Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
316 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Svěráku, přeji Vám k dnešním narozeninám všechno nejlepší, splnění všech osobních i pracovních cílů a snů a samozřejmě hlavně pevné zdraví. A děkuji Vám za všechno, co jste pro českou kulturu - a nejen pro ni - udělal. Být takových lidí, jako jste Vy na světě alespoň 50%, to by se nám žilo !!! Ale i tak to stojí za to *3*
  • Přání

Vážený pane Svěráku, stejně jako paní přede mnou, i já Vám i nám chci popřát, abyste byl ještě dlouho mezi námi a my si mohli užívat Vašich nápadů. Obdivuji Vaši lehkost práce s českým jazykem - každý rok se těším na hodinu zpěvu a během roku se Vašimi písněnmi nabíjím. To jsou pozitivní akumulátory. Ačkoli jsem také původně učitelka, nyní starostuji v malé obci u Hořovic. S dovolením "OSY" používám Vaše písně k "seběhnutí" občanů, při hlášení rozhlasu..Až budeme pojmenovávat ulice - slibuji, že jednu schovám pro Járu Cimrmana a jednu pro Vás...Těším se na film Vratné lahve a ještě jednou přeji štěstí, lásku a klid Vám i Vašim blízkým. Lída Mottlová
  • Posílám pozdrav a přeji samé krásné podzimní dny, Pane Zdeňku. Chtěla jsem se přihlásit a ne psát jako anonym...ale nešlo to. Snad se mi to podaří příště. Zatím bojuji s technikou. V naší rodině jsou moderní tablety, PC, a jelikož jsem již nějaký pátek z práce, mám s tou technikou problémy. Takovou malou pohádku jsem napsala a musím s tím něco udělat. Teď máme dušičky, pojedu do hor, zapálit svíčku rodičům, které jsem tolik milovala a oni mne už nikdy nepohladí. Ale život jde dál. Pak se ozvu. S přáním pevného zdraví. Marie
  • Vážený a milý Pane Zdenku, máte tolik informací na PC že je těžké Vás najít a něco Vám napsat. Tak nejprve, chci Vám poděkovat za Vaše filmy a hry o svátcích. Také jsem ráda že jste nesbíral podpisy na prezidenta i když jsem přesvědčena že by jste je měl do týdne. Ale nevím proč by jste obětoval Váš um a lásku k životu, politice. Sveřepí šakali ve vládě stále vyjí a člověk musí mít "kachní žaludek" aby to s nimi zvládnul. Další věc je ta, že Vám chci popřát k zítřejšímu svátku Pane Zdeňku, úplně normálně, od srdíčka, bez všech okázalostí neboť, bez Božího požehnání, marné lidské namáhání. Tak Pán Bůh Vás opatruj a buďte zdráv a vesel.Také jsem pro Vás vymyslela básničku. Jak stárnout pomalu nebo vůbec.1/ Zapomenout kolik je Vám let.2/ Bavit Vás musí celý svět.3/ Milovat se třeba v háji. 4/A být při všem vždy jenom v ráji.5/Mít stále radost v duši.6/ Cítit srdce, jak Vám buší. Tak mějte se krásně, zítra pěknou oslavu.Marie/dlouhá,široká a krátkozraká/ nejlepší program na Silvestra.Mám Vás ráda.
  • Milý Pane Zdeňku, gratulace do Nového roku 2012 od významných lidí máte za sebou, tak ještě tu moji.Přeji Vám ze srdce zdravíčko a štěstíčko ve Vašem životě. Zaujala mne myšlenka Květy Fialové, že v 81 letech se cítí nejšťastněji, proto bez ohledu na roky života, ať to Vaše srdíčko, hřeje jako sluníčko. Také úzké sepjetí s přírodou Vám přeji, neboť každé roční období má své kouzlo. A na závěr jedna myšlenka co mne napadla, když jsem na Silvestra hladila po hlavě mého z petard a dělobuchů stresovaného psa a říkala mu, vydrž Gastone, nezblázni se.Všichni lidé co si půjdou koupit petardy, by místo nich dostali obálku s poděkováním, že přispěli na konto lidem kde je hladomor a kde je zapotřebí pomoc lidem a hlavně dětem v nouzi. Přesně o půlnoci by ve všech mediích zazněla Má vlast nebo Vltava a ta krásná hudba by zněla po celé zemi. Ale na to si asi ještě hodně dlouho počkáme, ale jinak, správná úvaha, co říkáte.Mějte samé krásné dny. *14*
  • Vážený a milý Pane Zdeňku, těším se dnes velice na "Vratné lahve", člověk některý film vidí jednou a pak už nemusí. Ale ve Vaší tvorbě objevuji stále něco nového a především něžný humor, to některým scénáristům chybí. Vykukujete z obrazovky a to je dobrá připomínka. Musím už konečně dokončit, co jsem začala psát a pak to s Vámi zkonzultuji" jestli dovolíte". Tak hodně zdraví a buďte na světě rád. Marie
  • Přáníčko

Milý pane Svěráku, přeji Vám mnoho nových nápadů k scenářům, které by byly ze života jako Vaše předchozí filmy, ale chybí mi nové hry od Járy Cimrmana (promiňte, zda se mýlím). Já Vám chci vlastně popřát hodně hodně zdraví a samozřejmě v našem věku to není fráze, jsem o pouhých pět let mladší než Vy, takže vím o čem mluvím, a přitom Vás nutím pracovat. Pane Svěráku, ať se k Vám to přáníčko dostane nebo ne, stejně Vám přeju hodně hodně zdraví a tvůrčích nápadů. Pusu Vaše Jana Nejedlá a určitě to samé Vám přeje můj syn Petr. *4*
  • přání

Přeji Vám v Vašim narozeninám vše.co si přejete Jiří
  • Pane Svěráku prosím, kdy něco natočíte z p.Libuškou Safránkovou.Když vyhrála nej hvězda v televizi ,tak jste ji to slíbil.Moc nám ve filmu chybí.Máme ji moc rádi ale vás taky. Mějte se dobře.Ilona Pourová Klatovy .Můj strýc taky dělal do filmu Jaroušek POur.Přeji vám vše dobré. *14*
  • Blahopřaní

Dobrý den pane Svěráku, k dnešnímu jubileu Vám přeji všechno nejlepší, hodně zdraví a mnoho dalších úspěchů ve Vašem v životě. S pozdravem Milan Černý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit