-
Pozdrav
Želám krásny deň.
V prvom rade želám pánovi Svěrákovi Zdeňkovi všetko dobré k blížiacim sa narodeninám, hlavne pevné zdravie a veľa pozitívnej energie do ďalšieho života.
Zároveň by som chcel poprosiť o ADRESU na pána Svěráka prípadne kontakt, kam mu môžem zaslať malý knižný darček ako prejav vďaky za to, že tu medzi nami je , ešte verím, že dlho bude a že nám dáva veľ pozitívnej energie do našich životo.
Ak je to možné tak rád by som poprosil o pomoc v tejto mojej prosbe.
Ďakujem a ešte raz všetko dobré.
e-mail: hajdukd@zoznam.sk -
Nezměněná podoba
Vážený pane Svěráku, chtěla bych se s Vámi podělit o jeden z nejlepších fórů z písemek (jsem učitelkou ČJ). Dočetla jsem se, že Divadlo Járy Cimrmana existuje v téměř nezměněné podobě už od 19. století. To jsme to dopracovali, že?
Přeji mnoho úspěchů. S pozdravem A. Pobucká. -
Žák
Jste můj oblíbený herec *3* *3* *3* -
neznama pesnicka
Dnes som po dlhej dobe pocula pesnicku ktora je fajn,problem je ze neviem ako sa vola,zda sa mi ze ju spieva Zdenek Sverak,este tam spieva jeden chlapcek,pamatam si z pesnicky (koukej,koukej na muj nos podobny je tvemu dost...)
Ak by niekto vedel ako sa vola pesnicka bola by som velmi rada,dakujem. *3* -
-
Re: neznama pesnicka
Karel Černoch - Chtěl bych být víc než přítel tvůj
-
-
Pane Zdeňku
Jak začít...budu asi první gratulantka k Vašim narozkám...já jsem také "Beran" a víte zajisté co to znamená, co si vezmu do hlavy, to provedu a narodila jsem se o dva dny po Vás 30.3. a jsem 48...to říkám již od svých 50-ti let a vlastně nijak nelžu, neboť člověk je tak mladý,jak se cítí...a Vy jste teprve 36 to znamená proti mne úplný mládenec.Jinak mám v hlavě námět k filmu...i scénář bych se poprvé v životě pokusila napsat...a nikdo jiný nemá sympatie ke svěření mých myšlenek, než Vy.Tak co tomu říkáte? Rozehrajeme ten příběh ? S pozdravem. Marie -
Koncem padesátých let, když jsem byla malá holčička můj děda, vzhledem k tomu, že nebyl vulgární, používal žertovná zasakrování. Jedno bylo "basama fousama" a druhé bylo "meteresku blesku". Děda se narodil v roce 1901 a podobná úsloví používal celý život. Chcete pane Svěráku tvrdit, že je používal bez vašeho souhlasu ? Je mi moc líto, že jste se snížil k takovému chování. Myslím, že to nemáte zapotřebí a u mne jste ztratil úctu, kterou jsem dosud k vám cítila. MaVa
-
Souhlasím s Vámi,ale co my zmůžeme proti panu Svěrákovi,jen to,že si ho už nebudeme vážit a psát tady na netu,ale jinak nic.On si to ani nepřečte......
-
Pane Svěráku,
nevím v čem Vás zklamaly volby. V tom, že se neprosadily strany ods, ČSSD, TOP09 a další zkorumpované strany, případně jejich dinosauří politici?! Prozraďte nám, ať se poučíme, koho jste volilVy. Přeji Vám stále silný svěrač a mějte se. -
dílo járy cimrmana
Vážený pane,
nemám ambici vám zmírnit váš žal, ani vám vyjadřovat své vlastní smutné pocity.
To prostě nelze.
Mám ale otázku.
Nemáte v úmyslu nyní vydat na CD a DVD nějaký souhrn tvorby Divadla Járy Cimrmana a dalších povídek, písniček atd.
Prostě takové sebrané spisy.
Bohužel to už dříve udělali mnohem více kontroverzní historické osobnosti, tak proč ne vy?
Díky za případnou odpověď.
Váš příznivec
Ing. Soural Ivan -
hodina zpěvu
ještě bych se Vás na něco zeptat nešlo by že bych spívala na Vaší hodině zpěvu?dekuji předem za odpověd.
katka 13