-
Slunečný pozdrav Paľovi
*4* Milý Paľo, zdravím Vás z Uničova, města ležícího nedaleko krásné Olomouce.Vaše písničky mě spolehlivě a věrně provázely celou pubertou, smála jsem se při nich i plakala, pomáhaly mi vždy, když mi bylo nejhůř...Všechny umím zpaměti, často jsem si je s Vámi zpívala. Při jejich poslechu jsem snila o krásné romantické lásce *4* a jako řada dívek jsem byla do Vás beznadějně zamilovaná. Teď jsem však našla svoji životní lásku, budu se vdávat a můžu Vám slíbit, že Vašim písničkám budu věrná nadále.Těším se, až vydáte další album-svoje nebo s Teamem. Moc děkuji za skvělý koncert 17.11.05 v Olomouci.Odvázala jsem se jako puberťačka, však jste roztancoval a rozezpíval celou halu.Také vzpomínám na svoji první návštěvu Vašeho koncertu v Jihlavě na letním kině v roce 1993 i na ten předpovodńový olomoucký v 97. roce. Za všechno dík,hodně lásky a štěstí v osobním životě, hodně zdraví, úspěchů a hodně dobrých hudebních nápadů a fanoušků. Zdraví Vás i "kluky" z Teamu Dáša z Uničova. *4* -
děkuji za vše
ahoj palo máš velmis kvělé píně jsou dobré i na zpívání obdivuji te že dokážeš zazpívat tak težké písně ty výšky jsou zajímavé ted budu mít školní koncert kde budu zpívat tvou píseň jmenem:Keď sa baba zblázni je to krásná píseň a ten text je nádherný jemi sice 16 ale i tak si pro mě hvězdou mám tě vážně ráda jestli chces můžes mi napsat na můj e-mailFuckanka@seznam.cz děkuji *4* *4* -
Pro palínka
Habera je super že??je to krásnej chlap,a keště tak krásně zpívá,ale škoda že u nás není k sehnaní nějaké dvd nebo snad je????? *14* -
Ramazzotti is the Best!!!
-
Palovi
Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5* -
Koncert
Cau Paľo Byl jsem na koncertu v Jihlave.Bylo to super az na tu zimu co tam byla.Uz se tesim na dalsi co budou. Jake to bylo po koncertu v Grandu? Bylo to az do rana,ze? Jestli budes mit cas tak klidne napis. Mej se!!! Petr *4* -
Mám Vás moooc ráda....
-
Palinko...
...je super mám ho moc ráda,jsem štastná že jsem ho mohla vidět poprvé v životě,bylo to ve Zlíně na koncertě,krásně zpívá,miluju ho jako zpěváka! -
Mam vas raaaaaaaada
ahoj lidi sem fakt rada ze sou naci lidi kteri jsou do Teamu stejni blazni jako ja a kdyby ste chteli tak napiste zaroven chci klukum z Teamu poprat vsechno nej at se jim dari a doufam ze se s nima brzo setkam na nakem koncertu papa *1* *1* *1* -
Palovi
Palo, děkuji ti za skvělý koncert v Liberci. Moc se mi líbil. Vaše staré i nové hity jsou super. Rada bych vás a celou skupinu poznala. Je to bohužel nemožný sen. Snad nám zase přijedete zahrát. Byl jste nastydlý,že ano. Když tak mi napište,prosím.Jste fajn chlap. To je menší poznámka.