-
Úpřímnou soustras rodině.
Obrovská ztráta pro český film,divadlo,dabing.Jsem z toho zdrcen.Byl to vynikající herec... *9* -
V.D
Ta zpráva mi přišla neuvěřitelná, moc mám Vladimíra ráda a nevěřím bulvárním pomluvám.... Momentálně na čt 1 ve středu v 9,00hod běží seriál na pokračování zítra již 4/5 Laskavý divák promine, tam mě naprosto uchvátilo, jak zahrál Jana Nerudu, to je nádhera se nato dívat. Chceteli si někdo Vladimíra připomenout pak zítra v 9 doporučuji. Musím opravdu říci, byl jsi nejlepší ze všech a zahrál jsi cokoliv úžasně. Upřímnou soustrast celé rodině.
*10* -
Divadelní programy
Dobrý den,
Chtěla bych se vás zeptat jestli někdo nemáte program divadelní hry Chvála bláznovství nebo Příliš drahá mathilda,ráda bych je odkoupila.Pokud ano,ozvěte se mi na e-mail -
zemřel
na rakovinu žaludku a měl metastáze....je ho škoda.. -
váš tatínek
Moc se omlouvám za tento způsob,ale mám dotaz. elefon na tatínka je již dlouho mimo provoz. Posílala jsem textovku i volala. Je v pořádku. Děkuji za zprávu Mirku -
přání
Milý Vladimíre
Už zase skáču přes kaluže.Dnes máš
narozeniny takže všechno nejlepší
a co nejdříve brzké uzdravení.
*4* *4* *4* *4* *4* -
R.I.P.
*9* -
Vladimír Dlouhý
Takový skvělý herec a člověk nemůže jen tak odejít....Stále bude žít v našich srdcích. *4* -
divadlo
Vladimíra jsme viděla v divadle Kalich nějak v lednu hrál s bratrem Michalem představení- Chvála bláznovství...musím říctmže to co předvedli oba dva bylo něco neuvěřitelného:-))uplně jsem se nasmála..oba dva jsou vynikající herci..na představení jsem si zamluvila lístek 7.6.bohužel mi volali z divadla,že pan Vladimí r Dlouhý na tom není zdravotně dobře a předstaení se konat nebude...pár dní na to zemřel *9* *9* je mit ostrašně líto,že už ho nikdy neuvidím hrát...bude to nezapomenutelný Petr Máchal:-)) -
Osobně si myslím, že jste jedním z našich předních českých dabérů a herců.