Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2838 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dnes jsem se docetla, ze nase Ornell se taha s Koktou uz rok a pul, nejdriv to byl pulrok, pak rok a ted tohle. Ono to vazne s tema poctama u Ornell bude divne, co?;) a kdy tedy stihla Okamuru? Nee, ted mi to napadlo- mozna se to narodi sikmooke a holka se pak rozpomene, ze to vlastne neni Koktovo, ale Okamurovo decko!!! Kokto, nezoufej, nic neni ztracene;))
  • Celý národ se baví, ani jsem netušila, že Ornella a Pepa možná zastíní Janouška a Vietnamskou sraženou ženu.Ornella je mladá a to, že jí Pepa říká, že jí miluje, jí natolik vzalo,že tomu věří.I když on jí asi miluje.Možná mu chyběla Láska a neuměl si Gábině o "Ní" říct, takže to zkoušel všude jinde a Ornelka se chytila.S tím, že by mu takhle zavařila, nikdy nepočítal.Na jeho FB profilu ho obdivovalo spousty žen, on je gentleman, je hodnej a má smutný pohled.Vždy mi připomínal skladatele Svobodu, tak doufám, že se z toho nějak vyhrabe.Žádné příjemné období si neprožívá.Na burze ztratil miliony, teď ztrácí rodinný klid.Tak Pepo, hlavně neztrať hlavu, narodí se možná malej Arnold,Clint, Gussepe anebo Barak a budeš v klidu vodit Kristiánka do školy a přitom tlačit kočárek.Já ti držím upřímně pěsti
  • Jsi asi necetla tuto diskuzi, rodice dluzi kde komu a jeji rodina je mentalne postizena ... znami nejsou nikde, zivotopis holky je vymysleny,
    nikdo v rodine nedosahl ani maturitniho vzdelani
  • Gábina měla odjakživa šmrnc ale co tato Ornela?????Vždyď je to tuctovka. Kde jáka hola ze sídliště ji strčí do kapy. IQ=0, jen žě má lepší a známější rodiče *11*
  • Čau Móňo, zajímalo by mě kolik stojí dcera na hodinu?
    Platí se u tebe? Je možné se pro holku zastavit přímo u vás doma nebo je k vyzvednutí jinde? Díval jsem se kde bydlíš měl bych to i blízko 10 minut autem. *12* napiš kontakt
  • Chacha, bavis mne!;) taky jsem se hrozila, ze bych mohla mit takove dcery!! Monča je kapitola sama pro sebe, nikdy jsem nezazila, tak zlou, zavistivou, neprejicnou a nevim co jeste, zenskou, a to ji znam od zakladky, vubec se nezmenila, spis k horsimu;)
  • Nějakou starou ojetinu, to je vše
  • Musíš být tolerantní přece je v jináči...
    Ale jo, předtim taky byla jak hroch :D
  • Ten kdo osobně pozná rodinu Štikových, nikdy již neokusí radostí všedního života. Bude se budit ze spaní a zborcený potem si říkat:
    ,,Ne, ne to se mi nesmí nikdy stát, nikdy nesmím být takový debil, jako jsou členové této rodiny,,
  • Nikdy se v lepší společnosti nepohybovala, pouze její matka si myslí, že to s kým se Ornela doposud stýkala, byla lepší společnost.
    Ujišťuji paní Moniku Štikovou, že se to nezakládá na pravdě. Z posledních událostí soudím, že 99% všech jejích známých popře, že jí zná *5*
  • Věř mi, z téhle bytosti nikdy nebude dáma. To je totiž proti přírodě, proti fyzice, proti chemii a dokonce proti matematice *3*
  • ..vypasená štika byla někdy baletkou ? *15* *15* *15*
    A připomíná spíš hrocha,než modelku ! *2* Její inteligence je taky značně podprůměrná,ale hlavně že se od dětství pohybuje v "lepší" společnosti !! *2* *2* *2*
  • Oni nemaji luxusni karu, jo???
  • Vip zpravy, Šári;)
  • To mas pravdu;)), uz jsme byli u toho, kdyz ho serezala na diskotece, protoze mela Mona pocit, ze ji stripterka kouka na Michala;), tak ho dokopala domu;), ja proste nepochopim, jak to s ni tak dlouho mohl vydrzet!;)
  • To mas pravdu;)), uz jsme byli u toho, kdyz ho serezala na diskotece, protoze mela Mona pocit, ze ji stripterka kouka na Michala;), tak ho dokopoala domu;), ja proste nepochopim, jak to s ni tak dlouho mohl vydrzet!;)
  • Anonyme, neda mi to, abych se te nezeptala- znas Stikovi dobre? Podle toho, co ctu, mi prijde, ze ano, taky je znam osobne, bohuzel;((
  • Tak to je jasný, že by sis vybral Gábinu. Ta už má své jistě a rozhodně by nikde svůj úlet nevytrubovala. Ornella, stejně tak jako ostatní tyhle pipky(modelky, missky) slouží na podobných akcích jako je Karlovarský festival k obveselení VIP hostů a sponzorů a pravidlem by měla být absolutní diskrétnost. Tenhle kousek v podání Ornelly je, sportovní terminologií, offside. Pepy mi je líto.
  • Gábina nebyla jiná, když by se Ornella po boku Pepy nějaký čas pohybovala ve společnosti, také by z ní byla dáma..
  • Teď jsem někde v tisku zahlédla, jak se sešli tatínek, maminka, Ornellka a Pepa v hotelu u hradu a Pepa Ornelku líbal, maminka v džínové sukýnce na to koukala a všem bylo do breku.Strašně moc jsem Pepu měla ráda,připadal mi charismatický, chytrý a vážila jsem si ho!!!!No jo no, kdeže ty loňské sněhy jsou!!Ale náš problém to není, takže ...Já se jen bojím, aby mým kamarádkám, dceři i mně taková-to Ornellka nepřišla do života.Tyto Děvy mají velkou sílu, odtáhnout manžela i na vařené nudli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit