-
omg truba!
a este chcem odkazat tomu alebo tej doticnej,co povedala ze Tarja je bez Nightwish na hovno,ze nech si najprv uvedomi o kom sa to opovazila napisat.
Nikto na svete nema tak cisty a dokonaly hlas ako ona.Hlas,ktory priam spliva s tou krasnou gothicko znejucou opernou ba az ako som uz spominala,power/metalovou hudbou.
Nech sa mi niekto opovazi protirecit.Je dokonale vidno,ze ani jeden z vas sa nerozumie umeniu hudby.Hudobnemu zvadzaniu,ktore Tarja predvadza.Ste absolutne nescitany ludia,a tak nemate pravo vyjadrovat sa k takej opernej dive akou je Tarja Turunen.Dakujem. -
-
Re: omg truba!
Jezisi nieco tak uprimne som uz dlho necitala....Hovoris mi z duse.... -
...můj názor
(ahoj všichni!) ...tvrzení, že bez Nightwish je Tarja "hovno" by si měl každej odpustit. Je to "NĚKDO" kdo vnesl kdysi (pro nás všechny) nudný a konzervativní operní zpěv do metalové hudby ...a nejednou všichni tvrdíme jak je to perfektní - a také že je. Nightwish se prostě stali fenoménem, jenže jeden člověk opravdu skupinu nedělá. Vyhazov Tarji z Nightwish uškodil oběma stranám, Nightwish už nikdy nebudou tak precizní a dokonalí jako vždycky a Tarjino eso v rukávě bude už pouze její hlas, nikoliv písně samotné. Tarju stále hodně uznávám, ale vadí mi, že jí celá její kariéra přerostla přes hlavu. Nightwish nebyli jen o Tarji. Marco, Emppu a Jukka byli a jsou a budou mistry svého řemesla, navíc v čele s Tuomasem, který má na svědomí všechny texty a melodie Nightwish tvoří úžasnou formaci, která stoupala ke hvězdám společně s Tarjou. Ve skupině je závislý jeden na druhém, v Nightwish to platilo dvojnásob. Nightwish se mi líbí i s Anett, ale i tak uznávám že takového vrcholu jak na ONCE už nikdy nedosáhnou, stejně jako Tarja. Mrzí mě to a z rozchodu Nightwish s Tarjou viním spíš samotnou Tarju. Měla si víc vážit spolupráce svých kolegů a nemyslet jen na sebe. Mějte se fajn a dál poslouchejte metal, je to živá voda... M *3* -
-
ty jsi asi necetla ten dopis co dostala, co?
ty jsi asi necetla ten dopis co dostala, co? Tam ji psali celaa skupina NW ze uz ji ve skupine nechteji. Neni to jeji vina ze neni v NW,ale MArca, Juka, Empua a Tuomase. Ano, je to obrovska ztrata a ted kdyz tam Tarjainka neni tak hrajou sami propadaky, ale kdyz jim to vyhovuje tak proc ne.
-
-
TARJA MA OPRAVDU VYNIKAJICI HLAS - JEDINECNY !!! -
Správně! Jen jí dej! *16*
-
-
Tarjušššš:-)
Tarja Turunen patri k najuznavanejsim opernym a power/metalovym vokalistkam,takze tak nejako.
