Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zvonda

***Žebříček***

!!!Tady máte žebříček nejlepších hvězd!!!

1. Miley Cyrus 576308
    2. Robert Pattinson 271088
    3. Vanessa Hudgens 228234
    4. Ashley Tisdale 201916
    5. Hilary Duff 165622
    6. Lady GaGa 162128
    7. Avril Lavigne 150848
    8. Kristen Stewart 145460
    9. Zac Efron 139540
    10. Ewa Farna 125044

Jak vidíte Miley je díky Nufovi,Shellbymu,K.a.t.u.s.h.c.e a nás fanoušků suveréně první! *3*
    SUPER NE?! *14* *14* *14*
    • dianna114

Re: ***Žebříček***

Sice Miley mám docela ráda...ale tohle je žebříček těch nejnavštěvovanějších a ne nejlepších!!!! *16*
      • zvonda

Re: Re: ***Žebříček***

Hele sorry ale myslím že na diskuzi Miley je Nejlepší! *3*
    • Re: ***Žebříček***

JOOOO huráá!!:D:D Nikdy v žviotě sem neviděla na 1. místěě takovou ekzotku:D:D
      • Re: Re: ***Žebříček***

jednou tam bude na 1. místě někdo lepší

já jí tam miley nechci
      • rockstar

Re: Re: ***Žebříček***

no nufiku souhlasim s RockStar to jmeno z ni fakt teploussky *1* *1* *1*n
  • luida

Justin & Miley & Nick

Miley miluje Nicka? No a co! Chodí s Justinem? No a co! Nick ji stejně zpátky nevezme! Zvlášť po tom co mu udělala! Ať si nechá Justina a nechá Nicka žít!!!!!!!!!!!!!!!!
    • dianna114

Re: Justin & Miley & Nick

Co mu udělala??
      • luida

Re: Re: Justin & Miley & Nick

Pro koho myslíš, že je 7things(i hate about you)? Ona ho hrozně pomlouvala, řekla veřejně, že ho nenávidí atd.
        • Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

O tom je láska že se milujou a pak se prostě s tim člověk smiřuje někdo písní a někdo brečí doma.Hlavně Nick se s ní nerozešel ale oni se oba domluvili že si dají na chvilku pauzu, která skončila rozchodem.A 7 things je co na něm neměla ráda ale taky tam zpívá co na něm milovala.Jinak pokud jde o to že řekla že ho nesnáší to je pravda ale bylo to ve smyslu že ho stále za to co se stalo nenávidí ale že ted miluje Justina. *3*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

Nick se s ní rozešel! Protože mu Miley během jeho vystoupení dala pusu!!!! On si přál jejich vztah uchovat v tajnosti!!!! A navíc on tu písničku stejně nemá rád!!!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

ale on se s ní rozešel po době 2 měsíců od doby kdy mu dala tu pusu to nebyl ten důvod proč se rozešli.Hlavní důvod byl taky nátlak novinářů
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

No tak to už je jeho problém.
        • zvonda

Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

A co jí on udělal???
          • luida

Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

On jí nic!!!!!! Teď se spolu usmířili a to je všechno!!!! On ji zpátky nevezme!!!!!!
            • rockstar

Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick

a proc jako miley rekla ze nicka bude vzdycky milovat...no a nick se rozesel se selenou a justin v klipu LOVE STORY s taylor swift vypadali fakt hezky...co vy vite *3* *4* uprime bych jim to fakt prala hodejse k sobe *14* *4* *14*
  • gabi123

ANUKKYSS

Me by zajimalo jestli kdyby jsi mela prachy a byla tzv. ,, vydrzovana hvezdicka" tak bys urcite nebyla namyslena a nemyslela si,ze?? to ti neverim. Kdyz ma nekdo prachy tak se pokazdy zmeni!
    Ale to je jedno, je to tvuj nazor a ja ti ho nevyvracim. Ja mam Miley hrozne moc rada, protoze je mi sympaticka a myslim si, ze by nemusela byt spatny clovek. To je muj nazor. Miley *14*
    • anukkyss

Re: ANUKKYSS

Nemyslím si, že se každý potom co má peníze změní v namyšleného. Jen si myslím že ona namyšlená je, ale neříkám že kvůli pěnězům. Jen jsem se dívala na youtube a tam na pár rozhovorů s ní. A podle toho mám oní názor jaký mám *5*
  • ♥ foo fighters

Puste si písničku od Foo Fighters která se jmenuje The Pretender ta je lepší než všechny písničky od Miley *15*
    • vanessavk

Re: ♥ foo fighters

isto!
  • mileyfans

Soutěž

Ten kdo umí zpívat a zná texty od Hanny Montany tak se může stát disney hvězdou.Je to něco jako superstar.Více informací na http://www.disney.cz/DisneyChannel/ supersites/dcstar/
    • bebesitt

Re: Soutěž

Hm tak sem se ptala mamky jestli bych do toho molha jít, ptže mi ve škole říkaj, že zpívám dobře o ona k tomu měla tolik keca jako jestli bych před nima dokázala zpívat apod. tak sem nakonec řekla, že teda rači ne, ae jako ráda bych do toho šla škoda no...
    • bebesitt

Re: Soutěž

Že bych se přihlásila *1*
  • miley11cyrus

k

ona miley je nejlepšíííí ale vy s michaelem běžte na jeho diskusi
  • jessw

Miley

Sakra ty Poláci teda jedou...ty asi jentak nedohonéme:D..ale snažte se lidi snažte se!!!!!!! *15* *15*
    • alusqa99

Re: Miley

Už jsem dala vědět všude kde se dá na blogách.... a na ostatních webowkách. Tak doufám že děcka a ostatní budou hlasovat Miley má plno fanoušků v čr a víte proč jsme byli minule až na 40 protoýe to skoro nikdo nevěděl já do včerekška jsem o tom taky nevěděla že něco takovýho existuje.
      http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • Adresa

Ahoj,neznáte tu někdo prosím nějakou dobrou denně aktualizovanou stránku o Miley Cyrus?
    Mám blog ,a potřebuji ho aktualizovat dobrými zprávami.Díky za odpověd.Prosím,odepište mi na blog: www.cyrus-miley.blog.cz
  • Miley vs. Selena

Ne mém blogu je právě soutěž Miley vs. Selena. *14* Pojďte se na můj blog podívat a samy mi napiště svůj názor ohledně toho kdo by měl vyhrát.Možná váš názor zvítězí.Soutěž najdete v rublice ZÁBAVA.Adresa:www.miley-montana16. blog.cz *3*
  • VOTE For Miley

Hůasujte pro Miley na tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_World_ Tour
    ty debilové z Turecka už vedou o víc jak 300 jsem nevěděla že tam mají televizi natož počítač tak hlasuje!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit