Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já bych to shrnul tak, že jsme se díky Danovi opět zasmáli a smích přece léčí *3*
  • Jo a čirou náhodou, hledaje něco úplně jiného, jsem narazil na pěkné shrnutí Johna Carmacka ohledně Bethesdy.
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=12569
    Ten první odstavec pod video. Nedá se než souhlasit.
    No teď Bethesda dostala do ruky engine idTech 5 a Carmacka k tomu, tak by se příští TES mohl stát něčím opravdu přínosným. I když... ten engine je v Rage a Beseda se moc nevytáhla. Každopádně se mi ta hra líbí a nevidím v ní tolik záporů.
  • Vsechny hospody nevypadaji stejne.. ta v Solitude je jina ;)
    • Genericke hospody jsou pouze v malych vesnickach. Solitude, Windhelm, Riften, Whiterun, Markath vypadaji jinak a to jsem mozna jeste na nejakou zapomnel.
      Shodou okolnosti to trochu i sedi, ty stare hospody napr. ve svedskych vesnicich si byly dost podobne, ale to nejspis zamer nebyl :)
  • Ahoj ahoj ahoj, tak na tento clanek jsem narazil az ted uplne nahodou se o nem nekdo zminil na games. Precetl jsem a musim rici, ze v dost pripadech naprosto s Danem Vavrou souhlasim a konecne se nasel nekdo, kdo vybocil z toho davoveho silenstvi oslavnych proslovu a rekl neco kritickeho. Nesouhlasim uplne se vsim - nektere vady napr. ze nemuze byt v architekture z kamenu rovna rimsa, nebo ze mizeji lidi kdyz jdou do domu, to mi vubec nevadi. Jsou to jen graficke veci. Pro me osobne je dulezite jak se hra hraje a naprosto souhlasim - porad stejne dungeony, nudne. Za me osobne - po cca pul hodine hrani na zacatku bojuji s drakem a v pohode ho porazim. Nechapu, draka? a je za chvilinku mrtvej? Absolutni nevyvazenost obtiznosti, Skyrimem jsem projel jak nuz maslem. Take vsechny lokace - nuda opakovani dokola apod. Jsem rad ze tento clanek vysel. Neco je mozna dost prisne, ale ja sam jsem Skyrim hodnotil 7/10 a to jeste proto, ze prave tento typ her mam moc rad a kdyz neco vyjde i kdyz nic moc, rad v teto RPG pousti hraju.
  • Pan Vávra mi dosti evokuje onoho šíleného kazatele ve White Run. Řešení se přímo nabízí! *5* http://geeks.thedailywh.at/2011/11/25/impressive-skyrim-headshot-of-the-day/
  • ve hre mam nahrano hodne hodin a porad me bavi. nekterych duvodu "nenavisti" sem si do precteni clanku ani nevsim, jinych zase ano a nektere vubec nechapu, nektere v calnku ani nejsou :D
    grafiku moc neresim. podle me pres vse spatne co bylo receno, tak stejne skyrim vypada hodne pekne a to je asi nejdulezitejsi.
    docela by me zajimal ten nejlepsi mec ve hre :D hraji od zacatku na nejtezsi obtiznost a zatim sem se nesetkal s nejakou super veci, kterou bych pouzival porad a po pravde nebyt kovariny, tak ani moc veci nemam.
    jedine co me opravdu hodne stve sou ty nestastne, nechtene utoky na npc. draci me davaji hodne zabrat a sam bez tuny lektvaru nemam sanci a tak kdyz se k osbnimu strazci a konciku (btw nejlepsi tank co sem kdy videl, vetsina medvedu ve wowku by mu mohla zavidet. by snad utankoval i ragnarose bez prehazovani stacku :D ) prida jeste nejake npc, tak sem nesmirne rad, ale davat si porad pozor at nekoho nahodou nezasahnete je opravdu na .....
    skyrim neni dokonala hra, ale hratelnost ma paradni. podivejte se na "evoluci" serie gothic a srovnejte s F3, TES zlepseni oproti predchozimu dilu je opravdu viditelne ;) clanek me hodne pobavil, hodne bodu by si meli vyvojari vzit k srdci do pristiho dilu a podle poctu komentaru i gratulace autorovi
  • Škoda že tahle modifikace nikdy nevyšla :(
    http://oi44.tinypic.com/105w7mh.jpg
  • Toz dobre to cisti :D
  • Veľa ľudí chváli Skyrim pre takmer "nekonečnú" hernú dobu. Je však na mieste zamyslieť sa, aký intenzívny zážitok táto herná doba ponúka. Dávam prednosť hrám, ktoré sú kratšie, ale o to intenzívnejšie a prepracovanejšie, ktoré ma určitým spôsobom obohatia a majú postavy a príbeh, ktorý ma prilepí k monitoru.
    • Částečně souhlasím, částečně ne. Já naopak trvanlivost hry beru jako jeden z největších kladů. Rád si za své peníze užívám co možná nejvíc zábavy. Proto pro mě nebyl problém dát za Skyrim plnou částku, věděl jsem, že mi nějakou dobu vydrží, a zatím se to potvrzuje. V žádném případě ale nedám plnou cenu třeba za Uncharted, ač je to skvělá hra. Vydrží ale takových 10h což je sakra málo. Proto by měly hry podle mě dostávat hodnocení za každý aspekt. Příběh, Audiovizuálno, Trvanlivost, Hratelnost,... Hodnocení by bylo daleko objektivnější.
      • Přesně tak. objektivita=nula při současném systému hodnocení. Jen subjektivní dojem.
        Souhlasím i s ostatním. Bohužel už jsem hrál RPG hru co mi za jednu postavu vydržela 300 hodin (plus 2x +100 hodin přídavky). A hlavně to mělo bohatší možnosti řešení úkolů. Takže v rámci RPG je pro mně Skyrim slabota. Zůstavá mi jen to bloumání a kochání velkým světem. Ale jen zdálky, zblízka je to humus.
        K té původní RPG se rád vracím každý rok, letos už po deváté. Protože je stále hratelná a zábavná.
        • s timto naprosto souhlasim, Skyrim me tak na prvnich 10 hodin chytnul, ale potom jsem si zacal uvedomovat, ze vsechny dungeony jsou na jedno brdo a ukoly variabilitoou taky zrovna neoplivaji a ukol hlavni, ktery se od nich odlisuje je prilis kratky....co se tyce vedlejsich frakci, tak mi vadi, ze jich je pomerne malo(zlaty Morrowind) a dostat se na nejvyssi pozici je hodne snadny nezabere to skoro zadny cas a nic nelimituje hrace(napriklad pozadavek na schopnosti jako v Morrowindu), mise za Legii ci Stormcloaks jsou uplne stejne jen jednou se bijete za cervene a podruhe za modre, jinak to funguje na principu udelej neco, dobyj pevnost, posun se dal, k tem dungeonum....nektere z nich jsou fakt pekne(podzemni sluj v hl. questu, pevnost v jeskyni, kde probiha vyvolavani Wolf queen, ci ta s tim obrovskym stromem), ale jinak vetsina z nich je opravdu na jedno brdo, pobij vsechny, na konci zabij silnejsiho zombika, vem mag. predmet od neho, vyber truhlu pobliz, kde je dalsi mag. predmet, najdi pruchod, ktery te zkratkou dovede k vychodu...a hura do dalsi jeskyne a znova, vadi me ze rozhovory jsou hodne strucne, bez moznosti ovlivnit dej(ale to byl problem i minulych dilu) taky mi docela vadi odstupnovani obtiznosti nepratel a nachazeni predmeti podle levelu, daleko vi me bavil system v Morrowindu, tady me to nelaka prolezat nove a nove jeskyne ci pevnosti, kdyz vim, ze stejne najdu jen neco podobneho co jsem nasel v pevnosti minule....nemuzu cekat neco jako napr. kus Glass ci daedric armor jak se mohlo stat v Morrowindu....co se technickeho zpracovani to objektivne hodnotit nemuzu, uz par let jsem nic noveho nehral, takze me se grafika libi, ale porovnavat nemuzu....Pokud budu hodnoti v porovnani s minulymi 2 dily, ktere jsem hral, tak to vychazi asi takto Morrowind 90%, Oblivion 70%, Skyrim 75-80%
  • Ale aspoň 3000 jsme dát mohli, ne? Třeba mě chytá amok, když vidím ty jahodovníky. Co to má SAKRA bejt? Vidím jahodovník a šup - exit to desktop. Žádnej slušnej člověk by neměl hrát takhle nerealistickou a trapnou hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit