-
Písnička Diamonds se je vážně nádherná.
-
-
....
EXTRAVAGANCE ;) . Je originální a nápaditá :) Moc jí to sluší, věřím že ta to ještě dotáhne daleko ;) -
Rihannka
Rihannka je proste nejnej zpevacka..mam ji mocinky rada *3* -
Dobře zpívá na živo má víborný víšky třeba daimon :-).
-
-
výborné a výšky *3*
-
-
jE SUPE E E E E E ER *3*
-
RIHANNA.WZ.CZ
Hmm,tak to sem necekala...i osobnosti.cz maj zkopirovanou moji starou biografii z meho webu..fakt smutnyy.. *7* -
Rihanna
Mam Rihannu rada... zpiva dobre, tancuje dobre, oblika se dobre, vypada dobre a pod.. Je dobra v tom filmi brago girls...
Je to super zpevacka a pod.. *14* *14* -
-
Re: Rihanna
je to bravo girls -
-
Re: Re: Rihanna
To je o těch roztleskávačkách? -
-
Re: Re: Re: Rihanna
jo je -
-
Re: Re: Re: Re: Rihanna
Ale hezky zpívají,takové ty hezké černé holčičky,jak Rihanečka *14* *3* .
-
-
-
-
-
Rihanna
Si naj babenka *14* -
Já ji tak miluju *14*
-
Rihanna
Rihanna je nejlepší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: Rihanna
*1* je to super zpěvačka *1* mám ji ráda *3* je to třída *9* podle mě jsou trapkins všichni ti co ji nenávidí *5* nechápu proč ji nenávidí vždyt rihannka je v pohodě *14* a já ji miluju *7* nechápu proč je na světě tolik lidí co ji nemají rádi *10* zabila bych tyhle lidi *4* ale ty lidi co jí fandí a mají ji rádi mám taky ráda *14* a myslím že se tady na světě najde pár lidí co rihannku takhle milují jako já *3* má super taneční písničky *9* tak proč ji nemáte rádi *9* nechápu vás *13* protože je to vážně nej zpěvačka *5* je prostě v pohodě *4* je to můj anděl *5* a přitom to je pořádná čertice no prostě to umí rozjet *15* je suprováá *8* miluju ji ale nejsem lesba *16* jen nemám ráda lidi co ji nemají rádi *8* zabila bych tyhle lidi -
-
Re: Re: Rihanna
Máš naprostou pravdu dyd já jí taky
Lovujůůůůůůůůůůů *14* *14* *14* *14* -
Re Rihanna
Delsi si to nemohla napsat *8*
-
-