Obdivujem jej hlas a aj jej nenahraditelne "xichtiky" ktore tak s oblubou predvaz na svojich koncertoch :-)
milé:-))
Lidi, prosím vás, nevíte proč se nemůžu na Osobnosti přihlásit? Jsem registrovaný uživatel a normálně už půl roku přidávám fotky a teď se tak posledních 10 dní nemůžu přihlásit:-( Sestře to z toho samého počítače jde... Nevíte, čím to může být? -
-
Re: :-(
nejsi sám, mám podobný problém, posílala jsem tak 25 nejhezčích fotek ze Zlína je jich tam asi 6, zbytek nic a od té doby se tam nedostanu, no já to vidím asi tak, stránky Tarji jsou tak vyhledávané, že se na nás nedostane *1* ne fakt nevím, ale taky by mě to zajímalo
-
-
Tarča
Tarja když je bez Nightwish tak je velky hovno.Ta hudba je nic moc.Ale jinak zpívá moc hezky.V Nightwish byla třída -
-
Re: Tarča
v Nightwish byla mnohem lepší než teď, ale zpívá pořád oupe úža *3* *3* -
Re: Tarča
Nemyslím, že bys měla pravdu. Tarja hodně získala právě tím, že se od NW oprostila. byla jsem i na koncertě NW a přesto, že tam bylo víc jak o polovinu víc lidí, na Tarje byla tisíckrát lepší atmosféra -
-
Re: Re: Tarča
tak o té atmosféře to říkám pořád, to prostě umí jen TR (no řekněte, nebyl to překrásný zážitek?!) co se týká koncertu NG, tak tam bylo tak moc lidí z toho důvodu, že se jim nedoneslo, že už tam TR nezpívá *1* *1* *1* (nebo chtěli slyšet na vlastní uši, jak se dokážou zk.... tak krásné písničky *8* *16* ) -
-
Re: Re: Re: Tarča
Jj tak tohle je pravda!,...asi se jen chtěli poédivat co ta Anette posrala!!!...Já osobně bych na ten koncert nešla nikdy,ptže bych si asi musela uříznout nejdřiv obě uši abych ji neslyšela zpívat třeba Nemo a nebo Sleeping Sun a Whismaster,ptže když jsem to slyšela chytla jsem takoví nervy že sem málem něco rozmlátila!!....Když Anette je je jen obyčejná popová zpěvačka co na Tarju nikdy nebude mít a ani ted ji nesahá ani po kotníky!!Ptže dokázat něco co Tarja je docela síla!!...A Anette by to nikdy nezvládla!A divim se Nightwish že tohle jim nevadí,ptže jim mizí určitě fanoušci!!...A vsadim se že Tarja má víc fanoušků než Nightwish s Anette dohromady!!!Prostě kluci udělali ohromnou chybu že ji vyhodili...a vzali tuhle*****.....Tarja má neuvěřitelnej hlas a taky toho mrtě dokázala!... -
-
Re: Re: Re: Re: Tarča
nemuzu jinak nes opet souhlasit presne jak bylo uz receno tak anette by celkem slusne spyvala v popove kapele ale rozhodne ne tam kde je potrebe vyspivat vokaly....Jak sem si poprve pusti jeji dvd tak nem u neho nevydrzel ani minutu a docela mne nastvalo ze je pozvaly na masters...kazdopadne ale musite pomyslet ze skupina je si vedoma teto straty a urcite to nebylo bezduvodne,Ze by byly zas tak blby a oudelaly to jeno kvuli nejake kravovine co tarja provedla tak to snat uznate zeje to kravina......ale kazdopadne je to obrovska strata a s takovouto to s nightwish bude den odedne horsi.... *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
Tarja
Byla naprosto skvělá, nezapomenutelný zážitek, nemá někdo fotky? -
-
Re: Tarja
Koukni sem www.tarjaturunen.cz máme tam nejen fotky z koncertu, ale i videa -
-
Re: Re: Tarja
Dobrý stránky, fotky jsem našel, ale videa teda ne *9* -
-
Re: Re: Re: Tarja
Tak se podívej do novinek, jsou tam linky ke stažení *3*
-
-
-
Re: Tarja
Je to focene mobilem, ale i tak: http://cheetah.galerka.org/Koncerty /2008_05_11_Tarja/
A pak jsem nasel jeste http://musicserver.cz/clanek/22252/ Tarja-Turunen-Doug-Wimbish-Interius -Novesta-Zlin-11-5-2008-fotogalerie /
-
-
Žhavá kometa letící po nebeské dráze...
Já doufám, že se mnou budete souhlasit, když řeknu, že to byla B O M B A!!!!! Tarja byla naprosto báječná, tentokrát předčila mé očekávání a byla jsem ráda, že tady jsem měla jistotu, že přijde. Mně osobně dokázala znovu jaké má kvality a přednosti. (Chudinka Anette ...., ta by se na ni měla jít podívat, aby viděla jak má noblesa a zpěv vypadat *16* ) Škoda, že ten koncert byl jen jeden v republice. Na 100% bych jela znova. *4* -
ZLÍN
včera byla nepřekonatelná....fakt úžasný zážitek *14* *1* -
-
Re: ZLÍN
Máš pravdu, takový koncert jsem ještě nezažil, byl to opravdu nářez. Šíleně jsem si to užil a při některých písních mě až naskakovala husí kůže. *5*
-
-
tarja info
najnovsie novinky o Tarjii!!!
www.tarja.yw.sk -
Vstupenky TARJA
Ahojte všichni Tarjovci,
mám dva lupeny na Tarju do Zlína 11.5.2008, ale fakt nemůžu jet. Nechce někdo? Dám i levněji než v předprodeji. Tak když tak pište.... *5* -
koukněte
nej české stránky o Tarje, nejnovější info o chystaném koncertu ve Zlíně!!! http://www.tarjaturunen.cz