Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
woe, si děláš... jak tě to proboha napadlo? pravda ten zalezlej eskymák něco mrmlal, že sem si řikal, na to určitě narazím, ale pak se mi to vypařilo z hlavy... ok, večer se tam okamžitě vracím *1*
-
Je jich tam vic nebo mozna respawnuly. Rozhodne jsem jich nasel vice nez 30. -
Víc jich je. 30 pro quest, zbytek pro vlastní potřeby. A myslím že dorůstají.
-
Jo tak z Blackreach jsem byl nadseny, fakt krasa. Vubec jsem necekal, ze po otevreni takove uplne obycejne brany objevim neco takoveho *5*
Zkus zarvat (tim prvnim force shoutem) na tu zlutou zarici kouli *4*. -
No routy ne? *1* Ani už nevim proč, ale od Oblivionu řikám Nirnroot ne kořen nirnu ale routa *1* Routa je prostě dobrá *1* *2*
A mapka je pro sraby *15* ikdyž tady je to fakt trošku peklo *1* A taky mi dost drtí jak ty kořeny pískaj, když sem sice skoro u nich, ale o tří patra vertikálně jinde, takže je nevidim *1* Torchu toužím po spoileru, netušíš, jestli je tam tý routy *3* 30 kousků přesně, nebo jich je tam víc. Trochu tajně doufám, že víc *7* -
Blackreach - Černota
Crimson Nirnroot - červený kořen čeho že?
A ano, Blackreach je jedna z mých nejoblíbenějších lokací, jen by to chtělo lepší mapku :) -
když sem prošel článek, bod po bodu, nabyl jsem dojmu, že příští Vávrova hra bude naprosto dokonalý trhák bez jakýchkoli bugů, nesmyslů a samozřejmě v rozsahu skyrimu, ne-li větším. Už se těšíme *14*
-
jj už si vzpomínám, byl to big jump, pravda :) no škoda no, moh to bejt hezkej joke pro věrňáky.
-
To bylo to první co mě napadlo, ale ne, nebyl to Icarian Flight svitek. To kouzlo bylo velmi úspěšné (akrobacie +1000 nebo kolik), jen si pan mág zapomněl přidat slowfall.
-
Nemusejí bych řek, můžou to určitě taky jenom hrát a užívat si to *3*
-
Pravdáááá... dík za připomenutí...jjj tak to bylo ;) na to sem už úplně zapomněl... takže žádnej bug *1*
-
Volíš dosti vulgární slova, nicméně se obávám, že tvému stylu hraní žádná modifikace nepomůže, anžto mody tvoří především fans pro fans, kteří hrajou stylem fans. A tvůj styl hraní a požadavky na free open worl bohužel předbíhají dobu. Musíš si počkat na rozvinutější simulace, odhaduju tak 10-15 let ještě minimálně. To, co vadí tobě, totiž asi vadí málokomu, takže ta většina, co se těšila, si zřejmě jako já užívá skvělou hru. A těší se na mody, které ji ještě vylepší. Ty se ale nejspíš nedočkáš. Promiň. *3*
-
Ech, dva dny bloudění v Černotě aneb body 28., 57., 107., 111. a 112.
Na ty tři tisíce to dotáhnem ;) Včera sem z tý Černoty prost zdrhnul. Strávil sem tam dva večery a začínal sem mít debku. Nemám moc rád tmu a ikdyž je tohle překrásná přípomínka Morrowindu, nevydržel jsem a pro zbývajícich 5 červených kořenů routy ze 30ti se ještě budu muset vrátit. Já mám prostě radší čisté nebe nad hlavou. (V LOTRo taky vždycky, když neprolevlím zkrzeva Morii dost rychle, nechám radši alta vykysnout. *3* ) Každopádně zpět k tématu. S výše uvedenými body bych nesouhlasil ještě v době, kdy jsem měl nahráno sotva 40 hodin (Teď 90). Možná ještě tak s tím, že hodně dungů, má skutečně jen jednu cestu skrz a zbývající odbočky jsou slepé. Ale dost jich má těch cest víc a hudba, desing a různorodost jejich prostředí i questová náplň, jsou naprosto super, zcela určitě nejsou generované, ale naopak slušně vymazlené, a uvedené body prostě dle mého nejsou pravdivé. I ty pasti maj celkem slušnou damage i na default obtížnost a jsem rád, že hraju těžkooděnce, když sem tam nějakou spustím.
