100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
-
Bylo by fer alespon napsat, ze se jedna o recenzi konzolove verze hry (nehral jsem). Na PC cast problemu v interface odpada. Co se tyka treba questu, nove zadany mam obvykle aktivni (pokud nemam vypnute zatrzitko u cele skupiny miscelaneous). Lagy u favorities mam nepostrehnutelne. Do Galaktickeho menu chodim jen jednou za level a ovladam ho celkem v pohode mysi. Konzoloidni inventar je otrava ale jde na to zvyknout.
Doufam ze p. Vavra stejne zrecenzuje i prehypovanou pecku SW Tor. Zkousel jsem betatest o vikendu. Uvodni filmecek super, ale zrejme jediny plus. Grafika tak 10 let stara a pripominala mi Teletubies - cim barevnejsi tim lepsi, animace hrozne, questy primitivni. Logika sveta do ktere se navazi (a zcela opravnene :-) u Skyrimu je v SW TOR rozhodne tragictejsi a nejde tam delat navic skoro nic). Nejaky Star Wars feel, se v necem takovem samozrejme nemuze dostavit ani nahodou. JKA: Jedi Academy bylo animacemi a grafikou dal a to je fakt uz hodne starecek. 4 hodiny, 7 level, odinstalovano a navrat zpet do SKyrimu, ktery pres tunu chyb je aspon zabavny a zaplatim za nej 1x a ne kazdy mesic.
Ve Skyrimu mne stve samozrejme taky spousta veci, vetsinu z nich pan Vavra napsal. Jenze jak spravne podotyka - v tomhle zanru NENI konkurence. Skyrim ma evidentne komercni uspech a to je fajn - mohlo by to nakopnout jine firmy aby se vydaly na pole techto her a vznikla konkurence. -
-
Kdo by od od tvůrců Warhammer online(3 roky staré, příšerně zabugované a nedomyšlené MMO, na které tvůrci zapoměli ještě dřív,než ji vydali, tím myslím žádný opravdový datadisk nebo patch opravujicí ty nejhorší bugy, atd.) čekal, že jejich další MMO tentokráte ze světa Star wars, bude nějaký nezabugovaný trhák? Myslím, že SW: Tor dopadne naprosto stejně jako onen Warhammer online, to jest po 3 letech 5 serverů, žádný datadisk, 5000 pravidelně platících hráčů a pořád ty samé bugy jako v betě.
-
-
Tak vzhledem k reakcím na nejnovější patch na Skyrim to vypadá že Dan bude muset rozšířit seznam *1*
-
No celkem dobré počtení ale NESOUHLASIM, Skyrim je pro mne nejlepší hra jakou jsem kdy pařil a moc si ji užívám. Nepřehledný inventář tvůrcům odpustím za to že se nechají předměty pěkně zblízka a ve 3D prohlédnout, marně pátrám ve své paměti která hra tohle před Skyrimem nabídla *4*
-
-
Shemnue, Dreamcast
L.A. Noire, PC/XboX360/PS3 -
-
Ano Shenmue, na něj jsem už zapomněl ve své době nadčasová hra jedníčka i dvojka naprostý skvost mezi japonskými megalománskýmy projekty na způsob Final fantasy *15*
-
-
-
Tak po tom, co jsem si obe hry (Kcd a Skyrim) letos znova zahral, musim rict, ze Skyrim zestarl mnohem lepe nez Vavruv "magnum opus". Zestarl lepe jak herne, tak graficky. Herne z toho hlediska, ze nemusim neustale na neco cekat (otevreni dveri, sbirani kytek, nastup na zebrik, zatmivacky u kazdy konverzace, jezeni z kotliku atd.), to proste cloveka otravi, kdyz uz po sto padesaty musi cekat, nez se mu odanimuje otevreni dveri, at je to seberealistictejsi. Zbytecne prekombinovanej soubojovej system je cista frustrace. Ve vysledku na soubojich stejne neni nic komplexniho, jde jen o to neustale blokovat nepritele do vycerpani a pak zautocit. Skyrim si na nic nehraje, nabidne jedno tlacitko utok, druhy block, a hraje se. Z grafickyho hlediska ve hre chybi jakakoliv stylizace, vsechno je udelany realisticky "podle pravdy", a proto hra vypadala zastarale uz po vydani, zatimco Skyrim diky citlive stylizaci graficky zraje jako vino. Tak snad se dockame v dalsim dile KCD nejakych zmen k lepsimu - hlavne hratelnejsimu.
Jeste mi prislo vtipny, ze Vavra citoval nejakej metacritic review na Skyrim, pritom kdyz misto Skyrimu dosadim KCD, tak celej ten text mozna sedi jeste lip: "Můžete bojovat! Ale je to nejhorší soubojový systém všech dob. Můžete krást! Ale je to jen sbírání věcí ze země. Můžete se vloupat do domů! Ale je to jen příšerná minihra. Můžete jezdit na koni! Ale je to úplně stejný, jako když chodíte pěšky, jen máte k zadku přilepenýho koně. Můžete mluvit na tisíce NPC! Ale všechny vám řeknou jednu ze čtyřech věcí a cokoli jim řeknete, nezmění absolutně nic. A tak dál...”
-
-
ne
-
-
Kdo je Bárta ?
-
Já se bavím *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=xSLlZh9yelk
-
Tak dle mého je skyrim skvělý, ale se spousty body souhlasím :D (No většinou bugů bych překousl, ale že se mi bugl drak odahviing a já teď nemůžu dohrát hl. linii.... to celkem nasere :D)
-
s cca asi 50 % námitek se zcela ztotožňuji - ostatní jsou takové nedostatky které má většina těchto her...... Obecně za sebe můžu říct, že když jsem Skyrim hrál a probíral se jeho obsahem, tak jsem občas zažíval dejavu z různých lokací, předmětů a herní mechaniky a došel jsem k rovnici: Fallout3 x Oblivion = Skyrim
-
V přístím díle by mohli vytvořit postavu Dan Vávra jako něaky kazatel co by ti řikal ja tu hru máš hrat :D A když ho zabiješ budeš Vranorozeny