Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Palo, moc zdravím tebe i celou tvoji rodinu. Tvoje Teamácké písničky poslouchám už od svých 12 let, takže patřím do skupiny teamových puberťaček. Dneska spolu s manželem Petrm vychováme dalšího fandu - šestiletého syna Evžíka, který teď nastupuje jako prvňáček do školy a moc se těžší na svůj první koncert Teamu v Českých Budějovicích. Mimochodem Reklama na ticho jde u nás denně a v pozadí nejsou ani Tři mušketýři.
  • Pomoc

Dobry den.Volam sa Lukas.Som z vranovskeho okrasu,no od septembra budem studovat v Bratislave.Chcel by som Vas poziadat o jednu radu.Rad spievam,no sam presne neviem,aky styl hudby by som hlasovo zvladol najlepsie-som uz taky,aj ked ma to mrzi.Mohol by mi s mojim problemom niekto pomoct? Prosim Vas,aby ste sa na to aspon pozreli.Vopred Vam dakujem.
  • ahoj PALO! Videla jsem te ve slovenské televizi v Super Star.Moc jsi se mi tam libil,rada posloucham tvoje písničky.jmenuji se Lenka ,je mi 13 let,jsem zdravotně postižená.S psanim mi pomáhala maminka.Držim ti i nadále prsty a mnoho krásných písniček ahoj Lenička *3*
  • Ahojik Palo,jsi ten nejlepší zpěvák nas větě...mám Tě moooc ráda!Jsem Tvá nejvěrnější fanynka.Je mi sice 17 ale tvé písničky mňe vždy dokážou tak dobře naladit.Když mi je nejhůř tak si Tě pustím a hned je mi líp.Jednou bych se chtěla s tebou setkat osobně a popovídat si s tebou.Byla bych velice šťastná kdyby to šlo.papapa
  • *1* Pavole jsem tvá faninka a to proto nejlíp spíváš a chtela bych album tři mušketři.... *15*
  • Slunečný pozdrav Paľovi

*4* Milý Paľo, zdravím Vás z Uničova, města ležícího nedaleko krásné Olomouce.Vaše písničky mě spolehlivě a věrně provázely celou pubertou, smála jsem se při nich i plakala, pomáhaly mi vždy, když mi bylo nejhůř...Všechny umím zpaměti, často jsem si je s Vámi zpívala. Při jejich poslechu jsem snila o krásné romantické lásce *4* a jako řada dívek jsem byla do Vás beznadějně zamilovaná. Teď jsem však našla svoji životní lásku, budu se vdávat a můžu Vám slíbit, že Vašim písničkám budu věrná nadále.Těším se, až vydáte další album-svoje nebo s Teamem. Moc děkuji za skvělý koncert 17.11.05 v Olomouci.Odvázala jsem se jako puberťačka, však jste roztancoval a rozezpíval celou halu.Také vzpomínám na svoji první návštěvu Vašeho koncertu v Jihlavě na letním kině v roce 1993 i na ten předpovodńový olomoucký v 97. roce. Za všechno dík,hodně lásky a štěstí v osobním životě, hodně zdraví, úspěchů a hodně dobrých hudebních nápadů a fanoušků. Zdraví Vás i "kluky" z Teamu Dáša z Uničova. *4*
  • děkuji za vše

ahoj palo máš velmis kvělé píně jsou dobré i na zpívání obdivuji te že dokážeš zazpívat tak težké písně ty výšky jsou zajímavé ted budu mít školní koncert kde budu zpívat tvou píseň jmenem:Keď sa baba zblázni je to krásná píseň a ten text je nádherný jemi sice 16 ale i tak si pro mě hvězdou mám tě vážně ráda jestli chces můžes mi napsat na můj e-mailFuckanka@seznam.cz děkuji *4* *4*
  • Pro palínka

Habera je super že??je to krásnej chlap,a keště tak krásně zpívá,ale škoda že u nás není k sehnaní nějaké dvd nebo snad je????? *14*
  • Ramazzotti is the Best!!!

• Palovi

Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit