Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Pan Vávra by si měl vykydat prvně svůj chlíveček...
-
-
VanZen: Třeba jen nemá s kydáním tolik zkušeností jako ty..
-
Takže on vlastně už do konce života nesmí nic kritizovat, má zabalit "život" recenzenta a hodit si mašli. No tak to e dobré, obzvlášť když čtu recenze na jiných webech, na idnes by se ti líbilo. Tak jsou dokonalí recenzenti. Neříkám, že je Vávra skvělý, ale 1000krát lepší než ti ostatní, protože on asoň něco dokázal. Pro mnohé sice zklamáním dokázal, ale přesto dokázal.
-
-
Nevim co dokazal on, ale vim, co dokazal team Mafie. Vavra byl pouze jedno male kolecko.
-
-
a kdyz pujdes na jeho prednasky, nebo cist neco jineho od nej... pochopis, jak se s tim dodnes nedokaze smirit *1* *2*
-
-
Kritika a psani nemysylu je rozdil. Pokud tu zitra napise-delal jsem si srandu,pak reknu-byla to hloupa sranda,ale beru to. Ale seriozne se tenhle clanek brat neda
-
-
Nedelal si srandu. Ostatne takova sranda na "profi" webu by byla snad jeste horsi, nez vazne ;)
-
-
Pak je to s nim spatne. Asi profesionalni deformace.
-
-
-
-
-
u tohoto clanku sem se opravdu hodne nasmal :D
-
Uzavřel bych to klišovitou frází:
Pravda je někde uprostřed. -
Nechápem prečo sa všetci obranujete proti Danovy "jeho" hrou MAFIA 2.... jediné čo robil na mafii 2 je akurát tak DD ostatné dokurvili 2K....
-
Zábavný článek i diskuze *1* . Kvalita i kontroverznost se dobře pozná podle doby trvání zájmu - dva roky je fakt síla. Na rozdíl do diskutérů byl autor při psaní zjevně "dost nad věcí" a šikovně si přihřál vlastní polívčičku na kritizování legendy. Samozřejmě, že má v dosti věcech pravdu, to však nemění nic na tom, že Skyrim je nejlepší hra všech dob (i mých 120 hodin strávených ve Skyrimu to dosvědčuje *3*).
Autorovi přeju mnoho úspěchů v jeho snažení - obdivuju jedince, kteří nejenom držkují, ale i tvoří a makají. Howg -
-
Nejlepší hra všech dob? CHACHACHA, dobrej fór. Ty jsi moc her asi nehrál, že?
-
-
jediny fail je to ze neviete nic ine len kritizovat tuto super hru, tolko chyb co ste popisali som si v hre ani nevsimol a aj ked hej som ich prehliadol , len same bugy vsade bud tu alebo na sectore len nadavat na to viete, no a co ze ma tolko chyb aj fallout ich mal a obe su to uzasne hry ktore sa hrali az do konca a nevedel som ich prestat hrat, tak tolko nepindajte:) ale dobre ide vam o to o hre napisat kolko ma chyb , ale mna to osobne uz nezaujima a uz je to trapne
-
Super "recenze". Bavil jsem se od začátku do konce a navíc mám po přečtení úplně jasnou představu o tom, že to hrát nechci a hlavně, proč to hrát nechci.
-
-
Bohužel to není objektivní. Připravujete se tak dobrovolně o nejlepší RPG dekády, váš boj. Doporučuji hrát alespoň po patchi, nicméně já to hraji na PC a takové bugy jaké jsou popsány v tomto článku nepociťuji ani omylem. Xbox 360 je holt jiný než PC. RPG hry obecně jsou stavěné hlavně na PC, proto se divím Vávrovi že to hraje na Xku...
-
si mystifikován :)
-
-
Vávra...to je ten co napsal scenář k Mafii 2 kteréj nebyl super a hra nedosáhla takového aplausu jako její první díl.....myslí že Pan Vávra jen závidí Studiu Betshedě jejich triumf skaždou hrou co vidají pod názvem The Elder Scrolls.....
-
-
hele kemo já vím že si myslíš jak seš chytrej ale opak je pravda ... Pokud víme tak vávra scénář k Mafii 2 napsalo to jo ale ta hra měla bejt podle původního zamýšlení úplně jiná defakto by si tam mohl dělat brutálně moc věcí ... ale studio 2K bylo nedočkavý na to jak vydělaj a proto všechno zrušilo a udělili z mafie jen obyč Third-person střílečku ... a všechno tím zkazili.... Proto taky Vávra odešel
-
-
no, nevím jestli to bylo nedočkavostí, spíš platili vývoj už příliš dlouho, tak nad tím po těch letech zlomili hůl, narychlo dodělali a vydali.
-
-
ale prodávalo se to dobře. Doufám že Mafie III bude lepší.
-
-
-
-
Dival bych se spis na to takhle... ukazte mi neco ve svete co se libi vsem :)
-
pokial viem tak new vegas robila iná firma takže pán Vávra plácá jedno cez druhé, asi si povedal ked kritika tak riadna ale dal som si tú námahu a prečítal som to celé v niečom pravdu má ale vo vačšíne nie a ked hrám hru prd sa pozerám či je niekde stena z dreva alebo kamena ja HRÁM!!!! nekukám na hovadiny inak by som si nikdy žiadnu hru nevychutnal!
-
-
By mně zajímalo jak si jí vychutnáváš, když ji vlastně ignoruješ. A jó , já zapomněl, že (na rozdíl ode mně) ten virtuální svět je ti šumafuk. Huráááá na nepřítele, směr Valhalla. Mno na to stačí WOW nebo nějaké FPS. K čemu ale pěkný open-world, když je lepší se na něj nekoukat, abys neviděl nějakou chybu?
-
Jo, takhle používám FPS. Tam je to fuk.
Ale u fantasy RPG bych moc moc chtěl být do tohgo světa vtažen ... nějak to nejde ..
-