-
neznámá...já nesklapnu a ty na ní žarlíš ze všech nejvíc ty si prostě všímáš chování a né písniček tak prosím nežárly není to hezká vlastnost
-
Chození
Kdo chce chodit s Miley tak by si měl máknout. S takovou kočkou bude mít za pár let někdo svatbu a máte smůlu. I když to je krapet na nic mít za manželku pop star. Pořád ňáký koncerty a na manželské povinnosti není čas. *14* -
come on
bulhari vedou jenom o 20, to dame
http://tweeter.faxo.com/Top _Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: come on
už jen 11 ale ty poláky už nedoženem mají přes 1100 *9* *9* -
-
Re: Re: come on
Když sme předehnaly bulhary tak doženem i polaky, musime se jenom snažit...:)
-
-
Re: come on
jo jo jo musíííííííííííííííí íímeee!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01 -
-
Re: Re: come on
Joo my to dáme polsko má 647 my máme 635 ale Brazilie má 405
-
-
-
...
jaky skyp ma miley? ja si myslim ze to neni ona protoze za 1.nepsala by tak rychle a za 2.to asi nebude ona protoze by ji tam psalo hodne lidi a uz by blaznila presne jako na tweeneru ten si vymazala a rozloucila se s fanouskama pres video :-(( ale nejak to zjistim mozna to je ona tak mi pls dejte skypa díky moc *5* -
-
Re: ...
Kdyztak je to twitter ne tweener *15*
-
-
??
Jak je to stím koncertem bude tu nebo ne?? strašně moc bych chtěla vědět jak to opravdu je -
-
Re: ??
Tak tady se určitě pravdu nedozvíš a to nemyslim ve zlým. -
-
Re: Re: ??
hele proč nás pořád urážiš(paní dokonalá) -
-
Re: Re: Re: ??
JO kdyby sis to přečetla tak tam je nemyslim to ve zlym ale to je jedno splýst se může každej -
-
Re: Re: Re: Re: ??
a to bylo pro koho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Noooooooooo..........pro tebe nemusíš tady každýho urážet vim je to hrozný když nadávaj na Miley taky je nechápu ale prostě to překonej sem tady už docela dlouho a vim jak to tady chodí
-
-
-
Re: Re: Re: ??
Tak laskavě mi tak přestan říkat!Jen se nemůžu přestat smát tý vaší hlouposti a naivitě.Fakt twl člověk tu nemůže vůbec nic říct!To nevidíš že co se tu mele za kraviny?A ona čeká že se tu dozví něco co by byla pravda.Kéžby!Jenže tady je to nemožný!Tak tu po mě moc nevyjížděj! -
-
Re: Re: Re: Re: ??
klidně po tobě budu vyjíždět ta diskuze tady je jen pro fanoušky tak jestli nejsi fanoušek tak sem nelez a jestli nechceš abych ti říkala paní dokonalá tak toho nech jinak tě tak budu oslovovat pořád a holky se taky připojej ke mě(a děláš vlny) -
-
Si vážně vtipná holka:) že prej vlny,tak to jo:):D neznamená že když nejsem fanoušek Miley tak tu musim jenom nadávat. -
To se zase zklidni,pusu si na mě otvírat nemusíš.Že Miley nemusim to asi už tady každej ví,ale pokud vim tak o ní sem ted neřekla ani jedno slovo.Mluvim na vás učastníky diskuze,která je jak už tady bylo řečeno pro všechny.
A jinak díky těm pár normálním lidičkám tady.
-
-
-
-
-
-
Rozvod a Liam
Ano, s tím rozvodem je to pravda, dneska ráno to Tish oficiálně potvrdila pro E-news, Děti z toho třeba budou špatné, ale už nejsou zase tak malé, Noah už je 10, takže by to snést mohla.
K Liamovi, chodí spolu znovu? Já si teda myslím že ne, ale tak každej tvrdí něco jinýho... -
-
Re: Rozvod a Liam
jo já si tky myslím že už spolu miley a liam nechodí.... páč jak se objevila ta fotka kde se líbají v autě tak to si myslím že byl nějakej ulet kdy to miley nemohla vydržet bez liame ale pak se spolu určo rozešli natrvalo... *3*
a k tomu rozvodu...se radši nebudu vyjadřovat.. *9*
-
-
Osobnosti
Já taky nejsem přihlášená a nevadí mi to *8* *16* -
-
Re: Osobnosti
nechápu jakto že ti to nevadí.
-
-
Happy birthday!!! *14*
-
,....
Pls koho hrála v High School Musical? -
-
Re: ,....
Nikoho ,prostě tam byla jen na konci :) *3*
-
-
To je moc dobré
To je moc dobré, že si její největší fanynka, ale ještě vědat jak se to píše *1* Trošku trapas!! Největší fanynka, ale nevíš jak se to píše mimochodem píše se to Miley