Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • <3
  • skandy

Ahojky lidi dlouho sem tu nebyla!!! Skandy je ten nej nej herec na světě !!! I LOVE YOU! *14*
  • katerinka12

email

ahoj lidi prosim vas nemate nekdo na skandera email pro autogram pls?bo na nekoho z narnie prosim.... *7*
    • Re: email

tak proč mu nenapíšeš dopis??? *7*
    • nika.

Re: email

E-mail nemám, ale myslim že kdybys mu napsala e-mailem, asi by ti autogram neposlal. Lepší je když mu napíšeš poštou a pošleš mu mezinárodní odpovědku nebo obálku se svojí adresou a on ti podepsanou fotku pošle v ní.
  • Všechno nejky Skandy.!!

Všechno nejlepší k narozeninám Skandy hodně lásky,zdravíčka,štěstíčka..! !!!
    A hlavně si ty narozky UžiJ..!!!! *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3* *5* *14* *14* *3* MucQ..!!!!!
  • ivcaxxx

skandar keynes

jé,já zapoměla na jeho narozky,takže mu přeju všechno nejlepší,at má hodně štěstí,a at si najde pravou lásku.Jinak skandar je úplně krásnej herec,je to přesně typ kluka,který se mi líbí *4* v letopisech 2 je strašně hezkej *4*
    • Re: skandar keynes

presne, on je ten najkrajsi, jednoducho ho zboznujem, a v princovi kaspianovy je dokonca krajsi ako Pattinson *14* *14* *14* *14* *14*
  • tea301

jůůů

ahůj já jsem Tea ale ted su zaregistrovaná!!(to je jen proty co mě znají z dřívějška) no koukám že tu toho moc nepřibylo co jsem tu byla naposled!! a to je 28.6.!! no snad to napravíme!! at má víc komentů!! *4*
  • Skandý už určitě má přítelkyni. Ale je pěknej. *3*
  • elbartho

Všichni4

Škoda že se do Narnie nevrátěj všichni 4 :-( *16*
    • Re: Všichni4

skoda ze uz ani jeden z nich *9* *9* *9* *9*
    • markeett

Re: Všichni4

to jo *9*
  • Jestli chcete vidět jak jeho přítelkyně vipadá tak běžte na Google obrázky a tam napíšete: Skandar Kejnes a jeho holka. Tak, když pojedete myší ke dnu někoho tam najdete. a p pro ty co ho milují, tak vás to asi urazí. *14* *14*
    • ona s nim chodi uz asi tri roky, teda ked este spolu chodia *1* *1* *1*
  • to rikate a jeste jste ho nevidel na zivo ja jsem byla na nataceni a na premijere v hollywood protoze moje teta je novinarka a jsme z amerika tak prominte jestli to pisu spatne.asi mi neverite ale to sem cekala.zatim bydlime v praha ale doufam ze na letopisy narnie 4 pojedem zas do amerika preju vam aby jste se tam take mohly jet podivat skandar keynes je velmi sympaticky stejne jako william moseley(taky fesak *14*)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit