-
oficialni stranky Miley
ahoj.. mam tu pro vas official Miley stranky.. je tam uplne vsechno..
prosim navstivte stranky
www.milec-smiley.blog.cz *3* -
Miely
Ahoj Miley jsi nejlepšííí na světě. Kéž bych byla tvoji sestrou*14* .Ahoj Sandra *14* *4* -
-
Re: Miely
Ale já tvoje ne *4* -
Re: Miely
Si děláš prdel né? *1* *1* *1*
-
-
Miley v ČR
armenakos1, když si teď nedávno byl za Miley a předpokládám, že jste spolu pořád v kontaktu, tak neřikala Miley něco bližšího o tom jestli přijede do EU nebo přimo sem do ČR? Pokud chystá druhou část svého turné a chtěla by sem přijet, tak by podle mě už něco bližšžího o tom vědět měla. První část už skončila.
Díky. :) -
-
Re: Miley v ČR
no miley se chystá přijet do Evropy... už se jedná i s nějakými státy, česká republika je také na seznamu ale ještě se s ní nejednalo... to je vše co ti zatím mohu říct a co zatím vím ;):D:)
-
-
Přesně tak.Eště ste se asi neviděli v zrcadle!!!!!Je to její volba,né vaše!!!!Je to její věc né vaše!!!!
-
-
jo jako prostě vy se s tim asi nesmíříte tak se sakra dejte dohromady a jí už nechte ležet ať si dělá co chce klidně se z toho zblázněte že se změnila noa? co je vám po tom??!! proboha lidi se zbláznili!! *7*
-
-
ne, to MILEY se zbláznila
-
-
jo jasně.. ale ty to stejně nepochopíš protože se ti jenom prostě nelíbí jak se změnila tak to nekaž tim kteří ji mají rádi!! *12* jaký by ti to asi bylo kdyby ti tu furt jen někdo na dával že si p**a
-
-
Bla bla bla si trapná
-
-
twl...ty si trapná nikoho tvoje trapný keci nezajímaj!! tak jdi laskavě nikam!! na muj komentář si vůbec nemusela odpovídat takže vim jakej typ člověka si... *12*
-
-
-
-
-
-
Miley je sQělá..
Miley nádherně zpívá a je to sQělá herečka prostě bomba *14* *14* -
-
Re: Miley je sQělá..
jj souhlasí *3* *4*
-
-
Miley Forever!!!
Ahojky lidi.Miley je supr,mám ji moc ráda,je mi celkem sympatická.Jen se vás chci zeptat-mohli by jste se mrknout na Kateřinu Šedivcovou???Plsík,je to fakt fajn holka,a i když ji asi neznáte,napište k ní komentík nebo si ji přidejte do fanklubu.Budu vám moooooooooooooooooooocinky vděčná!!!Miley Forever!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
:-)
Hannah Montana je nejlepší seriál a upřímně miluju její vlasy jako Miley :-) -
Miluju Miley
tu kočku mám strašně rád
na webu flashbobr.cz je s ní i hra -
Líto.......
Tak o je mi fakt líto.myslela jsem,že máš Miley ráda. *9* -
-
Miley.
Ozve se mi nějaký fanoušek nebo fanynka na e-mail pokecáme o Miley díky moc můj mail je radek.arsenal@seznam.cz a mám i profil na Lidech
Děkuju -
-
Re: Miley.
cAu xP -
-
Re: Re: Miley.
Mileeey je desne dobra zpevacka herecka a hlavne je moc krásná...x)
Taky bych tak chtela vypadat x)) a hannah montana3 xP cool..
lAwujU ji !
-
-
-
-
V Praze
Tak už to vím 100% Mlieynka bude v Praze. Mamča mi prý sežene LUPENY.
Ale je to jistý že to tu bude. Miluju Mileynku. -
-
Re: V Praze
jo tak to je super tak az bude teda ten koncert tak si kouúim pres internet hned do prvni rady a do zakulisi a setkam se s miley super -
-
Re: Re: V Praze
Jestli to půjde, tak já taky.. Alespoň chci být hned u pódia.. *14* -
-
Re: Re: Re: V Praze
to ja prave taky a aby mi podala ruku -
-
Re: Re: Re: Re: V Praze
cože jo tak to je super zpráva máš pls jiné informace já o tomhle prosím nic newím a kde ses to dozvěděla???
-
-
-
-
Prosím, prosím, prosím. Máš nějaký další informace? Cokoli! Kde můžu sehnat lístky? Prosííííím!!!!! -
FAKT??OMG!!ONA PŘIJEDE DO ČR??TY VOLE TOMU NEMŮZHU VĚŘIT!!OMG!!
-