-
Ani k stáru neztrácejí páru
Vážený a milý Pane Zdeňku....tak blízko a tak vzdálený...mne napadla jedna věta, když jsem četla pardubickou sedmičku, kde jste s Panem Uhlířem, který je také super ,zpívali na pardubickém nádraží. Byla jsem toho času na dostizích Francouzský den na pardubickém závodišti. Takže jsem to Vaše zpívání objevila až dodatečně. Škoda, všechny závodní koně bych vyměnila za chvilku na nádraží, být tam mezi Vámi, třeba jako Editte Piaf...ale tak zpívat neumím, ale vždyť nejde jenom o zpěv ale o dobrou, výbornou, vynikající věc, pomoci Centru Paraple a lidem na vozíku.Nikdo z nás neví, kdy ho potká nějaký úraz a může být na vozíku také. Kdyby si to všichni lidé uvědomili, byli by k sobě vstřícnější.Tak Pane Zdeňku, moc jste mne potěšil a na závěr mého příspěvku Vám přeji, jak to dělávala moje babička tam v horách, dej Vám Pán Bůh hodně zdraví. Marie *4* -
Podpis
Dobrý den pane mistře,podepsal jste se za petici proti spolupráci ODS s Čssd,když v Praze zvítězila Top 09 ,chci se zeptat,jak pohlížíte na to,že celostátní volby vyhrála čssd a nemá ve vládě ani jedno zastoupení a obyčejní lidé tak nemají ani jednoho zástupce mezi vládnoucí garniturou? -
-
Re: Podpis
Proč do toho taháš politiku?Dokud budou peníze tak bude zlo!Byla by politika auta atd.Proč někdo vymyslel ty papírky(peníze)nebylo by na světě líp?A jakjsi představuješ život?Dobře nejdří se musíš narodit a potom umřít a to je realita!!!Codělat z majetke,když se říká do hrobu jsi nikdo nic nevezme!!!Proč někdo tvrdí,že bez peněz to nejde když to nikdo nezkusil.
-
-
Pro oslavence
Vážený a milý Pane Zdeňku,už máme zase rok za sebou. Čas letí jako voda v horském potůčku, jehož radost znovu začíná s přicházejícím jarem. Každým rokem si říkám, že žádnou oslavu dělat nebudu, co také se čtyřnásobnou babičkou po šedesátce ?? Ale včera jsem četla sobotní přílohu regionálního deníku " Moje rodina" a jsem Vám za ni velice vděčna. Dovedete nabudit člověka správným směrem a tak to má být. Pozvu rodinu, udělám oslavu s malým dobrým občerstvením a velkým dobrým slovem. Člověk nikdy neví, jestli to stihne příští rok znovu...i když... moje babička na horách vždy říkala, děvečko, pamatuj si, že kdo nechce, tak neumře. Tak vždy vzpomenu na její slova a i když mne něco trápí, bolí, zapomenu a jdu dál. Člověk by měl žít radostně a to stále! My dva máme hodně společného, jsme oba berani, dobře víme co toto znamení obnáší a já jsem se narodila o dvanáct let a dva dny dříve než Vy. A taká znám lepší čísla než je 75 a 63. Mějte úsměv na tváři, zazpívejte, buďte zdráv a hodně štěstí, zdraví do dalších let Vám ze srdce přeji. *14* Marie -
Je ta Marie deme.t nebo si dělá SRANDU.Ať mu napíše domů.... *1* *2* *15*
-
Krásný den. A možná bych měla napsat stejně krásný den, jako jste svými novými povídkami připravil Vy mně. Ještě nikdy jsem nepsala žádné slavné osobě, ale tentokrát jsem se rozhodla, že napíši. Chci Vám totiž opravdu poděkovat za milé čtení. Vaši knihu jsem dostala pod stromeček jako dárek od mého osmnáctiletého syna a hned jsem se pustila do čtení. Brzy jsem ale přestala, protože jsem si pak schovávala jednu povídku na další den, abych si tu radost prodloužila. Dalo mi to sice práci, abych knihu nepřečetla jedním dechem, ale zvládla jsem to. Smutná jsem byla až ve chvíli, kdy mi došla zásoba Vašich povídek. Nějak jsem se na další den přestala těšit.
Mnohokrát Vám děkuji za knížky, ale i za Vaše divadlo a jeho hry, za Vaše scénáře a filmové postavy, za Váš laskavý humor, za Vaše písničky, které mě provázely v době dětství mého syna a nyní znovu s mou malou dcerou, a přesto je ráda poslouchám znovu a znovu.
A hlavně děkuji za krásnou češtinu, kterou nás obdarováváte a která je slyšet méně a méně.
Přeji Vám do nového roku hodně zdraví, štěstí a mnoho nápadů a sil, abyste nás mohl potěšit dalšími povídkami a scénáři.
Iva Mláková -
Paní Marie, už se moc těšíme, až zase napíšete svému kámošovi Zdenkovi. Celá rodina se u toho moc bavíme a shodli jsme se na tom, že je to lepší než koukat na nudnou a ubohou televizi. Takové komedie tam už nedávají. Tak neváhejte a šup do toho.
-
oskar
doufam ze oceneni ktere obdrzel za intenzivni poklonkovani zapadu mu zahoji bolisky ketre utrpel z vychodu. -
Svěrák metalescum bleskum.
-
Važeny pane.Moc jsi vas važim.Jsem rom a rad byh vam řek svuj životni přiběh.Pracoval jsem u lapsko oderské plavby.Nyni pracuji jako řidič kamionu.jsem obyčejny kluk ktery chtěl žit jako čech a častečně se mu dařilo.Měl sem to štěsti žen jsem virustal mezy čechy a mí rodiče se snažili přispusobit.myslim že muj životni přiběh by byl inspirací pro ostatni romi.a polityky taky.muj tel774612400.rad vas budu inspirovat.věřim že vi jste tim pravim ktery muže ovlivnit veřejny miněni.spozdravem.martion šafran. ps.před lety jsem si nechal změnit přijmeni.jinak jsem.Grundza
-
Hodina zpěvu
Vážený pane Svěráku, píši Vám ohledné Hodiny zpěvu na kterou se každoročné moc těším. 31.12. mě bohužel velice zklamaĺa jelikož byla bez Vás a ani písničky jste neskládal. Jěště se chci zeptat jestli budete někdy dávat Hodinu zpěvu v Žižkovském divadle jako dříve bylo zvykem. Slíbila jsem svému 6-ti letému synovi (před 2 roky), že ho na hodinu zpěvu vezmu. Pravidelné kontroluji program, ale Hodina zpěvu tam není. S přítelem jsme na Hodině zpěvu byli několikrát. Přeji Vám pohodový rok 2007. Jana