Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
316 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,velmi jsem si Vás vážila,ale co je prezidentem Miloš Zeman jste u mne klesl.Podporoval jste jiného kandidata vtom Vám nikdo nebránil,ale většinou hlasu českého národa byl zvolen Miloš Zeman tak to respektujte a ponechte si ty sve nejapné uražlivé řeči o prazidentovi.Jednou je to hlava státu a Vám nepřísluší ho pomlouvat.Jste inteligentní člověk a myslím,že ho musíte respektovat i když jste ho nevolil.Dost mě uráži jak se k němu někteří lidé z vašeho okolí tzv umělci chovají.Jak by vám bylo,kdyby byl zvolen váš kandidat a ostatní by k němu neměli respeka chovali se jyk vy.Jistě vám by to bylo nemilé a jako první by jste a jistě ozval,tak si uvědomte ,že jste jen kapka a většina byla pro pana Zemana .
    • Zemana nevolila většina národa,ale pouze většina zúčastněných voličů
  • Vše nejlepší

Vážený pane Zdeňku Svěráku, vše nejlepší k narozeninám! Děkuji za všechno, co jste doposud vytvořil v oblasti kultury a nepochybuji o tom, že se dočkáme další spousty úžasných věcí z Vaší dílny. (Nenašel jsem Vaše oficiální stránky. Snad to k vám doputuje.)
  • Vážený pane Svěráku, jsem Váš obdivovatel a velmi mě mrzí Váš postoj k prezidentským volbám. Zapoměl jste na KH Borovského a jeho odkaz " zle matičko zle, Schwanzerberci zde atd. a plno přísloví jako: vrána k vráně sedá, vrána vráně oči nevyklobe a pod.
    podívejte se na společnost a činnost p,Sch. Myslím si, že jste se neměl angažovat.
    • Pod toto se podepisuji.
      Libor Kramář
  • Dekuji

Drahy pane Sveraku, porad doufam, ze se s vami setkam, abych Vam podekovala za Vas optimismus a lasku k zivotu a lidem, kterou predavate pres sve umeni. A taky za to, ze se starate o nasi rec; jste stale svuj a nenechavate se ovlivnovat. Diky vam se ma dcera naucila zpivat cesky, spravne !! Tesim se na shledani a preji vse nejlepsi k narozeninam !!! Piste, skladejte !! S pozdravem Magdaléna
  • Horton

Dobrý, ale ten hlasový příspěvěk ve filmu Horton... Měl jsem chuť, roztřílet televizi, jak tomu kdysi, dělal Elvis, když se mu něco nelíbilo v Tv- dvd...To bylo pro peníze??? Nebo, nemáte sebekontrolu??? Film, jsem poskytl synovi, ale pro kontrolu, jsem to lehce zhlédl, a Váš hlas, to je úlet!!!
    • kristyna123

Re: Horton

seš kretén když urážíš pana Svěráka.
  • Tmavomodrý svět

Vážený pane Svěrák, opožděně jsem měl možnost vidět a zejména poslouchat Vámi namluvenou upoutávku na film Tmavomodrý svět. Zajímám se dělší domu historii 2. sv. války a zejména pak o osudy letců. Mám v úmyslu (jako po několikáté) si osudy několika z nich připomenout v regionálním tisku. Je možné použít v citátu Vaše slova? A můžete mi napsat, co Vás osobně nejvíc upoutalo při setkání s letci? Díky Martin Strouhal. *4*
  • NEJ SCENAŘE

OBDIVŮJÍ PANA ZDENĚK S JE NEJ SCENARISTA A TEXTAŘ .At je ještě dlouho zdrav, jeho film kde hrál a psal scenař jsou vaborné.MNOHO ZDRAVÍ.
  • Cyklostrategie

Dobry den,

nejsem si jisty, zda vam ode me prisel e-mail z 29.11.09 (hlasilo me to, ze e-mail nebyl dorucen). A tak radeji pro jistotu Vam zpravu jeste posilam touto cestou.

Zprava:
    nekdy v kvetnu jsem Vas pozadal, zda bych mohl pouzit Vasi pisnicku "Holky z Polabi" a tenkrat jste me dal k tomu souhlas. Teprve ale az nyni jsem doufam nasel vhodny zpusob vyuziti Vasi pisnicky. Umistil jsem ji na webovou stranku - http://www.cyklostrategie.cz/.
    Pro sim, podivejte se na odkaz na http://www.cyklostrategie.cz/zamysl eni-cyklokoordinatora/ a tam na "Zastaveni treti", zda bych takto mohl prezentovat Vasi pisnicku.

Mam na Vas ale jeste jednu prosbu.

Z Vaseho posledniho e-mailu jsem vyrozumel, ze jste naklonen myslence podpory cyklisticke dopravy.
    Nebyl by jste proto ochoten poskytnout rozhovor pro web http://cyklo.praha-mesto.cz. Soucasne by byl rozhovor zverejnen i na http://www.cyklostrategie.cz/rozhovory/.

Cilem danych rozhovoru je predstavit nazory zajimavych lidi, kteri ziji v Praze. Predpokladame, ze i tato forma muze prispet rozvoji cyklisticke dopravy jak v Praze, tak i v cele Ceske republice.

Rozhovory dela prazska novinarka Jitka Vrtalova, ktera spravuje web www.nakole.cz.

Dekuji

S pratelskym pozdravem

Jarda Martinek
    web: www.cyklostrategie.cz
  • reziser a herec

PAN Sverak,vynikajuci herec aj reziser,kazdy jeho film,ci uz ho reziruje alebo v nom hra,si zamilujem a vzdy sa k nemu rada vraciam...Nech by to bolo tak este vela rokov!!! *14* *4* *3*
  • Domácí zabíjačka

Milý pane Svěráku.
    Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale pokud ano, nešla by vaše Cimrmanovská hra Domácí Zabíjačka, stažená z repertoáru, nějak obnovit, nebo se pokusit ji nahrát jako audio? To bych velmi ocenil a myslím, že i všichni ostatní fanoušci Járy Cimrmana. =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit