-
o2 arena
NO TÁÁÁK HLSUJTE VYHRÁVÁ JUSTIN BIEBER *13* *9*
http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx -
-
Re: o2 arena
Už nevyhrává je ve vedení Miley *14* -
-
Re: Re: o2 arena
ale justin ji dohání -
-
Re: Re: Re: o2 arena
už ji předhonil, ale my to znova vytáhneme, ne?
stejně nechápu, jak může během 10 minut nasbírat tak 20 hlasů... -
-
Re: Re: Re: Re: o2 arena
tak to ani náhodou žádnej BOBR ale MILEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: o2 arena
Bože vy ste tak strašný a trapný pubertačky...kdyby ste tohle po sobě četli za pár let,tak si řeknete to samý.je fakt ubohý na někoho bezdůvodně nadávat..nebo ste ještě nepochopili jakej význam má "jméno"??...to asi spíš. -
Re: Re: Re: Re: Re: o2 arena
jo, přesně, ale hele, nemyslíte, že nějak fakeujou, vždyť není možný, aby za 5 minut nasbírali 17 hlasů(počítala jsem to) nebo ho všichni maj tak rádi? to si nemyslím, podle mě je v česku více fanoušků miley než justina, jen to většina třeba neví, proto choďte na blogy a všude to pište...
-
-
-
-
-
-
pomoc!!!
čauwes lidi jak hlasovat vickrat pls poradte dik mooc (nechci aby vyhral nákej BOBR) *7* *7* *7* -
-
Re: pomoc!!!
SHakira is the best *14* -
-
Re: Re: pomoc!!!
já už to neřeknu nikomu... ještě aby to pak byla fanynka biebera...ani nápad.. *7* -
-
Re: Re: Re: pomoc!!!
az já budu fanynka bobra tak spadne hollywood ......no nic co se dá dělat -
Re: Re: Re: pomoc!!!
jo máš pravdu neříkej to nikomu já sem to taky původně chtěla napsat ale ne potom si to přečtou oni..... Jdu ti pomoct! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: pomoc!!!
prosím fans Miley pomozte hlasovat! Bieber už má taky 6000 a my máme 6400 ! Musíme hlasovat jinak nás můžou předehnat a to já nechcu! Miely musí vyhrát! TAK HLASUJTE! -
Re: Re: Re: Re: pomoc!!!
moc díky...už mě bolí ruka... *1*
-
-
-
-
-
vše nej......
Všecno nej k tvojim dnešním 18 narozeninám!!! Jsi úžasná!!!! Nej zpěvačka!!! *1* *1* *3* *14* *4* -
Layla
No, hey, ten Miley pejsek je fagt uzasný, a tak sladký jméno, layla,ale nevite jaka to je rasa, trochu mi to pripomina jorkš. ale nepřijde mi ze to je ono..takový sladoučký Ňufánek :*..chcůů.:D -
-
Re: Layla
není to Lyla? -
-
Re: Re: Layla
no, já nevím jak se to píše..ale četla to lajla..takže nwm..jedine co jsem videla bylo to video tak nwm..:D..a jedine jak to napsat me napadlo tohle..:D -
Re: Re: Layla
jj je ale nechtěl jsem to říkat aby si někdo zas nemyslel že tady buzeruju *15* tak to aspon řekl někdo jinej *15* -
-
Re: Re: Re: Layla
tak já na to taky chtěla upozornit, ale nakonec jsem si řekla, že je to jedno...viděla jsem některé stránky(i zahraniční), které to také tak napsaly...ale je strašně sladká... *14* *14*
-
-
-
Re: Layla
je sladká *14* *14* *14* je to kříženec jorkšíra a ještě něčeho...
-
-
OMG
Armenakos1: Promiň, ale tady se nedá říct názor na Miley, tady se MUSÍ Miley jenom chválit, protože TY a ti tvoji kumpáni, nedokážete pochopit, že existují i lepší herečky a zpěvačky než je Miley.. Musím souhlasit s tím, že se oblíká totálně blbě, hlavně některý ty její kostými na tour! Vypadá jako ku!va. A že ty nový písničky jsou o ni? Například fráze : Odhazuji kluky jako když jim létají peníze z rukou(Cant be tamed)nebo Tak pojď, zlato, provokuj mě, chytej mě do svých lan, jako na rodeu, zlato, přitáhni si mě blízko, tak pojď, jdeme na to (Who owns my heart) ... na to, že pořád dokola mluví, jak bude mít sex až po svatbě a přitom tady kecá takový narážky .. -
-
Re: OMG
tak s tím fakt souhlasím :) -
-
Re: Re: OMG
ale já jsem nic neřekl o tom že miley je "nejlepší herečka a zpěvačka".... já jsem jen řekl že je "skvělá herečka a zpěvačka"... když neumíš poznat rozdíl a význam slov tak si polib p****!... a co by se tady mělo.... snad miley urážet ?!!! hej ty si fakt vypatlaná... ale miley nemá jenom písně "Can't be Tamed" a "Who owns my heart" víš.. má spoustu dalších písní kde zpívá o Liamovi a o svojí rodině... ty mi tady napíšeš dvě písně kde se moc nezpívá o jejím životě a já se mám z toho snad posrat nebo co ??!! já to vím že v každé písničce miley nezpívá o svým životě.... jo třeba "party in the usa" nemá žádný spojení s jejím životem ale tohle není jediná její písnička!! A ještě navíc dám příklad třeba Seleny Gomez... o ní jsem taky četl narážky kritiků že její některý písničky z jejího nového alba jsou o sexu atd... ale to jsou prostě jen některé a zbytek jsou taky z jejího života... tak nevím co tady řešíš!!! -
-
Re: Re: Re: OMG
Ale myslíš si to, a vůbec není skvělá herečka, co udělala kvůli roli? No nic, přijde, zahraje, tím to pro ni končí. Zpívat umí, dělá dobrou show, sice Party in the U.S.A vůbec nenapsala, moc se na ní nepodílela, sice si myslím, že jako její nejvěrnější zamilovanej fanoušek bys to měl vědět, ale neva. Ano, Cant be tamed a WOMH, nejznámější skladby na jejím posledním albu, ale o ní nejsou, a mají k ní daleko, protože s písničkou o tom, co si myslí ONA se v téhle době NIKAM nedostane. Díky tobě jsem si poslechla celý nový album Seleny a už vím jakej je v nich rozdíl, Selena si skládá maximálně 1-2 písničky na albu, a ty zas tak sexistické nejsou, přitom Miley se podílí skoro na všech a řekla bych, že ona vymýšlý tydle kraviny.. Myslím si, že je čímdál horší, je mi to ale líto, protože měla krásnej hlas a poslední dobou se jí kazí, už nezpívá pěkně. PS: Ano, má se tady Miley i urážet, nebo říkat kritika. Je to DISKUZE,... debile -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
Ale když budeš urážet tak tě pošlu do hajzlu blbko! ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
až po tobě zlato ;) -
vyliš si prdel debile !!!!!!!!!! -
vyliž si pysk :D -
Drž hajzlík ty tupej RAMENOKOSI !!!!!!! Tady si může říkat každej co chce!!! pořad si myslíš že tady budou pořád lidi říkat :Mileynka je krasna dokonala no proste užasná nej nej nej lepší je prostě BEST......bla,bla,bla!!!!!!!!no to bych ani neřekla!!!! -
nějaká krawka jako ty mě bude říkat že o miley nevím uplně všechno ???!!! a co o ní víš ty blbko hmm??!!..... velký howno!! -
hej ty prostě musíš bejt vychytralá a každou věc kterou zapomenu musíš napsat co ??? hej prosímtě drž už hubu protože mě sere ta tvoje neskutečná debilita a vychytralost! -
Já mám celou discography Miley stáhlou a naposlouchanou ;) A nikdo ji tady neuráží :) Navíc si zapoměl na desku Meet Miley Cyrus, která je taky dobrá.. bohužel, o Miley nevíš zase uplně všechno -
až si ty kravko jedna vychytralá poslechneš celý album breakout, the time of our lives a i can't be tamed tak něco říkej blbko! ;)
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
Novej blog!!!!!
Ahojky vsichni!! *5* Ted to tu pisu pro ty co Miley maji radi!! *14* Mam novej blog a myslim ze docela ujde!! A ty co uz stve jak tu porat kazdy Miley pomlouva tak se muze jit podivat na:karolinaskuckova.blog.cz Je to takhle dohromady,bez carek a hacku a malima pismenama! A ti co Miley nemaji v oblibě tak at tam nelezou!!! *13* -
-
Re: Novej blog!!!!!
jetsli vam prijde e tam je všechno em etda vubec!vždyt je tam par vecí např její zivotopis a co ma rada a tim to hasne..vazne nechapu..videla sem mnohem lepší blogy..takže nevim co tady kecate *9* -
-
Re: Re: Novej blog!!!!!
Ty proste jenom zavidis ze taky nemas takovej!! *15* Ten blog je SUPER!! *14*
-
-
Re: Novej blog!!!!!
ja uz na tom blogu byla a je to mnohem lepsi nez tady!! Je to ta nej stranka na svete!!! Vazne byste to tam meli omrknout!!! *3* -
-
Re: Re: Novej blog!!!!!
čus lidi! *5* Ten blog je vazne super!!!! Je tam uplne vsecko!! Muzete stahovat obrazky.....! Vazne suuuupr!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
-
Re: otazka
až na podzim protože místo Jetix tu bude Disney chanel a ten se přepne až na podzim takže nebude Jetix ale to disney..a tam bude Hannah Montana 3, J.O.N.A.S. a další..no má to být dobré ty seriály tak nevím no... *4*
-
-
Olsenky
Nevíte co je s Olsenkama? -
-
Re: Olsenky
jak jako co je s nema *8*
-
-
.
jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4* -
-
Re: .
Můžeš mi říct co máme závidět??? -
-
Re: Re: .
já říkám těm kteří ji pomlouvají jo dobře napište není to pro mě dobrá zpěvačka a neee je to kráva... *16* tomuhle to říkám ale jinak miley je superrrrrr
-
-