Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
316 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLUHY

Pane Svěráku, máte velký dluh vůči českému národu, hry na dnešní dobu tunelářú,politiků,soudů atd.
  • Zdeněk Svěrák

Vážený a milý pane Zdeňku
    Všechno nejlepší k dnešním narozeninám.
    Hodně štěstí,zdraví a spokojennosti.
    *4*
  • Pane Svěráku, ač se mi Váš ne/herecký projev nelíbí, nemyslela jsem si, že jste takový pokrytec. Ve svých hrách minulost kritizujete a teď
    podporujete někoho, kdo představuje velké nebezpečí dalšího útlaku
    českého národa.Stojí Vám to za to?
  • Šwarcenékra ne nejen kvůli jeho patlavé řeči a slintání.

On by hovořil rád,ale nejde to - totiž neexistuje žádnej duševní potenciál z důvodu jednoduchého myšlení a naučených frází.
    Z něj padá jen vše povrchní, natrénované a dlouhou praxí vžité. Avšak pro jistou skupinu lidí je to hit a fascinace, ...

Pane Svěrák čím Vás, pro mne, tak výzačného filosofa 21.století nadchnul tento starej ještěr ?!? - jenom proto, že s Vámi mluví "stejně" jako třeba s "ňákou malou holkou" - mělo by to být právě naopak -Vy by jste mu měl "dovolovat" aby Vás tenhle trotl někdy zastavil ...
  • Nechápu.Kdokoliv, ale že Vy.Málokoho si Vážím pane Svěráku jako Vás, jako morální autoritu. Podotýkám, že jsem ve druhém kole nevolil.Ale přece nelze věřit, že jeden z nejvyšších představitelů vlády, která má podporu osmi procent obyvatel a která je přímo zodpovědná za nynější náladu ve společnosti(mimochodem za Zemana určitě nebyla horší), popře veškerá svá rozhodnutí ve dvou vládách a přinese do společnosti nový svěží(protikorupční) vítr.
    Po každém průšvihu téhle vlády jsem čekal kdy Vy a Vaši kolegové řeknete dost, a ono je asi všechno v pořádku.A najednou má být presidentem někdo, kdo přestože s tímto marasmem nemá už 10 let nic společného(to netvrdím, že nemá máslo na hlavě),se takhle exponujete?
    Opakuji, nebyl to můj kandidát, ale věříte opravdu, že je horší, než současná vláda a president?
  • Téměř obyčejný život.

Vážený pane Svěrák. Napsala jsem knihu. A myslím, že by to byl dobrý scénář pro některý z Vašich dalších nových filmů. Já to nedovedu posoudit. Chtěla bych Vám ji poslat k zamyšlení (a zdarma). Ale nevím kam. Z nějakých důvodů svou adresu tajíte. To mně vadí. Těším se na sdělení adresy. Mgr.Martišková - Tomanová, 602 00 Brno, Čápkova 36.
  • ČT

Vážený pane Svěráku, nepociťujete potřebu společně s dalšími kolegy, mnohem více než v minulosti, vyjít na Václavák a zasadit se o ČT jako o svobodné veřejnoprávní médium? Děkuji za odpověď.
  • Tohle jubileum nás taky čeká

Milý pane Svěráku,přejeme Vám k narozeninám pevné zdraví, mnoho dalších tvůrčích nápadů a neubývající počet dobrých kamarádů. Jste naše "krevní skupina", obdivujeme Vaši moudrost, střídmost projevu a humorný pohled na ten širý svět. Hezky to napsal o něco výše pan Zdeněk Leština. My ještě dodáme, že i na Vaše diktáty se těšíme a všechny máme zaznamenané. Srdečně Vás zdraví Vojtěchovi z Mostu.
  • Z. Svěrák po převratu kritizoval bývalou ČS televizi, že blbla děti pořady o vojácích a válečných filmech, že se jí bojí! Že děti režim zastrašo val! Zajímalo by mě co říká dnes a jak hodnotí ty maskáčové dementní pseudodíla amerických proveniencí co na naše děti padají z obrazovek denně několik hodin! *9*
  • Vážený pane Svěráku,
    vždy jsem si Vás vážila a obdivovala Vás pro krásnou češtinu a zvučný hlas. Váš humor jak v divadle, tak i ve Vašich povídkách se mi velmi líbí - knihy jsem si pořídila ihned po jejich prvním vydání. Váš postoj ke kandidátovi na presidenta však nechápu. Myslela jsem si, že vlastenectví je Vám blízké. Nezklamejte lidi, kteří to s naší zemí myslí OPRAVDU dobře a otevřete prosím oči. Snad Vám k tomu dopomůže otevření si a přečtení následujícího odkazu:

http://www.fragmenty.cz/iy099924.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit