Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to proste nesmysl, a vrcholem bylo, kdyz jsem ze zacatku tahal s sebou tooho elfiho blondaka a byl nesmrtelnej, nejak jsem si na to zvyk, a kdyz mi pak jednou hebnul v dungeonu, tak jsem ho tam nasrane nechal lezet ani jsem jeho mrtvolu neobral
  • pekne napsano, tak nejak to cejtim taky, vavra ma pravdu, jen to trosku prestrelil s tou vyhrocenosti

ale decka si aspon muzou zapistet "cool"skyrim a "hnuj"vavra a vsichni jsou happy :p
  • Zajímavé čtení:-) A rád se připojím k tomuhle parodickému protestu. Jsem člověk PC hry aktivně hrající přes 20 let, z toho tak posledních deset hrající v drtivé většině pouze RPG žánr a za hry pravidelně utrácející. Tudíž taktéž si dovolím se zařadit do cílové skupiny.
    I mě už celkem nudí a mrzí (ne-li uráží:)) naprosto nulový technický či principiální posun téhle herní série a přehlížení totálně směšných kiksů, které se s nadšením daly přehlížet někde v dobách Morrowindu. Dnes už na mě Bethesda Softworks působí jako banda investorů a hlavně nehráčů, bez jakéhokoliv zájmu svojí hru posouvat někam kupředu. Nebudu se nějak rozepisovat v článku je to shrnuto celkem srozumitelně a s nadhledem. Souhlasím přibližně s 80 body v textu a klidně bych sám svých dalších 20 přidal. Nejde ani o to že tam ty bugy a blbosti jsou, ale o to že tam jsou už hromadu let, všichni o nich ví a rozhodně nejsou neřešitelné.
    Neřikám že je Skyrim špatná hra, ten systém open RPG světa je samozřejmě pěkný, funkční, pro nováčky či fanoušky žánru rozhodně i zábavný. Koupil jsem jí zahrál pár hodin....a vzhledem k nadšeným recenzím se akorát podobně "nas*al" jako pan Vávra:) Určitě se ke hře vrátím třeba za rok až vyjdou nějaké community patche a nebude co hrát.
    No jsem rád za tenhle článek, pobavil a bohužel je v něm velkej kus pravdy, alespoň tedy z pohledu člověka kterej už tohle xkrát viděl a nebaví ho to přehlížet. Doufám, že se Bethesdě někdy chytnou za nos a najmou aspoň pár lidí co má zájem hry někam posouvat, zlepšovat a né jen přelakovat starou zakyksovanou hru s nově vygenerovanou krajinkou, s naprosto šílenýma, zbytečnýma bugama kterou už se párkrát v minulosti podařilo dobře prodat. Za mě pro Skyrim 7/10 , ten kdo žádnou předešlou hru ze série (enginu) nehrál, ať si dva přidá. *12*
  • hrozny jak ty decka zerou hype, podobny to bylo s dragon age, tam sice nebyly chyby technickyho razu, ale jinak to byla takova nuda, ze da2 jsem uz ani nepokousel...
  • Já myslím, že je mi už dost. Teen nejsem sice zatím jen pět let, ale vkus mám svůj.
    A každopádně nikdy nebudu ochotnej tolerovat výrobce zmetků... Zvlášť, když dotyčná firma vydává zmetky za finální produkt. *3*
  • rhomola
    To chce čas. Jednou třeba hrám ze série TES dorosteš i ty a budeš je moct hrát taky *3* *1*
  • To dame *3*
  • To jsem nezkoumal, kazdopadne ty rudy koreny fakt dorostly a uz jsem je dosbiral :)
  • Gameplay videa? Viděl jsem jich spousty, upřímně kašlu na nějaký oficial, Bethe$da dokázala vždycky nejlíp dělat reklamu. Tu záplavu bugů nemůže přejít snad nikdo, kdo za svoje peníze chce nějakou hodnotu. A do týhle "hry" svoje vydřený prachy fakt nedám.

A recenze? Už jsem psal jak nesouhlasím s tím, jaké hodnocení dostal Oblivion, spousta jeho rpg současníků bylo daleko kvalitnějších a takové hodnocení nedostali, proč? Protože nejsou TES?

Celou dobu jsem zvědavě čekal, jak na tom vlastně Skyrim bude. A stačí pár gameplay videí s naprosto stupidníma kiksama, rozplizlou a neforemnou grafikou... Člověk má hned jasno.

Nebo alespoň já osobně, byl bych nerad, aby to někdo bral, jakože Vám něco podsouvám. Pokud jste s touto hrou šťastni, pak není co řešit. Jen se pak není co divit, že je dneska skoro každá hra nedodělaná. Ovšem v Bethesdě na tohle byli vždycky machři...
  • Dalsi ovce co umi bezchybne programovat, cili rada kritizuje? :)

Pokud si chce clovek udelat vazne svuj ( a ne Vavrovskej ) obrazek o teto hre, podiva se na nejake gameplay a sjede si recenze nejakych svetovych magazinu, PROTOZE:

Jak uz zde bylo receno, toto je od "pana" Vavry velmi neprofesionalni, pripada mi to napsane 15ti letym klukem, ktery ma zlost, ze neni pod stromeckem hra co chtel. Celkem koukam, ze Games.cz nechali vydat tento clanek.

100+ duvodu? pokud jsem je spravne cetl: napr: bod 78 - nenasel jsem cervenou ovci... 79 - ...ani zelenou... 80 - ...ani fialovou. Protoze presne timto zpusobem jste "pane" Vavro napsal sve duvody, ktere jsou vetsinou, tak malicherne az to neni mozne.

Mam Steam Eng verzi Skyrimu. To, ze se mi muj spolecnik postavi nekdy jak blbec do dveri je snad jedina vec co tomu muzu vytknout, hraju vubec stejnou hru jako vy ostatni? Ja jsem teda ani na jednu z chyb co se tu uvadi od "pana" Vavry nebo ctenaru nenasel.
  • Jsem rád, že jsem si mohl přečíst, jaké zápory má tahle přehypovaná hra... I kdyby z toho byla pravda jen třetina, je to jasnej důvod, proč to nekoupit. Ten samej případ byl předchozí díl, kterej je imho jedním z nejvíc přeceňovaných RPG, měl jsem s ním tu pochybnou čest a za skřípění zubů jsem ho dohrál. Stejně jako každou hru, za kterou utratím svoje peníze.

Byl bych rád, aby se zase vrátila doba, kdy se desítka dávala jen titulům, který si to opravdu zasloužily... A to že Oblivion dostal devítku je naprosto historickej přešlap.

Nechápu z jakýho důvodu tohle ještě Bethesdě někdo žere, žádná z jejich her neběží bez problémů, nedostatek nápadu se snažej zamaskovat tím, že neustále opakujou ty pseudocool záležitosti, kvůli kterým si naivní, reklamou zmámení fans cintaj na bradu...

Například právě v tom Oblivionu, kde byl jedinej zajímavej a originální quest (ta záležitost se snem) je příkladem inspirační vyprahlosti. A i tenhle dobrej nápad mnohokrát zabili tím otravným, nazáživným a unuděným couráním po oblivionskejch branách...

A příběh o dračích válečnících nazývat originalitou? Ale no tak...
  • Jazz
    A TY JSEŠ MI TOTÁLNĚ, ALE TOTÁLNĚ U PRD€LE JEDINČE! hahahahahahahahaha
  • Jazz
    Gayrim má nějakej klad ? Wow!
  • Jazz
    Ať bude jakákoli, bude lepší než tahle píčovina.
  • Většinou jsou takhle nesmrtelné postavy, které jsou důležité pro nějaký větší quest. To, že ty a tobě podobní to chtějí hrát stylem Saints Row, je čistě tvůj problém. Jestli máš ve Skyrimu chuť každého zabíjet na potkání, možná bys měl konečně od toho pc vypadnout a dát si malou procházku *1*
  • No, taky jsem četl, že v pokojíku arcimága (krásné to slovo) ten záhon taky dorůstá...mě ale ještě nic nedorostlo :/
  • Dorůstají? Tak to tam hned běžím znovu :D
  • O tom snad neni pochyb, ta hra bude proste DOKONALA. Jen mam pri obvykle delce vyvoje jeho her obavu, aby ji stihl dooncit za sveho zivota.
  • co kecas, mne to vadi taky, to je totiz nejtrapnejsi vec na oblivionu a skyrimu, tyhle "nezabitelni", a naopak, tyhle berlicky nebyly potreba ani pred 15 lety, to jen bethesda si setri praci, jednak nechce delat novej engine, druhak se nechce poradne naucit ani s timhle
  • rhomola
    aha, tak to bude fklídku, Ď. Na druhou stranu, mi to trochu sráží hrdost, kdy sem se po několika pokusech prořval na nedostupná místa, kde sem taky jede kousek sebral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit