Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně jsem viděla LOL laughing out loud a je to fakt bezva film. Jestli se chce někdo podívat online http://www.zkouknito.cz/video_84020_lol-laughing-out-loud-2012
    • Ejki
      jj je ot super film,můžu ho vidět stokrát a neomrzí mě :)
    • Já jsem ten film taky viděla (stáhla jsem si torrent) a už je můj oblíbený. Teď v létě je to fakt oddechovka *4* Ps.: Miley má fakt unikátní hlas, líbí se mi
      • kajuska4
        viděla jsem ho taky a oblíbila jsem si te film *14*
  • Dokud byla Miley pod dozorem otce a rodiny,tak se chovala slušně a i tak vypadala. Pak ale začala blbnout a ted i hlas má takový horší a nevýrazný. Oproti ještě roku 2010 je v jejím hlase,hudbě a vzhledu velký rozdíl.
  • joj

hec jsem starsi o dva mesice a deset dni *1* *1* *5* *13* *9*
  • makina126

-

nevíte kdo je správcem miley *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: -

Nám to je jedno *15*
  • mkbh

mandy

Ne Mandy určitě nezemřela. Nedávno přidali nové video na svůj profil na Youtube.
  • jo

dyt jo mě se od miley taky líbí nějaký písničky ale ne že by byla moje oblíbená zpěvačka.a jinak poslouchám hlavně michaela jacksona!
  • vaness15

fuuuj Mileyna

fuuuj ta miley je hnusnaaaaa vy ste sa asi pomiatli ked mate radi tu kurvu....no bleeeeee...ona je taka škareda a hnusnaaa su aj lepšie star ..Vanessa Hudgens je lepšia než ona....Miley na Vany nemaaaa.....je to chudera ....Vanessa is best and miley is dead *1*
    • Re: fuuuj Mileyna

simkaa a ostatny co pisu trapne komentere...nechapem co tu robite.To je pre fanusikov a nie pre ludi akoste vy!!Co jej zavidite alebo co ked tu pisete take komenty,chodte niekam inam tady prevas nieje miesto!!!Ked sa vam nepaci je to vasa vec a nikoho to tady nezaujima! *16*
    • miss.mileynka

Re: fuuuj Mileyna

vypadni mileynka je best ak budete písať všeci zlé vec miley tak ja budem písať zlé veci na na vanessu*!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10*
      • Re: Re: fuuuj Mileyna

Johnny depp Je taky lepší než tohle monstrum!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: fuuuj Mileyna

jj presneee *8*
    • kajuska4

Re: fuuuj Mileyna

presne
  • HM

Měli by jste rádi miley kdyby nehrála v Hannah montana?? !!!! *15*
    • Re: HM

ja asi ne ja ji poznala az kdyz v roce 2006 byla v hanne montane moc se mmmmi libila hned na zacatku a pak sem ji mela rada a pak kdyz jsem videla na jetixu reklamu na hannu montanu the movie tak sem si o ni vsechno zjistovala no a koukala sem se na ruzny blogy a ted o ni vim vsechno nekdo rika jak si to vsechno muzu zapamatovat ale je to docela normalni ale ted ji zboznuju suuuper miley cyrus
      • Re: Re: HM

Kolik ti asi tak podle tvého písemnného projevu je? 12?! *1*
    • usjarca

Re: HM

no jasně že jo já ji nemám ráda jen kvůli tomu že hraje v hanně montaně já ji mám ráda i tak já nejsem žádnej harant že chce třeba tričko jen proto že je na něm hanna montana. to dělají malí smradi a pritom ani neví kdy se narodila. já ji mám ráda takovou jaká je a je mi jedno jestli je slavná nebo ne. já ji prostě mám ráda a hotovo. miley is the best forever *4*

co tim chces rict? me je 15 chtela jsem jeji tricko, mam ji rada a jeji hudbu taky a nejsem zadny harant rozmazleny.. v klidu,jo? *8*
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: HM

s tím souhlasím!!!! *3*
    • vanessavk

ja by som ju nepoznala takže nie
    • candy.madonna.hard

Já vůbec nechápu co na ní všichni viděj?? Co na ní vidíte?? *7*
      • lara5

Re: Re: HM

a já zase nechápu co ty vidíš na madonně *13*
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: HM

jj jako madonna sice byla letos v ČR ale to neznamena že je nej a tohle at si piše candy.madonna.hard do madonny a tady je řeč o ♫ miley cyrus!!!!PROTOŽE MILEY JE NEJLEPŠÍ NA♥♥ CELÉM SĚTĚ A KDO ŘÍKÁ NE TAK JE PADLEJ NA HLAVU!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: HM

Koukáš na ní jako na nějakou královnu !!!!!! Když jí nemáme rádi tak se asi zboří svět, Ne?? *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HM

Jo hahaha! Miley je nejlepší! Tak jí dejte pokoj! A jo měli by jsme jí rady i kdyby tam nehrála! ce by možná nebyla tak slavná jak je teď ale jo!
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: HM

Ale to že byla Madonna v ČR neznamená že je nejlepší zpěvačka, nejlepší je proto, že něco dokázala.. za to Miley dokázala.. co?.. oproti Madonně asi nic moc *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HM

A že Miley hrála v hannah montana taky neznamená že je nejlepší zpěvačka !!!!!!!!!! *15*
    • candy.madonna.hard

Já vůbec nechápu co na ní všichni viděj?? Co na ní vidíte?? *7*

že jo
  • mileyfans

ŠKODA

Škoda že neumím zpívat
  • svatek

jsi hezka a hezky spivas a hezky vypadas a hezky hrajez *8* *14* *7* *3* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit