Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/marcel-licka-nejlepsi-trener-ruska-liga-dynamo-moskva.A240527_215852_fot_zahranici_ten

příští trenér reprezentace, pokud by se nepodařilo téhle komunistické skvadře postoupit vůbec ze skupiny. Stejně tak bych čekal odstoupení technického ředitele svazu + předsedy svazu, pokud nemáme být jako na Východě teda, kde se drží všichni nekompetentní koryt do posledního dechu a neumí vyvodit odpovědnost. Doufám, že novináři budou důslední.
    Pokud jste to soustředění ve Schladmingu, tzn. centru rakouské komunistické strany (po x letech tady překvapivě zvítězili v zemských volbách komouši), mínili jako srandu, pak nemáte rozum, zvláště v této době, kdy se vše u nás ve společnosti láme (slovenský think tank a jeho informace, že 35% Čechů si přeje návrat totality, to byste i vy volové z řad kopaček neměli brát na lehkou váhu, pokud teda Hašek nechce vytáhnout stranickou knížku i s fotrovou fotkou komoušského soudce a Veselému dát kladný kádrový posudek, že se angažoval i v dobách pro režim tzv. zlých, té demokracie), což u kopaček není nikterak podivný a nečekaný závěr. 

Pokud to je náhoda, pak pěkně blbá.. která vás vespolek definuje a došlo k ní v životě, jak to tak bývá..

• pač tady by se mělo srovnávat s výsledky kolegy Šilhavého na minulém ME. úplně kriticky..
      Na pozici předsedy svazu pak Dušan Svoboda, technický ředitel táta Marcela Verner nebo Tonda Barák st. a svaz pokvete.. i sportovními úspěchy. Navíc se na sebe budou moci podívat do zrcadla všichni..

• https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/trener-ivan-hasek-nominace-euro-2024-rozhovor.A240528_163658_euro-2024_min/foto/DUF812b60c244_030452_6477792.jpg

když se sejdou dva komunistické kádry, má to končit závěrečnou soudružskou líbačkou.. jak vás to učili v hodinách marxismu leninismu, soudruzi..

Btw už Fousek vysvětlil, proč nás stojí background repre o 5,3 mio více z veřejných peněz (alokovaných NSA), než tomu bylo navíc u podstatně fundovanější sestavy trenéra Šilhavého, podpořené i úspěchy za těch 5 let.
        Tady nastoupil tým absolutně bez úspěchů, tím pádem i kompetencí (vyjma asistenta Slavie) je tam sice jeden zahraniční odborník přes fýzu, ale ten nemůže dělat ten rozdíl 5,3 mio. A nemůže jej dělat ani VALORIZACE MEZD :D  Tím snad Fousek nebude argumentovat..
        Tohle už má šetřit ten /ne/manažer NSA tak, jak sliboval, že po zkušenostech s tenisovým svazem už napříště bude o krok napřed před policií, právě tou důslednou kontrolou. Tu by měl i replikovat do médií (její závěry), protože se čerpá, vy nýmandi, z veřejných peněz.. zase východní metody práce, nic transparentního dle vzoru západní kultury..

• a kdybych vás před tím trendem ve společnosti už 2 roky nevaroval. Nutno říci, že tady ti idioti to soustředění plánovali ještě před tou informací toho slovenského think tanku, dnes už jim možná dochází, co je ve společnosti za pnutí v tuhle dobu, když je ta informace oficiálně venku. Anebo je jim jako latentním komoušům nebo hlupákům fuk, to je ještě další možnost..a nemyslí přitom ani na své potomky..
          Bouček pak vystoupí, že by titul mistrů světa měl společnost spojit. Spojovat ji můžeš, ty joudo, i bez tohoto elementu prakticky neustále v demokratický celek, stačí, když nebudeš zvát do studia Primy komunisty a dělat reklamu historicky kriminálníkům, obecně neparlamentní strany, pač to je jedna větší hrůza a lúza, než druhá, co se tam srocuje v rámci těch menších stran + vždy nevyzpytatelná ČSSD.. všechno totalitní, autokratické entity, a´t už krajně napravo nebo nalevo. Plus můžeš s neziskovkami pořádat a moderovat koncerty s Marešem na Václaváku s osvětou prvků demokracie. Ale to je zadarmo, vy dva nýmandi.. občanská aktivita. Ale vy jste typy, které čekají, kam se to pohne a co by z jednotlivých situací mohli mít, proto mi Bouček leze do telefonu a Mareš mě přesvědčuje, že je global star, akorát zapomenutá tady v Praze. Ale Amerika po něm šílí, když se postaví někde na basketu s margaritou.
          Vy jste Čuk a Gek téhle doby oba.. a navíc máte pocit, že jste nejchytřejší na světě, jak vám tenhle konzum, který jste tady rozjeli a poctivě jej hnojíte po léta svým fekálním projevem, nahrává a dává falešnou iluzi o vlastním úspěchu. Přestali jste být kritičtí i k sobě samým, vlastnímu intelektu, který by vás měl rámcově zastavit před něčím, co už přesahuje váš potenciál, kdy jste ještě společnosti kvazi k užitku. Mareš ale aspoń nemudruje do médií, Boučku. Mně on obecně přijde sice jednoduchý, ale v té své jednoduchosti i daleko méně nebezpečný, protože ho hned každý rozkoduje, i v tom jeho závadném hodnotovém ukotvení.. Ale oba jste fenoméni doby, uznávám, Mareš jen více signifikantním díky té prostoduchosti..

• https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-v-nizozemsku-jedeme-bomby-janoskovi-chybi-k-dokonalosti-jen-reprezentace-259390

no to by nebyl špatný nápad pro standardky apod. :) Jenom by to za Dominika někdo musel odbránit teda.. v Holandsku si toho jeho nedostatku, který jsem v minulosti popsal, taky všimli a vysunuli ho kvůli tomu ze středu pole na křídlo, v tom ajax systému 4-3-3..  tím středem pole je to totiž tak nějak nejkratší cesta k bráně.. :) 

ale i tak Breda dostává pětky, což bude problém ale asi těch spodních týmů ligy od půlky dolů - Dominik tam říká, že taktiku moc nedělají. Proto jsem psal, že ty týmy od půlky holandské ligy dolů, by měly problém udržet se v naší lize, kde by ti hráči dostali jednak méně prostoru a jednak by dojeli na taktickou stránku, což je myslím v kolektivních sportech zásadním faktorem úspěchu..

• Nejčastěji nastupujete na desítce pod hrotem?

Ano,
      nebo na osmičce. Spíš hraju takový box–box. Do obranné fáze hraju spíš
      desítku, pomáhám útočníkovi presovat, a když máme balon, tak mám
      volnost
      . Je to super. Když jsem dal v minulé sezoně tolik gólů,
      vybudoval jsem si takovou pozici, že v útočné fázi se mohu pohybovat,
      kde chci.

tak ne křídlo, ale s volností v bránění směrem dozadu, na flashscore ho dávali v sestavě nahoře zleva...říká to tam i výše v rozhovoru. On na bránění fakticky není, a na to scouti právě koukají, to je bohužel jeho slabina, jinak by byl už v lepších týmech, si myslím..při těch jeho útočných dovednostech a dobré kopací technice..

• „Vyfotili
    jsme se v dešti jako celý tým, pak šla část na zahájení a naše malá
    skupinka si vzala taxíka. A to byl extrémní zážitek,“ pobaveně líčí
    Šimánek.

„Cestou
    taxikář nadával, jak bylo všechno zavřené, otevřeným okýnkem ukazoval
    různé věci a v půlce cesty nám řekl, že to nejde, ať dojedeme tramvají,“
    popisoval. V městské hromadné dopravě způsobili v oblečení od návrháře
    Jana Černého docela rozruch.

„V
    pláštích jsme nastoupili na pařížském předměstí do tramvaje a byli
    trochu za exoty. Ale asi Pařížani věděli, že tu budou i nějací zvláštní
    lidé, co sem nepatří,“ usmíval se.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/olympiada-taxik-je-vysadil-v-tramvaji-byli-v-plasti-za-exoty-pak-cesi-predvedli-paradni-vstup-5032770

😂 gay masters on the road.. nejlíp v těch pláštích vypadají svalouši.. ta kolekce je jak z filmu Někdo to rád horké. Ještě s ňou zažijete srandy, jenom v tom chodit :)

