Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ty NeCháPaVé

Tím chci říct,že když ji nemáte rádi tak nemusíte hned psát že je to namachrovaná píča a že nic neumí...řeknu to asi tak když jí neznáš nesud ji...nevíš jaká je a jaká může být...vím že sní dělá ta sláva divy ale skoho by nedělala?kdyby někdo z vás byl slavnej a měl peněz jak nasraných a měli ste všechno co chcete tak nevím jak byste se chovali vy...klidně si tu pište vaše názory že je to pitka atd..ale nechápu čeho docílíte...jenom nadávkami od fanoušků... *3* nejsou to žádný moudra ani nechci aby to byly moudra ale píšu to tu prostě tak jak si myslím že to je... *7*
    • m-e-g

Re: Pro ty NeCháPaVé

moji kam... rikaji ze zpiva joko hladovej pes a ja jsem na ne hned vyjela ze je nej zpevacka a i herecka (ti co ji nemaji radi tak at o ni drzí hubu a nekomentuji to) *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Pro ty NeCháPaVé

to mas pravdu mim kamosum se libi ale1 kamosce ne protoze ji pride divna ze je z farmy aja ze zavidi a jeste ye ji prijde vsechno na svete divny *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* PS:Miley je vzdy heyky oblecena,namalovana a ucesana *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *8*
      • Re: Re: Pro ty NeCháPaVé

uplně s tebou souhlasím...chápu že jí máš moc rááda =) ona je fakt super...=)
    • m-e-g

Re: Pro ty NeCháPaVé

řekla jsi to skvěle oki *3*
  • terysek...

no

no masy pořád nadávaj ale no co stejně je skoro každej ignoruje *4*
    • Re: no

no a nám to snad vadí?
    • blog o Miley

Ahoj kounete se plsky na muj blog o Miley Cyrus!!!!moc vam dekuji a napiste komentar a hlasujte do ankety!!!
      odkaz:www.MileyStewart-C yrus.blog.cz
  • miley cyrus

hele za1. miley je bestová
    2.na profilu mám devět fotek miley
    a za3. už neotravujte jste úplně trapní. *1* *1* *1* *1* *5* *5*
    • veveruruskaska

Re: miley cyrus

no aco že tam máš 9 fotek miley se s toho máme posrat nebo co
      • anukkyss

Re: Re: miley cyrus

Asi si myslí že je taky bestová když má na profilu děvět fotek, které ani nejsou její *1*
        • Re: Re: Re: miley cyrus

neurážej aspon jde vidět že ju mám ráda *3*
  • Hannah Montana ve filmu

možná jí mužete stahnout zde http://www.rapidshare.com/ možná !!!!!!
    ale musíte být registrovaní a mít to zaplacený *9* ale možná to tam není to vám fakt nepovim *9*
  • hannah54miley59

Změnila jsem to

Tak promiňte holky ale mě se už Miley ani Hannah nelíbí.Ted miluju Demi Lovato!
    • kate.szv

Re: Změnila jsem to

lidi, jaktože to někdo napsal za mě ??? Já to fag nenapsala....miley je neej
      • Re: Re: Změnila jsem to

mě se to zdálo od tebe nějak divný když si tady najednou napsala že už se ti nelíbí,já sem si myslela hned že to za tebe někdo píše protože celou dobu tady píšeš o miley že je dobrá atd. prostě miley je best *14*
    • ilovehannah

Re: Změnila jsem to

Demi se mi moc nelíbí Miley a Hanna jsou lepší
  • miley11cyrus

d

je nejlepšííí miley aji hannah *3*
    • Re: d

jj mas pravdu
  • simca2

jako

jako ja jestli budem kamosky???jo klido
  • hbdelfin

come on

bulhari vedou jenom o 20, to dame
  • ..

jak casto si s ni pisete???
  • Milníky na mé cestě

Dnes jsme byli v Metropoli.Byli jsme v New Yourkeru a já si vybrala nějaký ty věcičky a pak jsem si tam za 249 KČ koupila její knihu Milníky na mé cestě.
    P.S.Je to skvělá kniha. *4*
    • Re: Milníky na mé cestě

ježiš Milníky na mé cestě proč tomu tak říkáte je to hrozný já mam original a z česka nemam tam napsano Milníky na mé cestě ale Miles to go a taky tam nemam Miley Cyrusová ale Miley Cyrus nikdy bych si nekoupila od Miley knížku kdyby tam byla přípona -ová
      • usjarca

Re: Re: Milníky na mé cestě

já tu knihu mám taky v češtině a je úplně boží a taky mě štve že tam dávaj to ová. ale nechápu proč si češi kupujou v ajině když většina tomu stejně nerozumí. to si jako koupíte a pak to budete válet ve skříni ne? protože tomu nebudete rozumět a i kdyby ste anglicky uměli pochybuju že úplně všechno přelouskáte protože oni mluví taky nářečím jako my
        • Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

podle mně je to taky lehký a aspoň si procvišíš ájinu mně by ta knížka v češtině ani asi nebavila dávají tam úplně jiný slova než si Miley myslela a napsala je to každýho věc a každýmu se líbí něco jinýho ale mně se líbí víc v ájině
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Jsi můj člověk!!!
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Nechci, aby to znělo nějak namyšleně, ale podle mě je to celkem lehký..
      • Re: Re: Milníky na mé cestě

Mě sice taky štve,že všude dávaj koncovku ová,ale na co bych si tu knihu měla kupovat v originálu v angličtině?To si snad myslíš,že když si tu knihu koupíš v angličtině,tak že jsi snad větší fanoušek?To je ta největší blbost jako jsem kdy slyšela!Na co se budu namáhat ájinou,když si jí můžu přečíst v rodném jazyce??
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

To jsme neřekly, ani si to nemyslíme. Jen nám to přijde lepší. A mě Aj strašně baví, takže si ji v Aj přečtu radši.
      • sweet.anne

Hej přesně, souhlasím s tebou. Já ji mám taky v AJ, podle mě je to mnohem lepší. Strašně mě štve, jak ke všem anglickým jménům dávají ty koncovky -ová. (Jennifer Anistonová? Taylor Swiftová? Anebo Jennifer Lopezová? :D) Ale je to každého věc a styl, tak jí (vevercemisce) nenadávejte.
        • Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Jo nedávno jsem se dívala na Jak se staví sen a tam dělal obraz s Hannou Montanou a on řekl že se omlouvají že jí sundali obraz s Hannou Montanovou ty vogo to nenávidim
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Panebože. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Montanovou? A to třeba neví, že Montana je stát v USA? Bože....
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Oni to brali jako normální jméno a řekněte mi, kdo se o ni stará, pokud je mu víc 25?????????? Když řeknu přd kámoškama Miley Cyrus, tak odpoví Kdo??? Ale když řeknu Hannah Montana, tak už ví kdo, a odpovědi jsou jasné: ta ****???
              A nedivte se, každej ji z hloubi srdce nemiluje jako vy!!!!!!!!!!
      • luida

Jestli se Ti to nelíbí, tak si změň jméno a -ová tam nemusíš mít!!! Nebo rovnou vypadni z Česka do Ameriky, když nemáš ráda češtinu a počešťování!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit