-
Radši sklapni!!!
-
Pokud vytěsníme fakt, že Zeman v kampani i po ní lhal a podváděl a pokud budeme tolerovat jeho klátivost ať už je jakékoliv etiologie, ani pak nejsem ochoten uznat, že je menší zlo... Za sebe mohu zodpovědně říct, že příštích 5 let jsem bez prezidenta...
-
Vzkaz pro fanatiky do knížete:
Hele, Miloš je menší zlo než knížátko. Původně jsem chtěl p. Dienstbiera, bohužel však nepostoupil a tak jsem volil Miloše. Ale dost mi vadí, že zfanatizovaní příznivci Schlafenberga tvrdí, že když budou protestovat proti němu, tak si vydupou, že bude kníže prezident. Ale to se naštěstí nestane a to vaše jednání je ubohé a zkuste přijmout porážku a přijmout ten fakt, že Zeman je prezident. -
koktavý je s tvrdým y na konci...
-
Náš nový president, kam to spějeme...jsem zvědavá jak si povede *7*
-
Miloši, Miloši, to Ti to posledně nestačilo? Z ostudy máš už kabát a chtěl bys ještě na kalhoty, viď? Jenže malý detail, ostudu budeme mít kvůli Tobě i my, co jsme Tě nevolili a nikdy naším prezidentem nebudeš!
-
Temer sedmdesatilety chlap, ktery vyuziva svou nactiletou dceru na zvyseni sve popularity a vymeni ji za manzelku ci milenku mi prijde dost ubohy. Jeste na kampan to beru, ale znicit mlademu cloveku statnickou paprdackou nudou pet let v jednom z nejkrasnejsich obdobi zivota mi prijde opravdu vrchol sobeckosti! ..no, jak mu bude asi zalezet na nas, kdyz i u jeho nejblizsich mu jde predevsim "o sebe" :(
-
člověk, který tlachá, vědomě a záměrně lže do médií, a pak se pokorně omlouvá za chybičku, která se vloudila, to NENÍ osobnost, ale ubožák!!! Zvolení tohoto pána za prezidenta je naší smutnou prohrou.. To i ten blekotavý Karel s jeho zápory je větší frajer *12*
-
Tak štastnou cestu!!!!
-
Vy jste ale hlupák...
-
Tak dlouho, jak dlouho bude pravda udržitelná!
-
Ten, kdo za reklamu utratil daleko víc peněz a špinavých peněz je Váš prezident, ne můj! Kdo je plně senilní, ožrala a arogantní bazilišek, který neumí schody ani vyjít ani sejít, z auta se hrabe jako pytel trusu atd jsme mohli všichni bez cenzury vidět! Tak co tu melete?
-
Dej si hadr na hlavu bude ti líp,tyhle keci o bolševismu jsou už trochu trapný,jak dlouho ještě budete strašit 30-40 let
-
To jste myslel asi pravičáky ne ,protože to je přesně jejich parketa a média mají v zádech.Jsem rád ,že tenhle národ má ještě svůj názor.......
-
Blahopřeji p.Zemanovi k zvolení prezidentem,myslím ,že bude daleko lepší
než,místopředseda vlády a ministr zahraničí ,který si myslí ,že prez.Beneš je válečný zločinec atd,všichni jsme to slyšeli a viděli.Myslím,že polosenilní a koktaví prezident by nebyl to pravé.Jak je vidět tak hodně občanům to nevadí,opilí médii a knížecím titulem by zvolili každého ,kdo jim bude předhozen s patřičnou reklamou .....atd. -
Proč neustále mažete příspěvky??
-
Tohle je typické... "Jsem ráda, že vyhrál Zeman..." a dál to nepokračuje "protože je takový a makový", ale ihned následují údery na protistranu... Copak neumíte napsat třeba: protože krásně lže, že umí urazit koho potká, umí chlastat 1. ligu, padá s noblesou ze schodů i do schodů, nejvíce zadlužil zemi v dobách hospodářské prosperity, že se stal hrdým otcem klientelismu, tunelování a korupce v naší zemi, dehonestoval politiku jako takovou a další a další, na výběr je toho velká spousta...
-
Prezidentské vlby byla hrůza a vyhrálo tzv. větší zlo. Bohužel lidi mají krátkou paměť a nebo si ty hrůzy jetě nedávno minulé pamatovat nechtějí (bolševismus)! O to horší je, že opět těmto lidem pomáhají nazpět! *12* *16*
-
Pana Zemana si moc vážím jako velmi vzdělaného,sečtělého a chytrého člověka.Přeji mu do dalšího období pevné zdraví,hodně štěstí a aby se mu vyhýbali hlupáci a pokrytečtí lidé.Jsem pyšný na takového pezidenta a jeho zvolení bylo logickým vyůstěním nálady obyvatelstva v Česku.Naopak ve zvolení jeho protikandidáta mohli doufat jen velmi naivní lidé,nebo lidé kteří mají strach z prosazení zákona o nabytí majetku.Zdravím všechny slušné lidi a děkuji spoluobčanům kteří šli k volbám a panu Zemanovi dali hlas.Hezký večer pak všem.
-
Je hrozně protivnej a po každé otázce, co mu někdo podá se vykrucuje a nikdy na ní neodpoví. jedinej, kdo si to nenecha llíbit, byla Věra Čáslavská.