Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Jednička odinstalovaná po hodině a půl :) dvojku už sem radši ani neinstaloval, stačilo vidět u spolubydlícího :).
-
To boing boing , video s gianty a Lydií bylo úchvatné , musím to také vyzkoušet XD
Naštěstí máme modařskou komunitu,
např. lepší inventář možností srovnat dle váhy/ceny/poškození a armoru, už je na světě
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667
screen:
http://static.skyrimnexus.com/downloads/images/667-2-1321715262.jpg -
Jo, taky už lozim všude pěšmo... Je to lepší.
-
A predsa si hral mafiu 1 aj 2.....
-
Hmm, mně by dokonalá hra nevadila, alespoň bych se věnoval hraní a ne lovení informací jak tu chcíplotinu vyživit do použitelného stavu.
Jenže mně chování hry vůbec nepřipadá úsměvné a dost mně to irituje. A když je míra nasranosti vyšší než míra spokojenosti .. co asi nastane pak ?
Jasně, main theme týhle hry není pro mně. Ale tak nějak jsem počítal s tím, že využiju free-form a open-world. Teď se ale dozvídám, že si to užiju jenom, pokud to budu hrát podle nějakých pravidel tvůrce. Tak kam sakra zmizelo free-form ? *13* -
tvoji provokaci jsem pochopil hned na to neni potreba cas
-
Tvůj nick je zcela příznačnej. Ještě bych tam dodal "anonymní".
-
He... He... *7*
-
No tak by si melo fofrem máknout.
Jak už jsem psal, v TW1 banda banditu se na mně vrhá inteligentně, napřed nejsilnější a nejodolnější, slabší mu jen pomáhají z boku. Lučištnící si drží odstup a utíkají, pokud na ně vyběhnu. Nejsou hloupí, ví že druhou ránu nepřežijou.
Ve skyrim se na mně vrhli všichni, lukostřelci se mi asi šli zblízka pochlubit jaký mají šíp v luku natažený, podivně se kolem mně všichni motali. A v půlce bitky ten nejsilnější odešel stranou .. asi sbírat borůvky nebo co. WTF ?!?! -
Myslim že nejlepší je tak jak jsem to poprvním koni udělal ja a to že ho vubec nepouživat. Je tam uplně jen jako doplněk do The Sims.
-
Ok, díky za připomenutí :) jinak se omlouvám jestli si ten předchozí příspěvek pochopil nějak útočně myšlený tak nebyl, protože tu jako jeden z mála píšeš rozumně.
NWN jsou opravdu báječná hra, akorát mě nenapadla v záplavě nových rpg co teď vyšly ( a že se pár skvělých kousků taky urodilo). -
No právě, je o čem diskutovat. Já jsem zastánce téhle hry, jen se snažím na ni objektivně nahlížet z různých úhlů pohledu. To víš, že jsou úsměvné. Jo komunita je silná, jen bych byl nerad aby se na to v Bethesdě spoléhali jako na spasení.
-
jj, před opuštěním zabít, pak se určitě do žádné bitvy nevrhne. Asi to pak ale bude chtít novýho koně. Ten mrtvej už nechce nikoho vozit...
-
A co dokazal pan Vavra? Je to vyvojar s milionem vydanych DVD a s milionem hracu, ze tu velkohube kritizuje? Klasjckej cechacek, kterej to do dotahl na ridice dreziny, mopslik stekajici na dobrmana :) Sam udelal starou belu a tady kritizuje modron jeden. po precteni mi to pripada, ze mu stara v noci nedala a musel se spokojit s ancou dlanovou a tady se ventilovat :)
-
no však.... vono taky říct to je dobrá open world hra bude už jenom horší a horší, páč čim dál pojedem ve snaze simulovat funkční svět, ať už reálnej nebo fantastickej, bude to jen horší a horší, znam jen málo lidí, kterejm se líbí celej skutečnej svět, tak jak je, takže nečekám, že se někdy někomu bude líbit celej svět umělej, jedině až si sami vlezem do matrixovýho ráje a každej si bude do toho svýho, generovat jen to, co chce... nebo už tam sme? *8*
-
právě, už samotná "dokonalost" by hru kazila, protože by pak nikdo nic nedělal, nic by se neopravovalo, nebyla by dvoutisícová diskuze pod článkem na games apod. A stejnak beru většinu těchto "nedostatků" za usmevné na zpestření hraní, plus je o čem diskutovat.
-
Takže jako když ten rok v té kategorii nic nevyjde, vyhraju i se zabaleným hovnem. ? Paráda, jdu si jedno připravit, co kdyby příští rok v nějaké kateforii nic nevyšlo, mohl bych mít šanci to udat jako hru roku v žánru XYZ. *1*
-
UI je primitivní, ale to v každé hře kromě snad prvních HL a FEARu. A to odmršťování se mi naopak moc líbí! Když do někoho vpálím blesk, tak tak hezky odletí. *1* Ten výstřel do vesmíru od obrů je trochu divná věc, to jo. Ale kdo by se od nich nechal mlátit, že...
Podle mě to všechno půjde "opravit" jen v konfigurácích. -
Ty nechápeš. Recenze má být nestranná. Recenze má přinést fakta. Recenzent se může zmínit o svém osobním dojmu.
Pokud to obsahuje pouze osobní vypatlanost lásky nebo nenávisti tak to není recenze a to ať si každý nechá na blog .. nebo takovýto subjektivní článek. -
... dobra review, vcelku suhlasim, a hlavne hlasky typu "Není sice nejlepší, ale je jediný." su proste klenoty *1* ...