Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
dan vavra nekdy dodal na trh neco co bylo dodelane a bez chyb ??? aha ...... *1*
-
vávro....vy jste normální chudák, co by měl mít zákaz hraní her *3* jasně že skyrim není dokonalý na 100% ale na začátku jste si odpověděl sám - je to v podstatě jediné RPG svého druhu...takže jestli chcete něco takového hrát, počkejte si buď na jinou hru nebo držte hubu, nechte si své infnatilní výtky pro sebe, překousněte těch pár kravin co tam fakt je a nevyřvávejte tady takové hlouposti - vrátil jsem se dnes na TG asi po dvou letech - a jsem zde zase na dlouho naposled, tohle je fakt moc
-
-
Pro chudáka, každý chudák. Zvlášť pro anonymního chudáka.
-
proč by měl kdokoli držet hubu? Infaltilní jste tu akorát Vy a je dobře,že sem už zase nevlezete dlouho,aby si se nerozbrečel ,že ti někdo zkritizoval hru:)Asi jinou nemáš,chudáčku.
-
-
Musim se ohradit....ZACHODY TAM JSOU!!!:D
-
konzumenti sežerou všecko, budou čumět na cokoliv, budou hrát cokoliv, ta hra má řadu fakt podstatnejch nedostatků, pitomej interface, pitomý dialogy a další věc jsou teda boje, grafika se dá tolerovat, horší animace už míŇ A bugy....bugy mi vadí ze všeho nejmíň, na ty sem zvyklej z tuny her, některý ty bugy jsou dost absurdní až zábavný..jasně, ale je to trošku buranský na tom ulítávat....
-
-
hehe, Vávra rád přehání, když si vzpomenu na jeho kritiku Fallouta III, hehe, to bylo něco, jo, vystih řadu podstatnejch věcí, pak řadu věcí, který prům. hráči nedojdou, ale kdyby to tvůrci vychytali, neodflákli, tak by to byly zaslouženě geniální hry, takle je to takový, že prostě zrovna neni nci lepšího, tak to má 10z10ti, porovnávaj se nejaktuálnější tituly apod.,
-
-
Dan Vávra : Zpackaný Fallout III
http://1.bp.blogspot.com/_5rdBCzlqUPQ/SSmru5GOD4I/AAAAAAAAGy0/7hjCjRPNims/s1600-h/Vavra_Fallout_3.jpg
-
-
-
V podstatě nesouhlasim jen s jednou věcí, spíš dvěma *15* ...to že vybavení neni levelovaný je pro mě plus, v oblivionu to bylo 1-10/11-19/20 pokud se nepletu, proto byly i krásný unikátní zbraně co jste našli na malym levelu později nepoužitelný. Ve skyrimu se to řídí perkama a mě to vůbec nevadí, že dawnbreaker s mehrunes' razor budu mít až do konce *1*
Dungy taky nejsou nejhorší, v oblivionu se na ně nedalo koukat, ÚPLNĚ VŠECHNY přez kopírák a jen málokdy mě nějaký vyloženě zaujal. Neříkejte že ve Skyrimu nikoho nezaujal například systém trpasličích pevností a Blackreach.
Největší mínus je absence humoru... Shivering Isles měly aspoň jistý šílený kouzlo.
ale ostatních 114 bodů souhlasí a i tak to pořád hraju... hold ty žlutý zuby a kapku odéru přetrpim *2* a až nás z toho ostrova vysvobodí, tak si hold zajdu na urologii *5* -
-
90% dungeonov je skrátka dlhá chodba, ktorá vedie do hlavnej miestnosti s big bossom a z tejto miestnosti vedie potom krátka chodba k východu.
-
-
Naštěstí se ty chodby kroutí každá jinak a ta místnost je většinou jinak velká a stavěná. Nechtěl jsem ty dungy vychvalovat, jen že některý stojí za zapamatování a oproti oblivionu je to pokrok, malinkej... tam když jsem vlezl do 5. dungu tak sem měl nedbytnej pocit déjà vu, prostě se jen opakovalo 8 vzorů bez sebemenší změny.
-
-
-
100% clanok , uplne to vystihol ! ale urcite to dohram :)
-
-
Jj, celkem trefny, velmi negativni ale to byl ucel. Dan by dal hre 7/10 coz neni zase tak spatny. Ja si hru uzivam celkem, ale nektere chyby/bugy/vlastnosti se opakuji porad dokola a do opravdu dokaze tak jedine nasr@t
-
-
Tak ještě 170. ;) Koukám do statů Steamu: 69 hodin odehráno, 28/50 achievementů a a zatim i to do woken spadlo třikrát, pokaždý to shodil Steam client, a v celý hře mě sem zatim našel jedinej minibug. Mám samozřejmě legálně koupeno a opatchováno.
-
-
67 hodin, 26/50 a tiez spadlo len 3x za cely cas, hram na high ..ked porovnam cas a pady tak je to jedna z najmenej padajucich hier co som hral
-
A na jaký detaily/kvalitu a tak to hraješ??
-
-
ultra mi někdy cuká v hustým lese, tak většinou na vysoké
-
-
Aha, divný.. Já to jedu na plnou palbu a padá to jak jablka na podzim (samo taky origo + patching) ale vždycky až po určité době hraní.. Jako by se to nějak postupně zahlcovalo, nejdřív jede svižně, pak se to začne sekat, při změně lokace to zase jede v pohodě, pak třeba na stromech zmizej textury..
-
-
-
-
A nebo spíše kritizuje Grygara že tomu dal 10 ?? Kdyby tomu dal 7 tak by vlasně nebylo o čem psát :)
-
-
On je problém už v těch 10/10, to prostě vždycky bude dělat jenom neplechu. Desítku bych zakázal a třeba bych ji udílel "in memoriam" vždy až po cca 3 letech, podle toho jestli se titul ukázal bych natolik dobrý, že by si jí zasloužil, ale to by nemělo žádný význam pro potřeby recenze, pravda. *9* *1*
-
Kdybys to četl o začátku tak by ses dočetl,že nadává na hodnocení po celém světě a ne na jednoho recenzenta :) Kdyby to zde dostalo 7/10 tak by logicky,zde článek nejspíše nevyšel.Proč?Protože by to byl druhý podobný názor a na jednu hru a nebylo by to tak zajímavé.
-
Jo a ja bych to nemusel stahovat :-D
-
Už kdyby tomu dal 9, tak by nebylo o čem psát... To bych i já uznal, že se dá brát jako adekvátní známka, pokud hru vztáhnu pouze na open-world RPG žánr (a vezmu v potaz osobní preference). *4*
Jenže pan Grygar prostě chtěl senzaci, tak ji má mít... -
-
Skyrim dostal 10 na 3 velkych ceskych sajtach,hlavne,ze ten Grygar chcel senzaciu..
-
-
na gamerankings je pouze 1 z 5 recenzí za deset, jaká náhoda že na 3 velkých českých sajtach dostal 10 co? u nás stačí pohrozit, že příště nebude novinářská review verze a hned je to desítka na světě...
-
-
Ale o com to hovoris,sak on bol urcite podplateny,vsetci su podplateni,len Dan Vavra ma gule povedat vsetkym ake je to na pi*u.
-
-
Vávra je milionář, který si peníze viděl pocitvou prací, toho těžko podplatíš *2*
-
-
Přesně, to je jak s Battlefieldem... Nezpochybňuju kvality hry, ale byla by to 9-ka, pokud by games.cz nemělo jedinou review verzi před datem vydání v ČR?
-
-
Viz hodnocení Oblivionu... Těším se na další srdceryvné omluvy za pár let, že on to tak nemyslel s tou desítkou. *5*
-
-
Neviem co to ma spolocne s tym co som napisal,samozrejme nic,pises uz asi 20-ty debilny prispevok,je uplne jedno co bude hovorit za par rokov,ale ani teraz tym ziadnu senzaciu nevyvolal dokonca ani v cz/sk vodach,takze ziadny clanok Dana Vavru nebol potrebny
-
-
-
-
-
No a nemůže to být snad magie? Politik v RL není žádný mág aby zahlazoval své chyby, ale v této a i jiných RPG hrách to možné je. A když tam kouzla jsou tak je to jasný, že může existovat kamenný strop. *2*
-
Trochu mi připadá že je tenhle článek naprosto úžasný troll attack :-).
Co jsem ty body tak prolétl, tak tam byly neskutečné blbosti, problémy jež vůbec nejsou problémy atd.. -
-
Jasně a ten superhrdina KŮŇman - kříženec kamzíka (leze po kolmé stěně), Russella Crowe (pere se s každým na potkání) a Forresta Gumpa (utíkej Forestééé, utíkééj) je naprosto běžný úkaz fantasy RPG.
-
-
wtf ? Ale jinak dobrý :D
-
-