuje k tomu playback jak třeba b*bá Britney SPÍRS .... TEČKA
-
sbohem!!!! *16*
-
-
vítej také zpátky! :)
-
-
ty si taky velkej otřes!
-
-
Bomba! :)
Miley je fact bomba :)) a taky má upe uza udelany stranky! *15* *1* -
-
Re: Bomba! :)
kolik jí je??? -
-
Re: Re: Bomba! :)
15 -
-
Re: Re: Re: Bomba! :)
ted ji bude 16
-
-
-
-
sonc
Ahojky.Na mém blogu crazyeliska.blog.cz začíná sonc.Jestli se chcete zúčastnit dej te mi vědět do blogu.papa