-
Je nejlepší
Miley je má nejoblíbenější zpěvačka mám její alba Breakout, The time of our lives i Can't be tamed.
A zajímalo by mě jestli někdo nevíte jaký singl z alba má vyjít jako druhý a kdy ?
Někde jsem četla že Liberty walk někde zase Two more lonely people tak v tom mám zmatek. *4*
Předem děkuji za odpověď. -
-
Re: Je nejlepší
nesouhlas emily je lepší -
Re: Je nejlepší
já slyšel že prý Liberty walk :) *3*
-
-
ale no tak...
a zase...hádky, hádky, hádky!!!! doháje, to ti hateři naemůžou dát projednou pokoj???? tohle je stránka pro FANOUŠKY MILEY!!!!!! ne pro ANTIFANOUŠKY nebo pro lidi, co Miley nezajímá!!!
To:MUCQ-že tvoje ségra má 21 a nezná Miley? tak to promiň, ale to asi opravdu nemám hudební rozhled...miley je docela známé jméno a že když miley někdo zná, tak je hned dětinskej? to jsou moji rodiče jako dětinští, když znají Miley Cyrus? achjo, ty, dutá kebulko, s takovými lidmi se tu potýkáme běžně, takže nejsi ojedinělý případ...to se neboj...jen jsi jedna z mnoha, kdo nepochopil, že my tu o žádné tvé "chytré" kecy nestáli a ani nestojíme"!!! padej, a už se sem nevracej¨! -
-
Re: ale no tak...
přesně tk *3*
-
-
zbožnuju ji
-
to je škoda videla jsem fotky a tam je jak Miley Cyrus kouří a to je můj idol *11*
-
-
Prosím tě,dneska kouří skoro každej.(i NEZLETILÝ lidi aj i ty jednou budeš)
-
-
Erin: s tímhle názorem zasádne nesouhlasím...(vím že jsi to asi myslela na janču ale chci se k tomu taky vyjádřit) *12*
Jak můžeš říct(napsat) že "i ty jednou budeš" ?? jak to můžeš napsat... člověk nemusí kouřit jenom proto že kouří ostatní... právě ten kdo nekouří je vyjímečnej a u kouření jde taky o vůli a o inteligenci.. páč když člověk kterej kouří nepřemýšlí nad tím že si akorát ubližuje a nic kladnýho na tom není tak to asi nemá v hlavě uplně v pořádku... *11*
Já za sebe můžu říct že nikdy nebudu kouřit!!!! a může mě přesvědčovat o opaku kdo chce a můj názor to nezmění! *5*
Na Miley mě to upřímně štve že kouří... to bude asi ta jediná věc co mě na ní teď štve... ale tak nic s tím my fanoušci asi neuděláme.. *9* *6* -
-
Znám plno lidí co říkali že kouřit rozhodně nebudou ale,pak začali.Někteří z nich začali z toho že je k tomu dotlačila starší parta se kterou se scházeli nebo z depky.Jedna moje kámoška kouřila jenom proto aby se zalíbila klukovi který taky začal.(absolutní pitomost).
A cigarety obsahujou nikotin.Ten patří mezi drogy.To jsou přírodní nebo umělé látky,které mění duševní i tělesny stav člověka a jsou zvláště nebezpečnym rizikem vyvoláváním závislosti.Závislost definujeme jako stav nodolatelné touhy po droze. Člověk zanedbává své povinnosti i zájmy v její prospěch.
(tohle je text z učebnice rodinné výchovy)
A ještě něco nezlob se ale já mám problém důvěřovat *9* a říkejte mi Eli -
-
a právě tohle nejvíc nesnáším!! co máte za tak strašný problémy že kvůli tomu musíte začít kouřit ??? to by mě fakt zajímalo... mě bude 16 a kdybych měl za každým svým problémem si dát cigaretu tak je ze mě asi dost velkej závislák..... z tím o té tvojí kámošce souhlas protože to je ta největší hovadina na světě tohle dělat!! *16*
Já nechápu lidi (i některý svoje kamarády) co říkaj že kouří kvůli tomu že mají depky nebo je serou rodiče atd!! *16*
Lidi myslíte si že ostatní neserou rodiče (mě taky občas) ale nehledám v tom záminku začít kouřit!