• a Tomáš Machač má zítra podle organizátorů nastoupit ke 3 zápasům, tak je to na rozpisu.. Tohle jestli myslí vážně a on to dá, zvláště na antuce, kde můžete hrát pěkné rallye, tak by mu měli nějakou medaili fakt dát - třeba za oddanost tomuhle sportu.. :)  to jsem ještě neviděl na žádném grandslamu. Jsem na to zvědav, jestli tenhle dlouhý den plný tennisu Tomáš fakt absolvuje..
      Začít by měl ve 12 a skončit asi podle organizátorů taky ve 12, ale v noci, pač mezi těmi zápasy musí mít tuším min. 2hodinovou intermission. čiže taková pěkná šichta s přesčasy.. A ještě by ho mohli pozítří poslat na kurt taky v poledne, pokud by prošel dál třeba ve dvouhře a už může spát v tenisovém a s raketou někde na lavičce v tom areálu. To je jak Luděk Sobota, Jáchyme hoď ho do stroje.

• tak to asi organizátoři změnili, dvouhru Tomáš dnes nehraje.. To by bylo crazy :)

• tak navzdory všem.. tyhle sudí už ale nechcem.. vetujte je!!  dnes neodpískali 2+2 za faul na Vožu, 2 min. na Daňa a vyhození přes manťák další 2 minuty. To jsou tak fatální chyby, že už by si neměli zapískat, jestli se ta liga hraje furt fér. Už jen za tuhle nakloněnou rovinu zasloužený postup. Gratuluju, tohle ještě nikdo neotočil. :)
    Kvačkajová vám taky fandila, seč mohla v Brezně!! :)

• https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/varnsdorf-brno-ohlasy.A240415_121840_fot_dsouteze_rou

Samko je hrozně zajímavý hráč. Už jsem si ho minulou sezonu hledal na flashscore, patří tuším stále Hradci. Zase udělal pokrok, Hradec si ho asi stáhne už do ligy. Takový malý Leoš Messi, ale na desítce. Mohl by tam postupně tvořit hru, pokud na sobě bude makat. Trenér Holeňák dělá dobrou práci ve Varnsdorfu, chrlí tam zajímavé hráče v tristních podmínkách. V tom mi připomíná trenéra Valachoviče v Líšni, to už jsem psal. To jsou zajímaví trenéři ve 2. lize, kteří nejsou tak vidět.

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/daniil-medvedev-tomas-machac-roland-garros-3-kolo-preview.A240531_144821_tenis_ikuc

ale trošku by ses Meďo bát měl... pro oba to není jejich nejoblíbenější povrch, může se stát opravdu vše dnes.. navíc Tomáš teď otáčí zápasy jako ti Titánové. Už Djoka otočil 5 gamy v setu, pak mu dal dokonce kanára 6 gamy po sobě, poté zase 5 gamů v řadě v úvodním kole a nyní zase kanár nebezpečnému antukáři Navonemu.
    meďa antukář není, ale zase je to špička současného tennisu, tzn. udrží koncentraci po celý zápas, na tohle nemůže Tomáš spoléhat, že by mu Meďa něco dal nebo povolil, bude ho muset prostě přehrát.
    A Meďa to řekl obdobně, jako to říkám já. Jen v opačném gardu. Když nezahraje on svých 100%, může mít s Tomášem už problém. To poznal i Djoko.. A Tomáš v tom zápase přitom nehrál taky nějak dobře, nebyl to hezký tennis. 
    Navíc už sejmul snad 3 nebo 4 bývalé světové jedničky, Tsitsiho měl třeba ve Vídni taky na lopatě a dnes už by takový zápas dotáhl, čiže pro tu TOP 10 je velmi nebezpečným hráčem. Psal jsem před rokem, že až se dostane trvale (bez kvaldy) na ATP tour, tak to tam bude pěkně větrat se svým talentem úderové techniky, komplexností a mrštností v tom celodvorcovém pojetí hry + slušnou fýzou.. :)

• no kdyby dnes nedal Méďa ne 100, ale 120% toho, co je na antuce schopen dát, tak to projel. Na antuce na něj Tome 100% máš, hrál fakt naplno. Tak se dlouho s nikým nespotil jako už po prvním setu s tebou.
      A líbil se mi i ten Lojza vedle Zenona Dana Vacka. Pokud to nebyl náš velvyslanec ve Francii, tak v pohodě týpek. Rozjel to tam pěkně, točily tam s ručníkem i Francouzky v důchodu v hledišti. Asi marketingový manažer ne? Myslím, že ti přihrál pár tisíc nových francouzských followers a sobě nějakou reklamní smlouvu.
      Pak se někam ale vypařil, a to jsem myslel, že už ho podepsali na reklamu Societe Generale, jako toho týpka co dělá lambádu v hledišti na NHL tady u nás Komerční banka.
      Moc hezký zápas a reklama pro tebe. Méďa nemá vůbec hru na antuku, ani pohybem tam není, máš mnohem lepší pohyb jako neantukář na clayi než on, což ti taky dává výhodu do dalších clashes s ním na tomhle povrchu. :)

