-
Manžela paní Štikové nejde sbalit a odloudit od rodiny. Je pod pantoflem a svojí případnou nevěru by musel dopředu probrat s manželkou. Kvůli penězům ho taky žádná zlatokopka nemůže potřebovat, protože těch pár korun co tam je nestojí za řeč.
Monika Štiková může být naprosto klidná, manžel je nedotknutelný.
*1* -
Jen ať jsou ještě víc bohatí, možná budou mít konečně peníze na auto *3*
-
z toho nic nebude, celý to je theater.. zviditelnování na úkor cizích..(( nechutný
-
))))))))))))) já jsem to neviděla, černý ovce? kde to bylo? zbouchnutá neni! viz , rodinne dispozice.. ale půjde to do krajností!!! to bude extrém!! monika na to čekala celý život, tak si to nenechá ujít...to bude medialní jíízda!!
-
nejsam fanynka partyšky , ale to , že se v mediích píše o Ornellce-taky to stálo nějaké peníze, ale to je už vážně trochu síla, to za chvíli budou psát o veřejných záchodcích..jako asi joo!! příští tyden si zaplatím tytulní stránku v bleesku jak štrykuju..))
-
TO je představa co?)))))) PEKLO
-
Partysova ma aspon lepsi uroven, oproti Ornellce.
-
Tonino, musim souhlasit, bozi mlyny melou... Nicmene, ze zrovna s touhle debilkou???
-
Proboha!!! Jen to ne!! Uz takhle to tady je k zbliti a do toho Stikovi- boze ochranuj nas!!;)
-
Souhlasim:))
-
To si pis, ze je znam!!!;) , je to neco, hlavne matka;)
-
ASI..)) ..není náhodou ta fotka trochu strojená, že néé? HOSTIVICE? jsem myslela že takový bydlí na Oŕechovce..minimalně, ale já bych Štiky viděla na Hradčanech. Monika na HRAD !! je k tomu předurčena)))
-
Zuzano, je opravdu chválihodné, co tady píšete, souhlasím, z vnějšího pohledu máte správný názor. Ale vy ty osoby neznáte, takže tomu nemůžete porozumět.
-
..já Vám nedoporučuji vidět maminku..ta totiž jde přes mrtvoly..
-
No já asi vím co tím Mona zamýšlí, už jsem to naznačila viz scandal č.2,, ale nechci moc myslet jako oni-dostala bych alergickou reakci- jsou fakt hnusní.... oni se na tom koktovi budou parazitovat dlouhodobě..nebo se nechají vyplatit..se mu divím ,ráda ho nemám, ale jsem myslela že je lepší...(((((( OKAMURU nedostali, není takový primitiv...
-
)))))))))))
-
Oni jsou totiž ta úplně nejbohatší rodina ze všech satelitních městeček na světě, taky jím to závidím, a díky za adresu)))))))))) I když zveřejněním , té adresy jsi jim provedl službu..budou ještě víc slavný, a bohatý, a kráásný a předurčený, sexy a naivní s dobrým srdcem....)))))))
-
Čau Charlotkko))) , ty máš uplně stejný mýšlenky jako já, asi jsi již s nimi měla tu čest!!! JSI SUPER!!))))))))))) oni jsou úplně šííílený fuuj!
-
Nestalo se v oblasti šoubyznysu nic mimořádného. Slečna Ornella provedla Gábině to, co ona sama před několika lety manželce Pepy Kokty. Cíleně se prošukala z z noname "berušky" na VIP celebritu. V Ornelle má jen jednu z mnoha následovnic.
-
Tak jsem si přečetla se zájmem všechny příspěvky a musím odpovědět.Tady přece nejde o to, zda je Ornella hnusná, krásná, ošklivá..Tady jde o to, že svedla Ženatého muže, který má navíc Veřejně známou osobnost.Ornelka totiž ublížila nejen panu Koptovi, Gábině, Kristiánovi, ale především sama sobě!Kdy už ty mladý peněz lačníci holky, vezou rozum do hrsti a začnou si hledat sobě rovné kluky a partnery.Neznám žádné mladé Zlatokopy, kteří by startovali po starších či starých paničkách a rozváděli jim rodiny.Možná jen vyjímky..Ale u mladých holek je to nějak teď v modě.Chtěla bych vidět maminku Štikovou, kdyby se jí nějaká "holka" navezla do manžela a přišla by jí esemeska, že je těhotná!Jsem ve středním věku a mám kolem sebe tolik opuštěných krásných žen, kterým mladé holky odvedly muže anebo si s nima alespoň vytvořily vztah.Je to hrůza, myslím, že chlapy nepředěláme, tak se snažme alespon předělat naše dcery a samy sebe!!