Ale to všechno je minulost. Včera sem se dostal do Černoty a spadla mi sanice *1* To je dung nebo spíš systém dungů jak víno. Už jen cesta do něj byl zážiteček, kterej mi připomínal hledání jednoho luku ve třetím díle série a ač můj hero celkem ustojí většinu nepřátel zde pobývajích a pomalu se jimi prokousává, málem mě tady sestřelila past. Ten rotující vrtulník na zábradlí či co to bylo ;), mě rozsekal na cimprcampr dřív, než sem stih říct famfrpál. Jo je to ostuda, ale já pausoval a healoval v pasti a pak rychle odskákal pryč. *3* Prostě trapas. Jinak stěžejní hádanka mohla být pravda složitější, ale i tak jsem byl z úkolu hlavní dějové linky zde nadšen a následné prolejzání a objevování tohohle prastarého sídliště prvních špičoušatých elfotrpů mě fakt dostalo. Es lebe der König Skyrim! *2* -
No jestli to je takhle, tak to ale neni dle mého moc správně. Vyrobit a dodat masivní překlad (podotýkám rovnou s drobnýma chybičkama v dvojitém pojmenování stejných věcí) je reference a čest a zodpovědnost. Dá se též předpokládat oboustranný zájem na překladu případných datadisků a DLC, takže myslím, že hrát to na alibi, je nepřípustné. Navíc si myslím, že nemáš pravdu. Věřím, že kompetentní lidé z obou společností to aktivně řeší. Viz fórum Cenegy.
-
A ty sis vyrobil robu +700 DeMaGogie co?
-
Vazne bug? Co si pamatuju prvni krucky v Morrowindu, tak na rozcesti spdal z oblohy taky nejaky chlapik, akorat ze to byl mage a zkousel kouzlo levitace, ktere bylo neuspesne :)
-
Hrát hru s tím, že jdeš hledat chyby, by měli betatesteři. Když to betatesteři neudělají, holt to musejí dělat hráči.
-
asi vám musím dát za pravdu, ztrávil jsem u toho teď poslední dny trochu víc času, začal jsem procitat zejména v hlavních úkolech, úkolech pro guildy a jsem nadšen, zejména mě potěšily ty zlodějské questy i celkově takové ty hlavní úkoly v každém městě. Plnil jsem převážně vedlejší úkoly a je fakt, že jsou generovány dostal jsem už podruhý stejný úkol - zabít nějakýho vůdce. No dostal jsem se na 23 úroveň, úkolů mám před sebou ještě mnoho...vidím to, že tahle hra mi vydrží přes celou zimu. Nejvíc jsem se bál toho, že hra jako taková konzolová bokovka se stane spíše akční hrou, ze začátku mi to fakt tak připadalo...jen ničení těch na "d" dra..., kteří padali jak švestky stejnak tak banditi ve všech těch vedlejšákách, ještě nevím co mě teda čeká v hlavní linii...akorát ty draci pořád padaj jak mouchy, můj zatím asi největší soupeř byl jakýsi Kvenel, ale to už je o nějakou úroveň dávno...
-
ty jo....a ja myslel ze uz se vyhrabem na 3 tisice
-
ješte porad se tu diskutuje? jen par poznamek, jednak ceny jsou ok, jen pan vavra zapomel dat body do speechcraft a vzit si perk a neumi vydelat penize. Zbrane jsou vybalancovane, je smutne ze pan Vavra nenalezl ani po 40 hodinach hrani lepší meč, když si mužete vyrobit a vylepšit pomoci enchantingu zbran ktera bude davat vice nez 700 dmg.