Prostě můj názor je že člověk který začne kouřit to nemá bud v hlavě uplně v pořádku a nebo se prostě snaží zazářit a myslí si bůhví co je že kouří... ale spíš je to pravej opak... ten kdo nekouří tak je vyjímečnej *3* *5* *7* *11* -
-
hej na to že ti bude 19 tak to asi nemáš v hlavě moc v pořádku... co furt nakecáváš s tím že to miley chtěla jenom zkusit ??!!! *16*
když každý pozná podle fotek že to tak není... jedny z posledních fotek kde miley kouří byly ty kde si miley užívala v michiganu s liamem a dřív už podobných fotek taky bylo!! *16*
takže to s tím zkoušením asi nějak nebude!! *12* -
Nemusíš se do toho motat! Lidi, který kouří tak to je jejich věc, pak ať se nediví že maj průjem a blijou, *1* *1* *1* Eli má pravdu v tom že moje máma taky nesnáší kouření ale jen to vyzkoušela, (Miley to taky mohla jen zkusit!!) a ty máš pravdu v tom že můj strejda říkal: "AŤ SE STANE COKOLI JÁ BYCH SI TO DO DRŽKY NENACPAL ANI ZA 100000 KČ!", mě bude 19 devátýho března 2012 a taky jsem to nezkusila ale MILEY TO MOHLA JEN A JEN ZKUSIT!!!! *10* *10* *10*
-
-
-
-
-
a co stím jako máme dělat ??!!! myslíš že mě nebo někoho dalšího to neštve ??! *12*
-
-
DOBRÝ DEN, já jsem od Miley její druhá BFF, a to nekecám, jjá jezdím na její koncerty ju podpořit, aby byla spokojená a nelíbí se mi to, jak o Miley takhle mluvíte. Kdyby jste jí byli po blízku jako já, tak by jste poznali, že je jiná a jestli to tedka někdo nechápe co tady píši, tak vám to chci rozmluit, aby jste o ní říkali že je prostitutka atd.....A taky vám řeknu, že jsem s ní už spala,
ale ne jako lezby, ale jako BFF a neříkejte to o ní já vím o ní vím všechno *3* *4* -
-
a ted nemám soudit takový lidi ??? jako je sice hezký že se snažíš miley bránit ale bran jí takovým způsobem který si nevyžaduje to aby si ten čtenář o tobě myslel že máš v hlavě prázdno.. *15* *12*
-
-
Tomáši sice hezký, že ted' hned "neútočíš", ale na týhle diskuzi si člověk může myslet tolik různých věcí .. *3* Nesud'te tu (vy ) nikoho. *3*
-
-
-
Upřímně Miley mě tím kouřením docela štve ale nic s tím nenadělám.Holt se s tím musím smířit.
-
-
Pane bože! Vy děláte, jak kdyby kouřila v kuse 24 hodin denně. Když si jednou za den zapálí, to je to tak hrozné? Vždyť je jí 18 proboha!
-
-
Dyť to řikám!
-
-
-
Jsem taky viki a v moc s tvým komentářem souhlasím a vypadá to že máme stejný názor ;)
Přesně to jsem chtěla napsat teď je takt hrozná -
hej tak ja do fotogalerie vložím nejmín 20 fotek a zobrazí se jenom dvě... *16* *16*
-
maili cirus
maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala -
Pro ty NeCháPaVé
Tím chci říct,že když ji nemáte rádi tak nemusíte hned psát že je to namachrovaná píča a že nic neumí...řeknu to asi tak když jí neznáš nesud ji...nevíš jaká je a jaká může být...vím že sní dělá ta sláva divy ale skoho by nedělala?kdyby někdo z vás byl slavnej a měl peněz jak nasraných a měli ste všechno co chcete tak nevím jak byste se chovali vy...klidně si tu pište vaše názory že je to pitka atd..ale nechápu čeho docílíte...jenom nadávkami od fanoušků... *3* nejsou to žádný moudra ani nechci aby to byly moudra ale píšu to tu prostě tak jak si myslím že to je... *7* -
-
Re: Pro ty NeCháPaVé
moji kam... rikaji ze zpiva joko hladovej pes a ja jsem na ne hned vyjela ze je nej zpevacka a i herecka (ti co ji nemaji radi tak at o ni drzí hubu a nekomentuji to) *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Pro ty NeCháPaVé
to mas pravdu mim kamosum se libi ale1 kamosce ne protoze ji pride divna ze je z farmy aja ze zavidi a jeste ye ji prijde vsechno na svete divny *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* PS:Miley je vzdy heyky oblecena,namalovana a ucesana *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *8* -
Re: Re: Pro ty NeCháPaVé
uplně s tebou souhlasím...chápu že jí máš moc rááda =) ona je fakt super...=)
-
-
Re: Pro ty NeCháPaVé
řekla jsi to skvěle oki *3*
-