Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to? Vávra něco kritizuje? Co takhle si pokecat o Mafii 2?
    • septicflesh
      Kolikrát jsi použil na vytváření textur jiný nástroj než emboss, že kritizuješ?
      • :))) A co Vavraboss?
  • Clovek se aspon zasmeje nad takovouhle haterskou "recenzi". Docela by me zajimalo, jestli autor ty vsechny bugy opravdu videl nebo se na ne podival jen na youtubu. Nahral jsem na PC verzi +- 70 hodin a bug s fyzikou se mi stal jednou a jednou jsem mel bugly quest. Vytku typu: sebral jsem co jsem nechtel, protoze jsem se netrefil kurzorem? Tady mela mafie trosku vyhodu, tam se vsechno sbiralo samo...
  • co me vadí je že když mate v hre dualwielding, tak pravým tlačítkem myši ovládáte levou ruku a naopak. To same pokud chcete dát predmet do levé ruky, dela se to pravým myšítkem. když si v rychlosti chcete prehodit kouzla, docela to plete. Hlavne nekdy ani nevim jake kouzlo mam v ktere ruce, to si mam pamatovat barvu? A nektere kouzla mají stejnou barvu.

Jinak pripomínky pana vavry mají svuj smysl, nekteré mi ale pripadají nepodstatne. treba ze chodí nalehko oblecení, ze se da plavat v armoru (ve New vegas jsem plaval v powerarmoru taky), jezírko v horách muže být, strop z kamení nevím nejsem architekt, možná je to blbost. Že potok nevede nikam je chyba ale nijak zasadni.

Intereface je hrozny ale to dokážu prominout. Grafika, uvedomte si že hra byla delana na cca 6 let stary hw (konzole). technicke strance grafiky nerozumím ale hra vypadá dobre, nekde prumerne, nekde užasne, jako celek vyborne.
    • Přenastav si ty ruce v nastavení ovládání, jde to... *3*
      • Dik, zachránils mi nervy.
  • Pan Vávra by si mel najít manželku a začít neco delat (treba hry). Tímhle článkem se naprosto strapnil ačkoliv jeho recenze na New vegas byla skvela.
    Takováhle tvrdá kritika na hru, kde jeden dungeon je delší než CoD, to je na presdrzku. Dej si facku Vavro.
    • A to jsi necetl recenzi na Fallout 3, kde rozebiral takove veci, jakoze kompl sviti ve vaultu ve vode *1*

Jenze na to si normalni clovek jednoduse odpovi. Proste cena za skutecnost, ze se snazili pro hrace udelat tak velkou hru. Nebo i klidne tim, ze maj v budoucnosti vodotesny komply *1* Jenze on je proste mimon...
      • s jeho nazory na fallout se ovšem stotožnuju (vratane toho kompu sviticiho ve vode)
  • komentáře nýmandů, kteří nevědí, kdo je Dan Vávra, to nejlepší na tomhle článku *1* *1* *1*
  • Dan Vávra trpí komplexem vůči všem hrám, vývojářům i hráčům od doby vydání Mafie 2, která k jeho překvapení nebyla prohlášena za nejlepší PC hru vesmíru posledních deseti tisíciletí.
  • kdyz uz maji vydat hru tak dodelanou a ne ze ji vydaji se 100 bugama na kazdem miste. nevim proc se tydle blbosti furt zastavata to uz bych si radsi sel zahrat dragon age 1 nebo 2.
    • Po nahrání asi 40+ hodin jsem se nesetkal ani s jedním bugem...
    • Z my zkusenosti je Skyrim nejvic vyladenou freeform RPG hrou nejen v ramci Elder Scrolls. Podivejme se jak vypadaji Gtohic po vydani, podivejme se na ostatni takhle velke hry, neexistuje hra toho typu, aby byla po vydani bez chyb.
    • Myslíš Dragon Age: Modern Swordfare?

Ve Skyrimu je dokonalý soubojový systém a ten v DA2 jasně chybí... vždyť tam ani nejsou animace zabití! Jak pak poznáš kdy se máš cítit drsně?!

Skyrim vede, DA fůůůj.
    • Mám nahráno 50 hodin. A ani jeden bug jsem nepotkal.
  • RAAM
    Páni.Nad Skyrimem jsem uvažoval,ale jestli je to takhle vážný.Podle mě je nejlepší RPG Zaklínač.
  • ...ne jednej strane sa tu vyskytuju ludia, ktori to hraju, paci sa im to, ale vedia aj o chybach a na druhej strane su tu ti, co na vsetko v tej hre picuju...A HRAJU TO TIEZ :)
    • a kdo je vic!
  • K tomu se snad nedá nevyjádřit... Jestli tohle napsal pan Vávra, tak u mě pořádě klesl. Už se těším až udělá takto rozsáhlou a komplexní hru a to navíc bez bugů a sociogeografických či logických nedostatků...do té doby by měl zavřít klapačku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit