Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

ježiší

nevšímejte si těch závistivých lidí kteří ju pomlouvají je prostě nejlepšíííííííí *3*
    • Re: ježiší

Mas pravdu!!!nejsou o nic lepsi nez Miley...atd...pro Miley11Cyrus *5*
    • Re: ježiší

MAS PRAVDU NEJSOU O NIC LEPSI NEZ MILEY!!!PRO MILEY11CYRUS *7*
  • hm

Miley je uuuužasná,má užasnej hlas,užasnej styl,užasnej roztomilej obličej *1*,je proste dokonalá,a moc jí fandim a HM ve filmu je prosteee peckaaa *14* *14* *15*
  • miley11cyrus

jooo

Na jetixu má zase nový film nejlepší je jak je v JÁ A RICCO NA ŠKOLNÍ ZAHRADĚ tam si dají pusu kéž bych tam byl místo rika krásnááááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • miley11cyrus

Re: jooo

nebo u školního hřitě *14*
      • 12mileynka12

Re: Re: jooo

to je serial kdyz uz
        • prochazkovalenkalenka

Re: Re: Re: jooo

A Já a Rico u školního hřiště tam dávají už dlouho!!! *3* *3*
          • 12mileynka12

Re: Re: Re: Re: jooo

uz aspon rok
            • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: jooo

já to mám na dvd jak jsou ty 4 dvd po 6 seriálech ale to jak chtěla být jiná hana tam nebylo *7*
            • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: jooo

jo na seriál není náhodou nový ten jak chtěla být jiná hana taková šilená?dávali to dnes..... *7*
  • miley11cyrus

krásná

zavidíte blbci...... miley je nejlepší běž te do ...... *14*
    • kajuska4

Re: krásná

Mileyne zavidet hahahaahhaa *15* *15* *10* *8* *16*
      • miss.mileynka

Re: Re: krásná

ona je kráska miley má pravdu
        • Re: Re: Re: krásná

Neni to žádná Miss světa!
          • Re: Re: Re: Re: krásná

omg hlavne ze ty si...dokazala toho ovela viac nez ty!!! *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: krásná

jj to mas velkou pravdu *8*
      • miley11cyrus

Re: Re: krásná

nedokázaliste to co ona miley má pravdu
  • Bože vy ste Trapnýý !!! jako myslíte si že když jí tady budete kritizovat že to nějak změníte ?! jako buďte rádi, že ten hlas jí zůstal, jo jasně třeba jak má ten nový videoklip Adore you tak ty pohyby co tam dělá no... taky to není moc dobré hlavně vůči dětem tolik dětí jí mělo rádo a teď .... škoda mluvit ....ale aspoň ten hlas jí zůstal :)
  • pus-pus-pusinka

Vánoce

Páááni budou Vánoce moje nej svátky a jsem ráda že Mileynka je na Vánoce mocinky šťastná pre potom co jí udělal Justin je hnusný a teď je Miley zase šťastná s Liamem a zrovna na Vánoce mocinky moc jí to přeju :) !!! *14* *3*
  • email

hodne ale potrebuju jeji email kdo ma skzpe prosim vas zeptejte se ji jaky ma email, asi si me blokla na skype. Dekuju moc *9* *9*
  • Anna.N
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, proč se Miley rozešla s Nickem Jonasem. Někde jsem četla, že jí ho přebrala Selena.
    Předem díky.
  • sorry za minulý komentář je to pokud je to logické kdybyste chtěli odepsat nebývám tady tohle je můj email:sarah1815@seznam.cz
  • jamila
    Ahoj *3* ... Tak co jak se máte fanoušci Miley??? .... Páni příjde mi to že už jsem tady nebyla snad půl roku *7* .... Ale chybělo mi to *3* ..... Ale co ty hateri zase otravujou? *10* *16* ... nebaví mě to číst *16* .... Ale jinak koukám pořád stejný tváře *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit