Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warhammer
    ale tu podla mna nejde az tak o konkretne chyby alebo ze niektore su trapne detinske atd. ide proste oto ze to robia pravidelne schvalne a este sa vyhovaraju na voloviny vydaju nedokoncenu hru za ktoru chcu plnu cenu spravia obrovsku rozlohu ktora sa opakuje a mna osobne prestala bavit po nejakych 40 hodinach je tam vela veci ale este viacej je tych chyb ktore z toho robia parodiu a este to ludia zboznuju a tlieskaju ze dakujeme a podobne hrat sa to da ale robit tradiciu z chyb ktore sa daju odstranit aj za 10 minut to je proste nasekane vsetok mozny obsah ktory vytvorily bez testovania
    • Vážne sa dajú odstrániť za 10 minút? Ty budeš určite nejaký vývojár hier, ak dokážeš hlesnúť takúto silnú vetu. *10*
  • Hodně trapná snaha o shození Skyrimu a přilákání lidí na Kingdom Come.
    Styď se Vávro, ta tvoje hra je propadák, pár lidí si to možná na zkoušku stáhlo, ale asi podobně jako já, po pěti minutách vyplo.
    Zisk = 0
    Ztráta mraky milionů.
    Hahahaha....
  • terz
    Do článku se jdu teprve pustit. Nicméně věřím, že krom prvenství v délce tento článek překoná i rekordní počet komentářů (obě prvenství do teď držel Danův článek a tak akorát "updatuje" svoje statistiky). Nicméně uvidíme co z toho bude, jdu číst :-D.
  • Kdyz pominu to, ze tak 1/3 z vytykanych bodu je nepravdiva nebo zkreslena, tak je to hezky sepsany... ale porad to nic nemeni na tom, ze je skyrim nejlepsi sand-box rpg poslednich par let ;) 10ku si samozrejme ale nezaslouzi....
  • Přesně tak, naposledy jsem viděl stromy vyrobene z papíru v TombRaider II. Ani supr dupr nastaveni na PC nezmění to, že větve stromů jsou z papíru. Což maji i ostatni gamesy. Ale ostatni je alespoň natačejí plochou proti postavě. Schválně jsem to zjišťoval v Rage, Risen, Two Worlds II, Two Worlds. Několik roků straý Risen a TW 1 mají mnohem mnohem lepší a OPRAVDOVĚJŠÍ přirozenější stromy .. než tyhle papírové kulisy ve Skyrim. To že stíny byly čtverečkované jak z Pacmana, to už se povedlo poladit v nastavení. Ale defaultně by neměly být tak hrozné. ..fail.. *16*
    • Kdybych hral ve Skyrimu za veverku, tak by me to asi vadilo.
  • Problém číslo 17. tedy ''Imbecilní inventář'' se dá vyřešit jednoduše. Věci ketré požívám často si dám do oblíbených a po stisku ''Q'' mi rychle vyjede okýnko s danými oblíbenými předměty *3* *7*
    • *používám
  • ...naprosto nechápu, jak může někomu projít, když po páté za sebou vydá zabugovanou a nedodělanou hru.

Pravda, Vám to prošlo teprve podruhé :-) ale stejně jako v případě série TES i v případě obou dílů Mafie je nemalé množství bugů a chyb zastíněno tunami podařených prvků. Rozhodně Vám aspoň nikdo nemůže vyčítat, že by ve Vašich hrách nebyly záchody :-)
    • a mafie2 nekde dostala 10/10 nebo byla dokonce vyhlasena hrou roku? argumentace pekna, spojitost mala
  • Vavra vi o level designu krajin v otevrenych svetech pekny h*vno.
    • Trol.diskuzni
      No určitě daleko víc, než ty, páprdo *15*
    • A je vubec krajina level design?
      • taky bych neřekl, že open world je level design, on je rozdíl dělat kolejnicový hry se světelnou pistolí a open world typu gta IV nebo morrowind..
        • Je to level design, nebo obcas se nazyva environment design, pod nej treba spada world building, coz je primo tvoreni svetu.
          • environment/al design už se mi líbí daleko víc:)
      • Malleth
        Rozhodně je. Jde udělat otevřený svět, který je placatý a nudný. A jde udělat svět který má zajímavou strukturu a je radsot ho prozkoumávat (viz. hry od Pyranhi)
    • Malleth
      Jak si na to přišel?
      • Pac se tomu venuju na profesionalni urovni.
        • Malleth
          A kde děláš?
          • Nekde, kde se tvori krajiny do otevrenych svetu a kde se vi co to obnasi.
            • @ Phantom: Co to meles? :) Pokud vim, tak Vavra nedelal zadny sandbox s krajinkama, takze tahle kritika je dost troufala, navic to co napsal o generovani atd svedci o tom, ze o tyhle problematice vi prd.
            • Takže nikde *1* *1*
        • ja myslel, ze pise scenare?
  • 1000 GET
  • A1akhai
    Klasický ultimátní Dan Vávra se špetkou bulváru, ve spoustě bodech má 100% pravdu, ale ta se dá většinou lehce aplikovat i na předešlé díly TES.
    Já osobně jsem měl tenkrát velký problém přehlédnout spoustu nedostatků jak Morrowind vypadá a jak se chová, protože namlsán z obrázků mi došlo, že jsem byl (z)klamán v kontrastu s tím, jak to s ní je za pochodu.
    To samé u Oblivionu, který mimochodem pan Vávra vychvaloval v jámě pekelné a já si říkal, proč tu veškerou demenci, co ta hra umí, přehlíží? Skyrim je podobně postižená hra jako její předchůdci, ale je asi přístupnější? Víc hrající na efekt?
    Nevím, ale tak nějak mi přijde pokrytecký až dnes vykřikovat, lidi, proč tu demenci přehlížíte? Čekal revoluci? V rámci jedné generace? Pan Vávra s nohama na zemi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit