Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    Sbohem!!! *16* *16* *16* *16*
  • anukkyss

miley

Opravdu, ale opravdu zírám jak to může mít někdo v životě tak jednoduchý. Dcera zpěváka, odmalička v reklamách, disney se jí ujme a natočí s ní seriál na jetix...
    Slavná a ani si to nevydřela. Ano, seriál se mi líbí. Ano! I několik písniček mám v mobilu! Ale že by se mi líbila jako osobnost? NE! NE! NE! NE! NE!
    Stačí když se podíváte na youtube.com na rozhovory s ní!!!! Kdy't se natáčí v limuzíně jak jede a MYSLÍ SI O SOBĚ BŮH ví co.
    Podle mě jen vydržovaná hvězdička.
    • luluvamp

Re: miley

Wow...lépe bych to nevyjádřila...mě se od ní líbí strašně písnička the climb.A film se mi líbil taky,ale seriál je děsnej...takovej jednoduchej mi přijde....Mě taky přejde,že je to mamyšlená fiflena...,ale to je můj názor...tak si jí klidně mějte rádi lidi,ale já vím o lepších!!! *3*
    • Re: miley

úplně souhlasim....a nejvíc mi vadí, jak o sobě tvrdí, že je rocková zpěvačka.....jo a její klipy sou šílený už jenom v tom, že neni chvíle, kde by nebyl záběr na tu její držku :D
      • zvonda

Re: Re: miley

Ty zalez!
  • leona22

Nová

Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden
  • film

chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo natolik informovaný, aby mi napsal jak je to s filmem Personal Security nebo tak něco...něco jsem četla, že je to remake Osobního strážce a Miley zde má postavu zhýčkané mladé dědičky čehosi..no půjdu zagooglovat, ale kdyby někdo něco věděl, tak to sem prosím napište, děkuji *4*
    • Re: film

stejně to bude jenom kopie skvělýho filmu *1*
    • tetka.betka

Re: film

jé tak ona tam hraje samu sebe jo :)
  • miley11cyrus

hmm

no to teda je to ty nejsi to vime ale miley je kdo je u tebe popova hvezda no??avril,selena no kdo??/
    • miley214

Re: hmm

selena a avril jsou super
    • miley11cyrus

Re: hmm

nebo kdo madonna?? *13*
      • terik11

Re: Re: hmm

Lady Gaga. *5*
  • nespesna

stranka

http://nisi-tana.blog.cz/
  • rockstar

sorry

hey sorry ja tady nebyla kdyz mela Miley narozky...no to je vsechno...Takze vsechno nej:);):-*
  • alusqa99

Jedem jede !!!

Honééém je to super už máme přez 500.
    Doufám že nás Brazilie nedožene!!
    Musíme hlasovat!!!!

http://tweeter.faxo .com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/0 1
    jj ten skype mám taky on tady byl jednou zveřejněn a píšu si s ní ale nevím jesli je to její pravdivý skype to by chtělo nějak zjistiiti jesli někdo nevíte jak by se to dalo zjistit tak poraďte díky
  • T-music chart

Hlasujte for Miley !

http://www.t-music.cz/hudba/t- music-chart/
    • Re: T-music chart

Miley musí vyhrát a být první:-)
    • annita.27

Re: T-music chart

jj *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit