Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, tak tenhle článek by se měl nazvat spíše Troll mluví o Skyrimu. Psát čistě o chybách hry mi přijde opravdu ubohé a od někoho kdo ASI píše i nějaké ty "recenze" hodně nepatřičné. Zkuste mi tady říct kdo z vás nedokáže najít na jiných hrách chyby? To že jich je tady víc je i spojené s tím, že tady je všeho víc, větší svět, víc postav, víc věcí co se dá dělat. Navíc minimálně polovina zde zmiňovaných chyb je opravdu k smíchu. Jde vidět, že to Dan Vávra hrál na konzoli. Jinak s myší a klávesnicí by nemohl mít problémy např. s "galaktickou mapou" nebo favorit inventářem (zde se dá vše nastavit na čísla). Podle mě osobně se nemůže divit, že je v takovéto hře problém s ovládáním na konzolích.

Psát o tom, že budovy jsou velká bludiště bez záchodů (zde je asi kladen důraz na nelogičnost) a přitom si stěžovat, že se v průběhu rozhovoru magicky nezastaví okolní svět mi přijde docela vtipné, doporučuji si zkusit zajít ven a s někým si promluvit, jestli se kvůli vašemu rozhovoru zastaví svět. To že není ukazatel vzduchu pod vodou??? Myslím, že tyhle ukazatele jsou docela nelogické.

Navíc spousta takzvaných "problémů" je i v jiných hrách, tak proč to zdůrazňovat tady? (prodávání předmětů pod cenou).

A co třeba 65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej. To abyste mohli toho obchodníka pak znova vykrást, co? Neřekl bych, že zrovna lockpick je důležité zboží pro běžné občany skyrimu.
    Jde vidět, že Dan Vávra, CHTĚL pouze urážet, nic víc, klasický Troll. (nic ve zlém)

A co se týče hodnocení hry 10/10? To je opravdu nadhodnocení které by Skyrim dostat neměl, ale vzhledem k tomu co v poslední době vychází za propadáky a že recenzenti umí používat u her jen hodnocení od 6 navrch, tak se není pak čemu divit.
    • Mechwarrior_bw
      "Psát čistě o chybách hry mi přijde opravdu ubohé "

názov článku : 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
      • Nenarážím na název článku, ale na to, že vůbec něco takového se tady objevilo. To je stejné jako psát bulvár, podle mě tenhle web jde strašně s úrovní dolů díky takovýmto "článkům", nic víc.
        • Mechwarrior_bw
          keďže to nie recenzia môže písať o čom chce ... keby tu bol článok "100+ důvodů proč pán xy miluje TES V: Skyrim" tak by sa nad tým skoro nikdo nepozastavoval ... akonáhle je to kritika tak je zle. Ľudia zlatí zvykajte si na to, že kritika hier je základ, bez kritiky sa hry nikam neposunú, pre každého vývojára či developera je 100x dôležitejšia kritika ako oslavné ódy. Takistko je to dôležité pre človeka ktorý drží v ruke 40 euro a uvažuje kam ich investuje.
          • A tohle ty považuješ za kritiku, ty chytráku??? Tohle je hate, nic víc...
            • Mechwarrior_bw
              ano je to kritika pan tor...
  • Mno nic, rád jsem si pokecal a něco se i dozvěděl. Ono někdy stačí dloubnout do hnízda a dostanu odpověď aniž bych musel projet předešlé díly TES. *3*
    O víkendu se prohrabu modama a zkusím to znovu z trochu jiného úhlu. Podruhé a naposled.
    Tož se opatrujte.
    FANboys s růžovými brýlemi: zpátky do sedel (abyste z nich museli kvůli každému souboji slézt) a užívejte si to. A to myslím upřímně. Protože vo vo vo tom to je. Užít si to. *1*
  • Hra má sice své mouchy, ale je taky pravda, že tento článek se snaží být až přehnaně kritický. Například ta část ve které píše, že když si od obchodníka koupí omylem něco co nechtěl tak v tom samém stánku ho pak prodá jen za desetinu ceny. Myslím že mluvil o něčem za 1000 a prodá za 200? No, to je celkem jedno, ale co si pamatuju, tak stejný systém je v každém druhém RPG. Teď jsem zrovna hrál betu SWTOR a stalo se mi úplně to samé. Člověk si prostě musí dávat pozor co kupuje no.
  • The Elder Trolls
  • Půlka důvodů zde vypsaných jsou naprostá blbost (poznámku ohledně architektury fakt mohl napsat jen úplný deb!l) , nebo přímo lež a i když chápu, že Vávra možná cítí nějakou zášť vůči Bethesdě tak by si měl uvědomit jedno... když někdo udělá hru jako Mafie, což je opravdu krátkodobá oddychovka s krátkou zábavností, může si dovolit vyleštit tam každý detail... pokud udělá hru s tak obřím světem jako TES, dost dobře všechny hcyby vychytat nejdou. Pokud tedy někdo udělá hru s krásnou grafikou (myslící člověk vypne ty minimální detaily Vávro), světem obřích rozměrů, spoustou možností a epickým příběhem, normální nehysterický hráč vývojářům odpustí, že se mu bugnul nějaký quest a nebo se mu třeba společník vrátí domů o pár dní později (jiné bugy sem zatím po 90 hodinách hraní nenašel... nevím jestli je to štěstím a nebo hráčem :) )... normální člověk prostě a jednoduše hraje dál a počká si na patch protože sem za posledních let nezaznamenal hru, co by je nepotřebovala. *2* Jinak naprosto souhlasím s "njn":
    Pokud máte rádi TES tak je pro vás Skyrim pecka a odpustíte jí i nějaké drobné chybky před opatchováním... pokud je rádi nemáte, tak to nehrajte... oni se sběrači GOT(Y)éček obejdou i bez vás. *4*
    • No mě se například včera objevil docela nepříjemnej bug... jsem u družníků a jednoho z nich jsem potkal v lesech kolem města, od té chvíle za mnou neustále běží, když se přiblíží tak mi naskočí okno s debatou, odkliknout jde jen tabem, nic se neřeší, přesunou se nejde protože mě prý pronásleduje stráž (ta ale o ničem neví) a já furt běhám a snažím se mu zdrhnout... *1* Uvidíme kdo se unaví dřív... nezbývá mi než doufat, že mu zdrhnu a pak se s ním do vydání patche nepotkám... *15* Ale i s tím mě hra pořád baví a nehodlám teď nic jiného hrát...
      • rhomola
        No blbý bude, že jestli ho máš na sobě fakt furt lognutýho a nemlžeš ho přitom ale poslat pryč, tak nebudeš moc vzít do party nikoho jinýho, případně opačně to tim možná vyřešíš...
    • Už se těšíte na stejně neodladěné pokračování, na stejné nedodělky a opětovná prohlášení herních portálů, že "to tehdy před lety s tou desítkou asi přehnali"?