• Na začátku třetí sady přišel Macháč
        znovu o servis a za stavu 0:1 se obořil na svůj box s trenérem Danielem
        Vackem. Od té chvíle ale začal Medveděva přehrávat a vývoj otočil.
        Získal dalších šest her po sobě a vrátil se do hry.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/tenis-french-open-machac-si-zahraje-s-medvedevem-o-premierovy-postup-do-osmifinale-grandslamu-5029440

no jo, i Méďa dostal vlastně od Toma kanára dnes. :) ty epické otočky už budou asi pravidlem zápasů Tomáše.

• Proti těm klukům osobně nic nemám. Jsou to moji dobří
    kamarádi, známe se opravdu dlouho. Ale tady jde úplně o něco jiného.
    Tlak médií a lidí v Česku by byl neúnosný.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/slovensko-rusko-khl-robert-lantosi-miroslav-satan.A240405_094917_ms-hokej-2024_ivt

toto je dobrý argument pro všechny slovenské hokejisty.. 😂  i ty, kterým je ta situace fuk a chtějí prostě jen být s rodinou. mazaný hráč.. Na blbou reakci soudruha Pellegriniho z článku jako bič..

• https://infotbal.cz/na-vitika-prisla-dalsi-nabidka-posilu-pro-ligu-mistru-nahani-bologna/

tak pokud je takový zájem, tak cena samozřejmě roste.. :)  a 12 už je v tuhle chvíli málo... Ale Rosa přemýšlí asi jako já v téhle věci, tady jde o sportovní hledisko, cíle klubu tuhle sezonu + Sparta asi nedisponuje adekvátní náhradou + Viťazovi nic neutíká - Sparta bude v Lize mistrů (Malmo navíc prodalo před odvetou klíčového hráče, jednoho z minima konstruktivních, tzn. už asi ani sami nepočítají, že by to dnes v Praze zvrátili), ukáže se tam, odejít může za rok, popř. v zimě, objeví-li scouting Sparty adekvátní náhradu na trhu - Sparta vyšponuje cenu za něj na maximum v případě dobrého představení v Evropě, agent Viťaze vyjedná maximum na smlouvě. Win-win situace pro všechny. :)

• https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/karel-poborsky-dynamo-budejovice-prvni-liga-straka-kristek.A240826_133002_fotbal_pkr?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

nj z Budějek odešlo zdaleka nejvíce hráčů z ligových klubů. Psal jsem, že tu vlnu odchodu očekávám. Pokud by ten kádr udrželi, ještě o 2-3 hráče doplnili, tak jej měli podle mě lepší než třeba Dukla, byť respektuji faktor trenéra Rady, nebo Pardubice, navíc už byli narozdíl od Pardubic sehraní. Pardubky tam mají teď ale dva zajímavé exotické kluky, teď mě zaujali s Hradcem, čiže možná dobré scouting picks. 

doma ten minulý kádr Budějek porazil i takový Libe, a to už to tam měl Luboš poskládané tehdy. měli by zkusit zapracovávat i mládežníky, ta akademie je tam dobrá. Nemají moc co ztratit totiž v jejich situaci, a když jsem včera viděl mladé Švanciho s Polákem, tak by to možná stejně oživili jako oni včera. Zkušené kluky Budějky v kádru okolo nich mají. minimálně to odbojují, ale neznám kvalitu, tohle si Franz s kolegou Rožboudem určitě nastíní. Mně je to taky líto, Budějky mám jako tým rád, hráli hezký fotbal, zachránili se právem a zachránili by se i bez baráže, kdyby neproběhlo dost pravděpodobně zkorumpované utkání Bohemky s Karvinou.. což jsme všichni viděli, kdo sleduje fotbal takovou dobu jako já.

• „Až na to, že to není film a nepodíváš se, protože jde o exhibici, která nikoho nezajímá.“Six Kings Slam tedy budí rozporuplné reakce. A to nejen kvůli tomu, že ho pořádá velmi kontroverzní země.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/six-kings-slam-exhibice-arabie-rekordni-dotace-kritika.A241014_221400_tenis_ikuc

nějak tak, Andy.. ;) teď spolu se Sověty a čajnou ("nečekaná kombinace") se snaží ovládnout námořní trasy nahoře okolo Arktidy. Léta na tom tihle fosilní idioti pracovali, aby si zkrátili přepravní cesty, až se jim tu oblast podařilo zdevastovat svým byznysem natolik, že už tam proplují i tankery. Nedochází jim ale, že začínají mizet korálové útesy, což bude mít vliv na biodiverzitu oceánů, rybolov apod., ze kterého taky Sověti a čajna žijí. tyhle národy ukazují neustále, že mají velký deficit v přemýšlení..

• Možná by bylo dobré upřesnit výraz výlupek. Představit si
    můžete grázla se zbraní za pasem a pokud se jednou upíšete ďáblu,
    stanete se lehce vydíratelným: „Chceš ještě dal hrát? Tak zařiď penaltu,
    jinak končíš! Nahlásíme tě, zlomíme ti nohu.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/z-voleje-jakub-cavoj-cely-dil-podcast.A240513_205218_fot_zahranici_mama

tomuhle nevěřím, to je už si myslím nafouknuté od toho pána. Kluby mají ultras, kdyby se tam jakýkoliv fotbalista o tomhle zmínil, tak mu určitě udělají ochranku. Jak říkám, jsou to féroví kluci, jen mají neortodoxní záliby.. :) ale tohle je právě v kontextu těch zálib, tzn. by to brali jako povyražení a zase si nemyslím, že sázkařská mafie jsou nějací nabouchaní chlapci typu vymahačů apod. Točí se tam peníze, ale těch fotbalistů, kteří rádi zaspolupracují i bez takovýchto tyátrů, které ten pán naznačuje, je pořád v kolokviu bohužel dost. tohle je sci-fi pro čtenáře.. :)

s ultras si nezačne totiž dobrovolně nikdo, bojí se jich i Putin, těch ukrajinských nechvalně známých, bývají tam dosti ostří hoši, kdo se trošku orientuje + tohle je pro ně, jak píšu, zábava a povyražení. navíc tohle se nemá přesně rádo, protože to není zkrátka férové jednání. Oni si dají sice přes hubu, ale je to vždy ve fér modu, nefunguje tam nic donucovacího, jede to podle zákonů ulice zkrátka, kdo je zná..

• „Je to propracovaný systém,“ říká Čavoj, absolvent
      policejní akademie. „Když najdou vhodné prostředí, klub, hráče, udělají
      to kdekoli na světě, najdou si prostředníka. Hledají kluby, které mají
      finanční problémy, hráče, kterým nechodí výplaty, mají dluhy, nebo jsou
      gambleři. Často se stává, že se snaží ovládnout celý klub.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/z-voleje-jakub-cavoj-cely-dil-podcast.A240513_205218_fot_zahranici_mamaa tady mi to ten týpek potvrzuje ostatně, když se nad tím zamyslíte.. proč by někdo vydíral jednotlivého fotbalistu, dělal s problémy (policie, ultras toho klubu, na které se fotbalista určitě obrátí jako první, pokud by cítil ohrožení a nechtěl to řešit přes policii - dnes navíc odposlechy, takhle ty sázkařské mafie fakt podle mě nepracují, sází na spolupráci a právě na to, co uvádí ten týpek jako protimluv výše - gamblery, finančně negramotné apod.), když je jich tolik, kteří jsou ochotni spolupracovat v pohodě. :)

Komplice prostředník loví v barech, na diskotékách, v online
      prostoru – často hromadně bez oslovení přes WhatsApp. „Pošle dvě stě
      hráčům stejnou zprávu a jen čeká, kdo odepíše,“ popisuje Čavoj.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/z-voleje-jakub-cavoj-cely-dil-podcast.A240513_205218_fot_zahranici_mamano dyť.. tak proč by lámali nohy?? :) tenhle čávo jednou napíše knihu, byť jeho aktivitu beru, asi to potřebuje i prodat, netuším proč, protože tohle se dělá insider, stejně jako postupují oni. Vymýtit to stejně nevymýtí, protože fotbalisté nejsou lumeni povětšinou, až na pár výjimek, kteří vědí, že dnes už je to tak monitorované i přes bet radar, že nemají už z tohoto pohledu šanci + jsou mezi nimi i ti, kteří to mají dáno psychosociálně - výchovou, připouštím. člověk nemusí mít rozum, stačí, když má dobré vychování z domova. :)

„Na Slovensku se nám podařilo prosadit do zákona, že nemohou být v nabídce zápasy týmů do osmnácti roků.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/z-voleje-jakub-cavoj-cely-dil-podcast.A240513_205218_fot_zahranici_mama

tohle je super a mělo by to být i u nás. U nás to ale vyřešil KONEČNĚ Andrej zákazem sázení jedincům pod 18 tím, že zavedl registrace snad všude, kde se dají tímhle patologickým způsobem utrácet peníze (kasína, herny, sázkovky, nevím, co ještě je).. předtím tomu podkuřoval MIRDA KALOUSEK, coby zastánce sázkařské lobby u nás. Ideální by bylo tohle zrušit, sportu by to pomohlo. Bylo by v něm sice méně peněz, ale ty peníze jsou stejně často "krvavé", jsou to ty, které tam nosí ti většinově neúspěšní, jakože tohle odvětví nikdy nemůže být pro sázkaře BEZ INFORMACÍ bonitní, to by si měli uvědomit. Právě pro výše uvedené fixed jednání sportovců, do toho ještě pracují výkyvy formy hráčů, což je běžná součást sportu, zranění, o kterých sázkař taky neví. Zkrátka tam pošle peníze jen blázen, jak jsem to odvětví poznal.
      pak se ještě musíte kouknout na stále rostoucí závěrečné hospodářské výsledky sázkovek. Tím bych taky léčil ty, kteří si myslí, že mohou být v tomto prostředí bonitní. Je to zkrátka úplně závadná podnikatelská takyčinnost (dost i hraničící s podvodem na sázkaře, protože sázkovky jednak dopředu vědí o fixed zápasech, přesto je drží v nabídce a ty kurzy pak točí až těsně před zápasem, kdy už mají náběry na favorita tak vysoké, že si propočítají, že se jim to vyplatilo, čímž se nepřímo podílí na celém tom podvodu, popř. insider informace, ale to už je pro obě strany stejné, nicméně běžný sázkař je tady v nevýhodě, ale zase to tam nemá nosit, nicméně tohle si můžeme říci i u drogově závislého a dealera, tohle přitom legální není a společnost to odsuzuje, přitom to má stejný patologický dopad), která by měla být státem co nejvíce regulována - zdaněna určitě progresivně + ještě navíc by se tyhle společnosti měly aktivně finančně  podílet na společenském dění ve formě nějaké vratky společnosti, tohle u nás dělá zatím jen tipsport (sázení stromů, spolupráce s Českou unií sportu na pohybových aktivitách veřejnosti po covidu, kdy si každý může ve svém kraji vybrat sport, který chce, předpokládám zdarma nějak v koordinaci s ČUS provozovat).
      Na Slovensku by měli pracovat taky na registraci gamblerů, rizikových skupin zkrátka + izolovat kohortu pod 18 let úplně, to Andrej u nás vyřešil jednoduše, nebylo třeba zakazovat ani sázky na juniorské sporty, ale tohle by mělo jít ruku v ruce, pač v některých rodinách sází půlka rodiny a rodiče to mladým, kdo ví proč, nezakážou, vědí-li o tom.. pokud kluk navíc provozuje nějaký sport aktivně, pak je to nepochopitelné od nich..

• méně peněz nemusí navíc znamenat nutně úpadek kvality, navíc by to do fotbalu přihrálo více sponzorů, menší kluby by nebyly tak bity, nebyly by takové rozdíly v některých ligách. protože se to stejně rozmělňuje do nesmyslných cen za i průměrné fotbalisty, kteří už dnes pomalu všichni stojí miliardu, popř. na jejich nesmyslně vysoké platy, pač je jen pár fotbalistů, kterým bych dal ročně statisícovou gáži. Proto o tomto oboru vůbec neuvažuji... :) nemá ekonomické racio, a to ani v tom Bayernu, který si na to dokáže ale aspoň vydělat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit