-
Jen ať jsou ještě víc bohatí, možná budou mít konečně peníze na auto *3*
-
z toho nic nebude, celý to je theater.. zviditelnování na úkor cizích..(( nechutný
-
))))))))))))) já jsem to neviděla, černý ovce? kde to bylo? zbouchnutá neni! viz , rodinne dispozice.. ale půjde to do krajností!!! to bude extrém!! monika na to čekala celý život, tak si to nenechá ujít...to bude medialní jíízda!!
-
nejsam fanynka partyšky , ale to , že se v mediích píše o Ornellce-taky to stálo nějaké peníze, ale to je už vážně trochu síla, to za chvíli budou psát o veřejných záchodcích..jako asi joo!! příští tyden si zaplatím tytulní stránku v bleesku jak štrykuju..))
-
TO je představa co?)))))) PEKLO
-
Partysova ma aspon lepsi uroven, oproti Ornellce.
-
Tonino, musim souhlasit, bozi mlyny melou... Nicmene, ze zrovna s touhle debilkou???
-
Proboha!!! Jen to ne!! Uz takhle to tady je k zbliti a do toho Stikovi- boze ochranuj nas!!;)
-
Souhlasim:))
-
To si pis, ze je znam!!!;) , je to neco, hlavne matka;)
-
ASI..)) ..není náhodou ta fotka trochu strojená, že néé? HOSTIVICE? jsem myslela že takový bydlí na Oŕechovce..minimalně, ale já bych Štiky viděla na Hradčanech. Monika na HRAD !! je k tomu předurčena)))
-
Zuzano, je opravdu chválihodné, co tady píšete, souhlasím, z vnějšího pohledu máte správný názor. Ale vy ty osoby neznáte, takže tomu nemůžete porozumět.
-
..já Vám nedoporučuji vidět maminku..ta totiž jde přes mrtvoly..
-
No já asi vím co tím Mona zamýšlí, už jsem to naznačila viz scandal č.2,, ale nechci moc myslet jako oni-dostala bych alergickou reakci- jsou fakt hnusní.... oni se na tom koktovi budou parazitovat dlouhodobě..nebo se nechají vyplatit..se mu divím ,ráda ho nemám, ale jsem myslela že je lepší...(((((( OKAMURU nedostali, není takový primitiv...
-
)))))))))))
-
Oni jsou totiž ta úplně nejbohatší rodina ze všech satelitních městeček na světě, taky jím to závidím, a díky za adresu)))))))))) I když zveřejněním , té adresy jsi jim provedl službu..budou ještě víc slavný, a bohatý, a kráásný a předurčený, sexy a naivní s dobrým srdcem....)))))))
-
Čau Charlotkko))) , ty máš uplně stejný mýšlenky jako já, asi jsi již s nimi měla tu čest!!! JSI SUPER!!))))))))))) oni jsou úplně šííílený fuuj!
-
Nestalo se v oblasti šoubyznysu nic mimořádného. Slečna Ornella provedla Gábině to, co ona sama před několika lety manželce Pepy Kokty. Cíleně se prošukala z z noname "berušky" na VIP celebritu. V Ornelle má jen jednu z mnoha následovnic.
-
Tak jsem si přečetla se zájmem všechny příspěvky a musím odpovědět.Tady přece nejde o to, zda je Ornella hnusná, krásná, ošklivá..Tady jde o to, že svedla Ženatého muže, který má navíc Veřejně známou osobnost.Ornelka totiž ublížila nejen panu Koptovi, Gábině, Kristiánovi, ale především sama sobě!Kdy už ty mladý peněz lačníci holky, vezou rozum do hrsti a začnou si hledat sobě rovné kluky a partnery.Neznám žádné mladé Zlatokopy, kteří by startovali po starších či starých paničkách a rozváděli jim rodiny.Možná jen vyjímky..Ale u mladých holek je to nějak teď v modě.Chtěla bych vidět maminku Štikovou, kdyby se jí nějaká "holka" navezla do manžela a přišla by jí esemeska, že je těhotná!Jsem ve středním věku a mám kolem sebe tolik opuštěných krásných žen, kterým mladé holky odvedly muže anebo si s nima alespoň vytvořily vztah.Je to hrůza, myslím, že chlapy nepředěláme, tak se snažme alespon předělat naše dcery a samy sebe!!
-
Jee, slava! Ornellka uz se dostala do hlavniho vysilaciho casu!!! 5 minut slavy zazila holka i matka;)) Sice mluvila jako naprosty mental a idiot, ale co, hlavne, ze 3 krat rekli jeji jmeno! Otazka je, jestli jim vubec dochazi, za jakou cenu jsou tzv. slavne! Opravdu mne zajima, jestli je zbouchnuta, neb mi jaksi nevychazi pocty na 2. mesic, kdyz festival byl pred mesicem , kde udajne otehotnela a jako matka, vim o cem mluvim...;) no ono se to kazdou chvili musi projevit, takze si pockame;), hezky den