Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svatek

jsi hezka a hezky spivas a hezky vypadas a hezky hrajez *8* *14* *7* *3* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8*
  • Je nejlepší

Miley je má nejoblíbenější zpěvačka mám její alba Breakout, The time of our lives i Can't be tamed.

A zajímalo by mě jestli někdo nevíte jaký singl z alba má vyjít jako druhý a kdy ?
    Někde jsem četla že Liberty walk někde zase Two more lonely people tak v tom mám zmatek. *4*
    Předem děkuji za odpověď.
    • Re: Je nejlepší

nesouhlas emily je lepší
    • Re: Je nejlepší

já slyšel že prý Liberty walk :) *3*
  • hbdelfin

ale no tak...

a zase...hádky, hádky, hádky!!!! doháje, to ti hateři naemůžou dát projednou pokoj???? tohle je stránka pro FANOUŠKY MILEY!!!!!! ne pro ANTIFANOUŠKY nebo pro lidi, co Miley nezajímá!!!

To:MUCQ-že tvoje ségra má 21 a nezná Miley? tak to promiň, ale to asi opravdu nemám hudební rozhled...miley je docela známé jméno a že když miley někdo zná, tak je hned dětinskej? to jsou moji rodiče jako dětinští, když znají Miley Cyrus? achjo, ty, dutá kebulko, s takovými lidmi se tu potýkáme běžně, takže nejsi ojedinělý případ...to se neboj...jen jsi jedna z mnoha, kdo nepochopil, že my tu o žádné tvé "chytré" kecy nestáli a ani nestojíme"!!! padej, a už se sem nevracej¨!
    • v.e.r.k.a

Re: ale no tak...

přesně tk *3*
  • zbožnuju ji
  • to je škoda videla jsem fotky a tam je jak Miley Cyrus kouří a to je můj idol *11*
    • Erin
      Prosím tě,dneska kouří skoro každej.(i NEZLETILÝ lidi aj i ty jednou budeš)
      • armenakos1
        Erin: s tímhle názorem zasádne nesouhlasím...(vím že jsi to asi myslela na janču ale chci se k tomu taky vyjádřit) *12*
        Jak můžeš říct(napsat) že "i ty jednou budeš" ?? jak to můžeš napsat... člověk nemusí kouřit jenom proto že kouří ostatní... právě ten kdo nekouří je vyjímečnej a u kouření jde taky o vůli a o inteligenci.. páč když člověk kterej kouří nepřemýšlí nad tím že si akorát ubližuje a nic kladnýho na tom není tak to asi nemá v hlavě uplně v pořádku... *11*
        Já za sebe můžu říct že nikdy nebudu kouřit!!!! a může mě přesvědčovat o opaku kdo chce a můj názor to nezmění! *5*

Na Miley mě to upřímně štve že kouří... to bude asi ta jediná věc co mě na ní teď štve... ale tak nic s tím my fanoušci asi neuděláme.. *9* *6*
        • Erin
          Znám plno lidí co říkali že kouřit rozhodně nebudou ale,pak začali.Někteří z nich začali z toho že je k tomu dotlačila starší parta se kterou se scházeli nebo z depky.Jedna moje kámoška kouřila jenom proto aby se zalíbila klukovi který taky začal.(absolutní pitomost).