Apropo se zeptám znovu a ještě jednou - jak souvisí hra Mafia ze žánru akční adventura ( popřípadě její pokračování Mafia II) se hrou Skryrim žánru RPG?
      • Jak souvisí Mafia a Skyrim? Nijak - jde o to, že Vávra má pocit, že obří Sandbox hra s proměnlivým příběhem jde udělat naprosto stejně jako obyčejná a nudná lineárka (a to bez budů). Jenže za celou herní historii se ještě nikomu na světě nepovedlo udělat naprosto čistě fachající SB, kterýby stál za zmínku (a pokud se pletu, tak mě klidně opravte, zase nehraju všechno co vyjde, nebo vyšlo). Hry s tolika proměnnými a s tak obrovským množstvím dat prostě vždycky někde nějakou chybku vyplivnou a stejně jako nejde udělat odkonalý Firewall a musí se záplatovat, stejně tak se musí i SB postupně opravovat. Ono by se taky mohlo stát, že jinak by Skyrimy nevyšly vůbec, protože by jim ještě za 10 let Vávra psal, že v dungu č.121 mají ve druhém patře v zamčené místnosti truhlu, která má neodpovídající dobový zámek *4* .
      • rhomola
        Zkus chvíli přemýšlet a možná souvislost odhalíš. Klíš je DV :D
        • Pan Vávra pracoval na hře Skyrim?
          • rhomola
            skoro :D
    • smejki
      blablabla... autor je****.... blablabla.... Mafie ...... blablabla...
      trochu smutný pohled na ten stále se opakující vzorec
      • Stále opakující se vzorec? A teď mluvíš o mě, nebo o Vávrových recenzích? :)
  • D*vka (whore) z orientu - 3 komentáře. Dan Vávra - 1700 komentářů. No aspoň je vidět, o co mají hráči opravdu zájem :)))
    • A to článek neni ani nahozenej nahoře na hlavní stránce...
  • Už dlouho jsem se takhle dobře nepobavil, super článek a pravdivej:-D
  • HOLY Sh.T přes 1000 komentů?Schopnost brát věci s nadhledem je ta tam páč nechápu ten flame.Článek jsem si přečetl a vsutku se pobavil, polovinu věcí jsem vyhodil protože to jsou přehnané výtky a s druhou polovinou zase souhlasím a nazdar.Ale jak koukám co neprojde řádným flamem jakoby nebylo.Zdejší hateři si zaslouží opravdu vysoké hodnocení
    *1* img690.imageshack.us/img690/9058/1307636579291.png
    • Proc si myslis, ze ctenari budou reagovat s nadhledem na clanek, ktery s nadhledem psan neni?
  • To je zase flame *4*
    Odpověď je ale jednoduchá. Komu se Skyrim líbí, ať ho hraje a komu ne, tak ať ho nehraje.
  • A tomto článku se bude mluvit ještě za 100 let a já jsem rád, že budu jednou moci říct svým vnoučatům - byl jsem u toho, když vyšel! Dan Vávra je bezpochyby jedním z největších Čechů a toho, že můžeme žít v jeho éře, by si měl každý vážit.
    • :D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit