Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Dlouhý

OSOBNOST 31.12.2006 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nejlepší

všechno nejlepší a hodně zdraví k narozeninám *14* *3*
  • přání

Rovněž se připojuji, i když poněkud opožděně s přáním k narozeninám- hlavně hodně síly a zdraví.
  • zbojníci

Mě se taky moc líbil v té povídce o trestanci Salvádorovi v tom seriálu Slavné historky zbojnické, no a samozřejmě S čerty nejsou žerty - to je klasika, tam byl Vladimír za takového českého Fanfána tulipána.
  • blahopřání

Všechno nejlepší k narozeninám! *14*
  • Narozeniny

Ahoj všimli jste si,že většinou lidi a zvířata umírají buď to po narozeninách 2 měsíce nebo pár dní nebo naopak před narozeninama.Je mi líto,že umřel.
    • Re: Narozeniny

To mě taky.=o(
  • angelus

Ztráta

Je to těžká ztráta. Byl to skvělý herec a dabér. Bohužel, lidí jako byl on je už velmi málo.
  • Nezapomenutelný Petr Máchal.. *9*
  • ahoj vsichni..vladimr dlouhy byl a bude skvelej daber..bez neho to nni vono..konecne jsem ziska film..trosecnik jeho hlasem a dobry kvalite..
  • Byl skvělej,ŠKODA *13* *9* *13*
  • lisa184

velká ztráta

Pohádka "S čerty nejsou žerty" byla natočena rok před mým narozením. A je jedna z mých nejoblíbenějších. Byl to charismatický fešák. Jeho práce byla vyjímečná. Skvělý herec, divadelní i filmový a dabér. Měl velký talent a mohl toho ještě mnoho vytvořit... Obrovská ztráta . Nemohu tomu uvěřit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit