-
Re: Tarja
Souhlasím :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Tarja
No,musím uznat,že na koncertě v Pardubicích bylo podle mě taky dost vedro.teďko jsem na Tarje nebyla takže to nemůžu posoudit.Ale hlasuju pro tu O2 arenu *1* -
Re: Re: Re: Proč?
rekla bych ze na toto ma kazdy jiny nazor........konec konců kdo presne vi jak to bylo doopravdy?jen oni sami,navic uz je to dost dlouho tak proc to vecne resit jak NW tak Tarja uz jsou jinde... -
Re: Re: Proč?
Chtěla bych jen podotknout,že Tarja si může za vyhazov z NW sama.Zavinila si ho svým neprofesinálním chováním a ovlivněním ze strany svého manžela. -
Podle mne má více fanoušků než Nightwish (potopila je Anette). Tarju poslouchá široké spektrum fanoušků. Na její koncerty chodí celé rodiny. A odloučení od NW jí prospělo. Může dělat to, co si sama přeje. A to se samozřejmě odráží na její hudbě. -
no hlavne uz to neni to co to byvalo kdyz s nimi byla Tarja,ale co uz mozna je ji to nakonec prospelo -
Mno dobře, tak více fanoušků než Nightwish ještě nemá, ale přeci jen... Já spíš fandím jí, i když Nightwish mám taky ráda.. -
Re: Re: Proč?
Aha... Taky si myslím to, co ty, Anette prostě lepší podle mě není. Ale když si to tak chtěli udělat... Tarja je teď na sólové dráze a má možná víc fanoušků, než kdyby byla s Nightwish -
Re: Proč?
no jelikož ji vyrazili a to byla dle meho nazoru pro nightwish chyba (ale teda nic proti anette)............. -
Proč?
Má opravdu fenomenální hlas... To ani není možné. Sice je to trochu něco jinýho, než co jsem poslouchala doteď, ale je neuvěřitelná. Tarja je rozhodně lepší než Anette. Proč vlastně už není v Nightwish? -
Re: Re: Re: Re: Tarja
jo viděla jsem jak jí tam tahali ven,chudák ani nemohla stát na nohou...a až tu Tarja bude příště tak by to mohlo být třeba v O2 areně tam je místa dost a určitě i lepší vzduch *4* *4* -
Re: Re: Re: Tarja
no jakmile zacali hrat tak uz to bylo dobry ale do ty doby se o me pokouseli mrakoty.......ani se nedivim ze to stou jednou holcinou prastilo *3* -
Re: Re: Tarja
Jo to vedro bylo příšerný a udělalo se mi z toho pěkně špatně :/ ,ale jakmile jsem spatřila Tarju tak mě to úplně přešlo :D -
Re: Re: Tarja
Pravda..Už jsem se těšila až vyjdu ven *4* *4* ale šlo to dost pomalu co? *14* -
Re: Tarja
Presne tak musim nic nez souhlasit byl proste bozi az na to desny horko super.....................:) -
Tarja
Koncert v KC Vltavská byl fenomenální...nic lepšího jsem nezažila.Tarja je nejlepší!!!!!!! *14* *14* -
Re: WHAT LIES BENEATH
Opravdu, recenze na nové album jsou rozdílné. Někomu se líbí, někdo tvrdí, že Tarja má na víc. A musím přiznat, že já čekal něco jiného. Pečlivě jsem sledoval tvorbu nového alba, a tak si vytvořil obraz o tom, jak by mohlo vypadat. A jak to dopadlo? Úplně jinak. První poslech byl rozporuplný. Ale to i při prvním setkáním s MWS. A to nebylo špatné album. Jenže problém je, že WLB je děsně chytlavé. A tak jsem si ho musel pouštět znovu, a znovu. A konečný verdikt: Tohle album je opravdu skvělé. Dovolím si tvrdit, že předčí všechny předchozí, včetně alb NW. Je rychlé a energické. Je to zážitek. Prostě nádhera. Osobně What Lies Beneath hodnotím 10/10, a moc se těším na příští týden. *1* -
Tarju mám rád, ale to nové album mě uspalo..První píseň super, druhá taky, u třetí jsem začal poslouchat tak na půl a ke konci alba už se ani nesnažil..Nějak to nemá sťávu.. -
ikdyz jsem cetla par neprilis pochvalnych recenzi me osobne se nove cd libi vic nez predchozi(ale obe jsou super)........uz se tesim na koncert az to uslysim live *3* -
WHAT LIES BENEATH
Překvapuje mě, že se tu ještě nikdo nevyjádřil k novému albu. Tak co, jak se vám líbí? *4*