A cigarety obsahujou nikotin.Ten patří mezi drogy.To jsou přírodní nebo umělé látky,které mění duševní i tělesny stav člověka a jsou zvláště nebezpečnym rizikem vyvoláváním závislosti.Závislost definujeme jako stav nodolatelné touhy po droze. Člověk zanedbává své povinnosti i zájmy v její prospěch.
          (tohle je text z učebnice rodinné výchovy)
          A ještě něco nezlob se ale já mám problém důvěřovat *9* a říkejte mi Eli
          • armenakos1
            a právě tohle nejvíc nesnáším!! co máte za tak strašný problémy že kvůli tomu musíte začít kouřit ??? to by mě fakt zajímalo... mě bude 16 a kdybych měl za každým svým problémem si dát cigaretu tak je ze mě asi dost velkej závislák..... z tím o té tvojí kámošce souhlas protože to je ta největší hovadina na světě tohle dělat!! *16*
            Já nechápu lidi (i některý svoje kamarády) co říkaj že kouří kvůli tomu že mají depky nebo je serou rodiče atd!! *16*
            Lidi myslíte si že ostatní neserou rodiče (mě taky občas) ale nehledám v tom záminku začít kouřit!
            Prostě můj názor je že člověk který začne kouřit to nemá bud v hlavě uplně v pořádku a nebo se prostě snaží zazářit a myslí si bůhví co je že kouří... ale spíš je to pravej opak... ten kdo nekouří tak je vyjímečnej *3* *5* *7* *11*
            • armenakos1
              hej na to že ti bude 19 tak to asi nemáš v hlavě moc v pořádku... co furt nakecáváš s tím že to miley chtěla jenom zkusit ??!!! *16*
              když každý pozná podle fotek že to tak není... jedny z posledních fotek kde miley kouří byly ty kde si miley užívala v michiganu s liamem a dřív už podobných fotek taky bylo!! *16*
              takže to s tím zkoušením asi nějak nebude!! *12*
            • Andrejka10
              Nemusíš se do toho motat! Lidi, který kouří tak to je jejich věc, pak ať se nediví že maj průjem a blijou, *1* *1* *1* Eli má pravdu v tom že moje máma taky nesnáší kouření ale jen to vyzkoušela, (Miley to taky mohla jen zkusit!!) a ty máš pravdu v tom že můj strejda říkal: "AŤ SE STANE COKOLI JÁ BYCH SI TO DO DRŽKY NENACPAL ANI ZA 100000 KČ!", mě bude 19 devátýho března 2012 a taky jsem to nezkusila ale MILEY TO MOHLA JEN A JEN ZKUSIT!!!! *10* *10* *10*
    • armenakos1
      a co stím jako máme dělat ??!!! myslíš že mě nebo někoho dalšího to neštve ??! *12*
  • DOBRÝ DEN, já jsem od Miley její druhá BFF, a to nekecám, jjá jezdím na její koncerty ju podpořit, aby byla spokojená a nelíbí se mi to, jak o Miley takhle mluvíte. Kdyby jste jí byli po blízku jako já, tak by jste poznali, že je jiná a jestli to tedka někdo nechápe co tady píši, tak vám to chci rozmluit, aby jste o ní říkali že je prostitutka atd.....A taky vám řeknu, že jsem s ní už spala,
    ale ne jako lezby, ale jako BFF a neříkejte to o ní já vím o ní vím všechno *3* *4*
    • armenakos1
      a ted nemám soudit takový lidi ??? jako je sice hezký že se snažíš miley bránit ale bran jí takovým způsobem který si nevyžaduje to aby si ten čtenář o tobě myslel že máš v hlavě prázdno.. *15* *12*
      • Tereza
        Tomáši sice hezký, že ted' hned "neútočíš", ale na týhle diskuzi si člověk může myslet tolik různých věcí .. *3* Nesud'te tu (vy ) nikoho. *3*
  • Erin
    Upřímně Miley mě tím kouřením docela štve ale nic s tím nenadělám.Holt se s tím musím smířit.
    • Pane bože! Vy děláte, jak kdyby kouřila v kuse 24 hodin denně. Když si jednou za den zapálí, to je to tak hrozné? Vždyť je jí 18 proboha!
      • Andrejka10
        Dyť to řikám!
  • Jsem taky viki a v moc s tvým komentářem souhlasím a vypadá to že máme stejný názor ;)

Přesně to jsem chtěla napsat teď je takt hrozná
  • armenakos1
    hej tak ja do fotogalerie vložím nejmín 20 fotek a zobrazí se jenom dvě... *16* *16*
  • maili cirus

maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit