Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ještě že jsem si ten článek přečetl až potom co jsem si tu hru zahrál.Jinak bych si kvůli tomu tu hru asi nezahrál *15*
-
mám dotaz když si koupím hru Skyrim pojedou mi savy ze stahnute verze? (stahnul jsem to protože meli vyprodáno)
-
-
Ani to nekupuj. Nemá to cenu.
-
-
S odstupem casu kd jsem se chtel podivat kolik je tu vlastne komentaru a tipoval sem asi 1500 a cumim na tohle cislo fakt neuveritelny kolika lidem se to nak nelibilo nebo neco :D
V 50% souhlasim s jeho top 100 co ž znamena vlastne 50 problemu a je to fakt zbytekj si proste domyslel aby jich bylo 100. Dan si proste neuvedomil jak velkou komunitu skyrimu nasr*l :DD -
Aha takže ona je to ale spíše 100+ kritika Bethesdy. Ano rozhodně to mohlo byt uplně někde jinde. Na druhou stranu cilovka byli konzole a konkurence je taky slabá. A jak bylo napsano je to na tom stejném enginu tedy aby to za něco stalo museli by udělat novy.
Na druhou stranu Valve uz taky vydalo plno her na tom stejnem ikdyz vylepšeném enginu a taky jejich hry dostavají čím dal víší hodnocení. Ale ono je tohle celkem neporovnatelné. Ano Dan je zhrzený fanoušek a připomíná mi rekce zrhzeného fanouška po vydaní Mafiia 2... -
-
Přesně, Gabeovi to pořád všichni žerou!
Bethesda dělá co může, zbytek prostě musí opravit moddeři, tak to má být.
-
-
Chápu jeho námitky na nelogičnost věcí jako (různé architektonické styly,(ne)různorodost staveb ve městech a úchylnost na chodby.Sám jsem si říkal v jednom domě "Tak tady bych nechtěl běžet v noci na hajlz :d ."Sice tam záchody nejsou ale to je jedno :)
On se vždy snažil aby ta logika ve v mafii byla.A já měl pocit,že byla.To bylo to,co jsem vychvaloval když jsem mluvil o mafii.Že tam něco vypadá tak jak má.Proto je jasné,že ho to zde štve.
Skyrim také hraji i přes mnoho věcí které se tam opravu nemusím.(díky modifikacím je těch špatností méně.)Hraji ho protože ta touha po svobodné dobrodružství je velká a podobných her je málo.Kolikrát jsem si řekl.Co to sakra je?Ale hraji a budu to hrát dál.
Škoda,že na to musel poukázat až Dan Vávra a ne původní recenzent. -
-
Jane proč nejsi konrétní? Kdy jsis musel říct "Co to sakra je?" Mě hraní Skyrimu baví a myslím si, že se jedná skutečně o RPG hru roku. Aby byla hra totálně vyladěná a bez chyb, aby vám všechno dávalo smysl, tak by se muselo: Buď ubrat na velikosti světa a herní doby a nebo prodloužit vývoj na dobrých 10 let. Nechápu, proč si mnozí musí za všech okolností jenom stěžovat...
-
-
Když vemu pouze inventář kde mne vadí,že nejdou řadit věci a při nalezení nové knihy nevím jestli ji již mám v inventáři a nebo v truhle.Tedy musím je tahat.Skill páčení zámku je opravdu na prd.Zámky vypáčí každý,jen to chce více nářadí.Nerovnoměrně se zvyšující skilly lukostřelba a plížení.Když střílím převážně z plížení tak,mne plížení roste rychle a luk pomalu(mám málo zásahů).To samé u light armoru.
Tyto věci chyby nejsou typické pro obrovské hry jak píšeš.Tedy zmenšení by zde nepomohlo.Pro obrovské jsou typické chyby v A.I.Viz ARMA. -
-
Sice se plížím jen v dungách apod. v lese ne. luk 91, plížení něco přes 70. nějak nemám problém ten skill vylepšit
-
-
Když dám ránu a jsem v plížení tak se mně zvedne plížení jednorázově více než luk.Započítává se tam ten dmg navíc(do plížení). U luku a light amoru to je o počtu zásahů.Pak vzniká ten nepoměr.Navíc plížení leze nahoru logiky samotným plížením :) Tedy lukem střílím hlavně z krytu(málo ran) a plížím se hodně.
-
-
to sice chápu, ale hraju stejným stylem, jen prostě po krajině se neplížím a tudíš tam se spoustou nepřátel bojuju na "férovku" a tenhle problém nemám
-
-
-
-
-
-
Ten je fakt moc.On to prostě a priori nenávistně celé nesmyslně odpálil.Dodneška jsem ho považoval za rozumného člověka.Již tomu tak není...
-
-
Dan byl vždy takovejhle pařez, cos od něho čekal:)? On tyhle flejmy dělá moc rád a nějak mi to u něho ani neva:)) Beztak nejde brát moc vážně.
-
-
Supeeeeeeeeeer. Krásnej článek :)
-
Pan Vávra asi dlouho nesouložil, jinak tohle není možné :D Takové hnidy se dají najít na každé hře. Ani nevím ale jsou v Zaklínači 2 který se mu líbil záchody ? :D
-
Asi s 3/4 bodů se naprosto ztotožnuji,poslední 1/4 výtek je již trochu hnidopišství.
Ta hra je zkrátka v mnoha aspektech špatná(GUI,AI),v mnoha průměrná( souboje,grafika ) a jediné v čem je o krok napřed před konkurencí je to že se jako jedna z mála odehrává ve velkém (avšak nijak zvlášt zajímavě zpracovaném) světě ve kterém se může hráč svobodně toulat a snaží se vytvářet jakous takous iluzi žijícího/fungujícího světa,mě toto však na 10-kové hodnocení nestačí... -
Podpora! Skyrim je... nechcem pouzit nevhodny vyraz, ale skusim - tragedia herneho priemyslu s peknym obalom. Hral som, ale vdaka vsetkemu vyssie uvedenemu nedohral. Nebyt mojho prvotneho nadsenia z dobreho napadu a vlastnej imaginacie, ktora si ziadala takuto tematiku, tak hru hodim do kosa. Toto je iba dokaz toho, ze hraci su viacmenej zufali a siahaju aj na hry o ktore by normalne nezakopli. Skoda len tych penazi, co vdaka takemuto zufalstvo sa leje do nespravnych ruk. Neustaly financny problem Bethesdy je toho priamym dokazom.
AD: Jazda na koni vydana s platenym DLC je vysmech zakaznikovi a nadrzanej spolocnosti, ktora trpi nedostatkom kvalitnych RPG. -
-
Máš hrát s modifikacemi... Bez modifikací je Skyrim nicmoc. Nechápu to tvé AD, nevím, o čem píšeš.
-
Jizda na koni je zdarma, vysla v jednom z patchu.
jinak to co pises je jen povrchni pohled člověka pro kterého tahle hra není urcena, myslim ze hledas něco uplne jiného nez Skyrim. A jasne, miliony zoufalych hracu co stravily ve hre několik set hodin je ajsnym důkazem toho ze by o ni nezakopli..pises bludy..sorry -
-
oprava: boj na koni je zdarma, jezdit na nem jde odjakživa....hmm..asi jsi myslel draky ze?
-
-
asi myslel první dlc vůbec, který vyšlo na tes daggerfall. Kvůli tomu taky bethesdě nedůvěřuju.
-
-
na Dagerfall nikdy zadny DLC nevyslo..asi myslis Oblivion zejo. Na tomhle je krasne videt ze nejvic zvatlaji lidi co o TES serii nevi zhola nic:)
-
-
-
-