Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky Dane, pri cteni jsem se perfektne pobavil :)
  • Osobne, kazdou "chybu hry" beru s humorem. Napr vlezete do male mistnosti vzit vse co jen unesu a vase spolecnice stoji ve dverich, cumi jako by ji neco svedelo a nehne se, aby uhla. Cili skakanim v mistnosti vymetu aspon stare pavuciny a tim padem prinutim onu slecnu, aby se hla z cesty.

Samozrejme neni to jedina chyba jake si vsimam, ale diky tem chybam si aspon rikam, ze je to stale hra, u ktere se skvele bavim, a kdyz mne neco primo stve stahnu mod nebo si nejaky jednoduchy napisu jako to bylo u Oblivionu.

Ale co se tyce TES serie, ja si proste nemuzu pomoct, ale Morrowind byl proste jedinecny.
    • Masa-san
      JJ pravda, nesmí se to brát tak drasticky vážně *4*
      S tou společnicí ve dveřích stačí na ni mířit a držet tlačítko akce (E), jakmile se rozbliká zaměřovač, tak je ji následně možno opětovným stisknutím tlačítka akce poslat tam kde je je namířen zaměřovač *3*
      Stejným způsobe může vybírat truhly, tahat za páky, utočit na konkrétního nepřítele nebo prostě stát někde dal, přivolat jí, když čeká daleko, bez toho by se tam musel hráč vydat sám a říci "wait here"/"follow me"
      *5*
      • No vidis na to jsem uplne zapomnel, ze ona muze plnit moje rozkazy :D njn, tak jsem si to trochu ztizil :)
  • tak ja mam zase pocit ze drogy bere Dan Vavra, moc to tady nekomentuji, ale ted mi to neda, odehral jsem uz nejake to rpg ve svem zivote, od mercenary na atari xe, pres dungeon master na amize atd. atd.

morrowind me prestal bavit po dvou dnech, oblivion asi taky tak, skyrim je jina liga, paradni iluze otevreneho carovneho sveta a dle mne, prvni skutecna konkurence serii puvodni gothic/risen

urcite se tato hra da vylepsit, ale to je jenom dobre, bethesda ale konecne pochopila jak ma delat uveritelnou simulaci sveta za zrcadlem, kritika tohodle dila a jeste ve stylu vyjmenovani sta nedokonalosti je uplne mimo, takze ty drogy musi byt asi fakt kvalitni..
    • Jako jeden z mála jsi alespoň trochu osvětlil pocitovej rozdíl mezi oblivionem a skyrimem. Proto jsem se pořád nerozhoupal ke koupi, protože mám zkrátka strach, že se zase spálím. Stejně ale počkám, co budou říkat hráči tak za měsíc až dva.

ad Danovo kritika - od toho kritika je, aby vypichovala nedostatky- Bohužel spousta lidí dává rovnítko mezi kritiku a nenávist. Bez kritiky (tzn. odhalování chyb) by vývoj nešel dál v žádnym oboru, proto je třeba ji brát pozitivně.
  • Já jsem ješte jen na začátku ale líbí se mi to, pokud to bude jak Oblivion, kde jsem nahrál asi 300 hodin, tak nebudu nic vyčítat.
    Já nevím, treba ty víceurovnové lineární a dlouhé dungeony, tohle bylo prece v Oblivionu taky ne? Inventár se bude dát spravit nejakým pluginem.
    Nejsem nekritický fanoušek Bethesdy ani TEs ale tyhle výtky pana vavru mi prijdou uplne mimo.
    • nekde tady jsem četl že vavra dela na nejaké hry s husity?

LOL *1*

to bude blbost určite kdo by si chtel hrát na husity proboha
      • Hairy_Ass
        Třeba já. *5*
      • Já klidně, ale musí to mít hlavu a patu a nesmí to ty magory glorifikovat.
        • Hairy_Ass
          Tak dřív se z nich dělali pomalu předchůdci komunistů (tedy pašáků), a teď je média naopak s oblibou poplivávají, kde se jen dá. (stejný osud potkal vysídlení sudetských němců, ale to je jiná kapitola). Ideální je si přečíst něco z práce třeba Petra Čorneje, který se husitskou tématikou dlouhodobě zabývá, alespoň pak člověk nebude trpět těmihle extrémními názory na husity.
      • My sme sa na husitov hral ako malý rád a to som ani nebol čech *1*
      • http://www.databaze-her.cz/hry/husita/ asi myslíte toto co? já měl aji originálku :D
  • Clanok ma dobre pobavil, rad by som si precital nieco na podobny sposob od Dana o Dragon Age II , verim ze by to bol podobny ROFL pretoze tam je tych nezmyslov riadna kopa *1*
  • konecne to nekdo rekl na plna usta... engine je naprosto priserny, nechapal jsem ze jim to proslo u falloutu a ted je to pro me uz naprostou zahadou... plno lidi je vyplacnutych ze svobody a ruznorodosti konani, jenze jenom to hru nedela... primer se skaredou blondynou sedi dokonale.... bethseda by si za skyrim zaslouzila max 60 procent, za neschopnost odstranit stale se opakujici bugy, za priserny recyklovany engine a s nim ruku v ruce jdouci podprumerna grafika... pokud by Skyrim vydalo male ci nezavisle studio bez predchozich dlouholetych zkusenosti s open world rpg, pak OK, ale na Bethsedu, s jejima kapacitama, zkusenosti a penezma je to plivanec do ksichtu vsem hracum...
    • a jako to na tom enginu meli vydat jednu hru nebo co jako ... fallout mel ve svy dobe uplne kouzelnou grafiku ze sem si rikal jestli muze byt casem jeste neco lepsiiho a ono ejhle .. skyrim
    • ...nehraj to...ved si predsa nenechas takto plut do ksichtu, no nie?
    • Pan autor to neřekl úplně přesně. řekl spoustu věcí přehnaných a spoustu nesmyslů, které obalil něčím pravdivým. že grafika nevypadá úplně nejlíp?? jako celek vypadá pěkně, když hraju nesleduju jednotlivý textury. to jen ti co chtějí najít něco špatně
  • mc.c.cz
    Ale v mas pravdu ohledně skyrimu v několika věcech.. *12*
  • Mně se předešlé díly této série nelíbili pro jejich pro mě nepřijatelné levelování postavy. V tomto díle je to jiné a je to o dost přijatelnější. Nevím co autor tohoto článku sleduje, ale zřejmě má jistý komplex, protože takto by se dala zkritizovat úplně každá hra. Jsem celkem náročný hráč, Morrowind ani Oblivion jsem nedohrál, ale Skyrim je o něčem jiném a za to dávám vývojářům velké plus. Článek je to zajímavý, ale není opodstatněný, takže ho beru jen jako pohled hráče, který v Syrim nenašel zalíbení *3*
    • Jiste, kdyz nekam nemuzes jit, protoze na to nemas vybavu, to je dycinky katastrofa. Spravny RPG musi jit dohrat na lv 1 s prvnim perorizkem, kterej clovek najde.
  • Pán Dán Vávra- to nech posudi každý sám že aký je to človek.Ale jedno je iste to sa dá napísať o každej hre , len nech už aj on oznámi tu novú hru , nech je to nejaké poriadne stredoveké fantasy rpg/ adventúra a nech si dajú záležať na príbehu a svete.
    • A doufam že tam budou zachody! Bez nich at to ani nevydava!
  • Jo, už se nemůžu dočkat KC kde budu hledat sebemenší věc, co mě štve jako to udělal pan Vávra u skyrimu (nejsem žádnej fanboy, skyrim jsem ani nedohrál a jde to hrát jen s kopicí modů)

A jestli tam nebudou funkční záchody tak dávám okamžitě refund na steamu !!! :)
    • Pokud to myslíš vážně, tak jsi asi solidní chudák. Ona celkově tato diskuse je solidní panoptikum ubohosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit