-
ježiší
nevšímejte si těch závistivých lidí kteří ju pomlouvají je prostě nejlepšíííííííí *3* -
-
Re: ježiší
Mas pravdu!!!nejsou o nic lepsi nez Miley...atd...pro Miley11Cyrus *5* -
Re: ježiší
MAS PRAVDU NEJSOU O NIC LEPSI NEZ MILEY!!!PRO MILEY11CYRUS *7*
-
-
hm
Miley je uuuužasná,má užasnej hlas,užasnej styl,užasnej roztomilej obličej *1*,je proste dokonalá,a moc jí fandim a HM ve filmu je prosteee peckaaa *14* *14* *15* -
jooo
Na jetixu má zase nový film nejlepší je jak je v JÁ A RICCO NA ŠKOLNÍ ZAHRADĚ tam si dají pusu kéž bych tam byl místo rika krásnááááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jooo
nebo u školního hřitě *14* -
-
Re: Re: jooo
to je serial kdyz uz -
-
Re: Re: Re: jooo
A Já a Rico u školního hřiště tam dávají už dlouho!!! *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jooo
uz aspon rok -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
já to mám na dvd jak jsou ty 4 dvd po 6 seriálech ale to jak chtěla být jiná hana tam nebylo *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
jo na seriál není náhodou nový ten jak chtěla být jiná hana taková šilená?dávali to dnes..... *7*
-
-
-
-
-
-
krásná
zavidíte blbci...... miley je nejlepší běž te do ...... *14* -
-
Re: krásná
Mileyne zavidet hahahaahhaa *15* *15* *10* *8* *16* -
-
Re: Re: krásná
ona je kráska miley má pravdu -
-
Re: Re: Re: krásná
Neni to žádná Miss světa! -
-
Re: Re: Re: Re: krásná
omg hlavne ze ty si...dokazala toho ovela viac nez ty!!! *3* -
Re: Re: Re: Re: krásná
jj to mas velkou pravdu *8*
-
-
-
Re: Re: krásná
nedokázaliste to co ona miley má pravdu
-
-
-
Bože vy ste Trapnýý !!! jako myslíte si že když jí tady budete kritizovat že to nějak změníte ?! jako buďte rádi, že ten hlas jí zůstal, jo jasně třeba jak má ten nový videoklip Adore you tak ty pohyby co tam dělá no... taky to není moc dobré hlavně vůči dětem tolik dětí jí mělo rádo a teď .... škoda mluvit ....ale aspoň ten hlas jí zůstal :)
-
Vánoce
Páááni budou Vánoce moje nej svátky a jsem ráda že Mileynka je na Vánoce mocinky šťastná pre potom co jí udělal Justin je hnusný a teď je Miley zase šťastná s Liamem a zrovna na Vánoce mocinky moc jí to přeju :) !!! *14* *3* -
email
hodne ale potrebuju jeji email kdo ma skzpe prosim vas zeptejte se ji jaky ma email, asi si me blokla na skype. Dekuju moc *9* *9* -
Ahoj, chtěla bych se zeptat, proč se Miley rozešla s Nickem Jonasem. Někde jsem četla, že jí ho přebrala Selena.
Předem díky. -
sorry za minulý komentář je to pokud je to logické kdybyste chtěli odepsat nebývám tady tohle je můj email:sarah1815@seznam.cz
-
Ahoj *3* ... Tak co jak se máte fanoušci Miley??? .... Páni příjde mi to že už jsem tady nebyla snad půl roku *7* .... Ale chybělo mi to *3* ..... Ale co ty hateri zase otravujou? *10* *16* ... nebaví mě to číst *16* .... Ale jinak koukám pořád stejný tváře *2*