Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Bylo by fer alespon napsat, ze se jedna o recenzi konzolove verze hry (nehral jsem). Na PC cast problemu v interface odpada. Co se tyka treba questu, nove zadany mam obvykle aktivni (pokud nemam vypnute zatrzitko u cele skupiny miscelaneous). Lagy u favorities mam nepostrehnutelne. Do Galaktickeho menu chodim jen jednou za level a ovladam ho celkem v pohode mysi. Konzoloidni inventar je otrava ale jde na to zvyknout.
Doufam ze p. Vavra stejne zrecenzuje i prehypovanou pecku SW Tor. Zkousel jsem betatest o vikendu. Uvodni filmecek super, ale zrejme jediny plus. Grafika tak 10 let stara a pripominala mi Teletubies - cim barevnejsi tim lepsi, animace hrozne, questy primitivni. Logika sveta do ktere se navazi (a zcela opravnene :-) u Skyrimu je v SW TOR rozhodne tragictejsi a nejde tam delat navic skoro nic). Nejaky Star Wars feel, se v necem takovem samozrejme nemuze dostavit ani nahodou. JKA: Jedi Academy bylo animacemi a grafikou dal a to je fakt uz hodne starecek. 4 hodiny, 7 level, odinstalovano a navrat zpet do SKyrimu, ktery pres tunu chyb je aspon zabavny a zaplatim za nej 1x a ne kazdy mesic.
Ve Skyrimu mne stve samozrejme taky spousta veci, vetsinu z nich pan Vavra napsal. Jenze jak spravne podotyka - v tomhle zanru NENI konkurence. Skyrim ma evidentne komercni uspech a to je fajn - mohlo by to nakopnout jine firmy aby se vydaly na pole techto her a vznikla konkurence. -
-
Kdo by od od tvůrců Warhammer online(3 roky staré, příšerně zabugované a nedomyšlené MMO, na které tvůrci zapoměli ještě dřív,než ji vydali, tím myslím žádný opravdový datadisk nebo patch opravujicí ty nejhorší bugy, atd.) čekal, že jejich další MMO tentokráte ze světa Star wars, bude nějaký nezabugovaný trhák? Myslím, že SW: Tor dopadne naprosto stejně jako onen Warhammer online, to jest po 3 letech 5 serverů, žádný datadisk, 5000 pravidelně platících hráčů a pořád ty samé bugy jako v betě.
-
-
Tak vzhledem k reakcím na nejnovější patch na Skyrim to vypadá že Dan bude muset rozšířit seznam *1*
-
No celkem dobré počtení ale NESOUHLASIM, Skyrim je pro mne nejlepší hra jakou jsem kdy pařil a moc si ji užívám. Nepřehledný inventář tvůrcům odpustím za to že se nechají předměty pěkně zblízka a ve 3D prohlédnout, marně pátrám ve své paměti která hra tohle před Skyrimem nabídla *4*
-
-
Shemnue, Dreamcast
L.A. Noire, PC/XboX360/PS3 -
-
Ano Shenmue, na něj jsem už zapomněl ve své době nadčasová hra jedníčka i dvojka naprostý skvost mezi japonskými megalománskýmy projekty na způsob Final fantasy *15*
-
-
-
Kdo je Bárta ?
-
Já se bavím *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=xSLlZh9yelk
-
Tak dle mého je skyrim skvělý, ale se spousty body souhlasím :D (No většinou bugů bych překousl, ale že se mi bugl drak odahviing a já teď nemůžu dohrát hl. linii.... to celkem nasere :D)
-
s cca asi 50 % námitek se zcela ztotožňuji - ostatní jsou takové nedostatky které má většina těchto her...... Obecně za sebe můžu říct, že když jsem Skyrim hrál a probíral se jeho obsahem, tak jsem občas zažíval dejavu z různých lokací, předmětů a herní mechaniky a došel jsem k rovnici: Fallout3 x Oblivion = Skyrim
-
V přístím díle by mohli vytvořit postavu Dan Vávra jako něaky kazatel co by ti řikal ja tu hru máš hrat :D A když ho zabiješ budeš Vranorozeny
-
Nekolik poznatku jen tak z patra co me stvalo Mafii 2. Btw linarni hre, ktera se neda rozsahlosti srovnavat se Skyrimem.
1. Kdyz po me nekdo chce (ve hre s moznosti vydelavat prachy bokem) prachy a ja je mam tak mu je nemuzu dat protoze jsem nesplnil spravny quest. (Je to tam vickrat)
2. Kdyz nedovezu ani jeden listek na benzinku (protoze jsem sel zrovna veceret a myslel jsem ze to pak loadnu) tak se quest stejne splni a ja jdu v budoucnu brucet za neco co se vubec nestalo.
3.Kdyz mi majitel vrakoviste rekne, ze pro mne bude mit ukoly a pak mi celou hru rika, ze zatim nic, neco je spatne.
4. Kdyz jsem lezl kanalama a byl od sr*cek tak jsem si pak v byte dal sprchu a sel koupit nove saty. Presto mi v dalsi cutscene rekli, ze smrdim a at si jdu koupit nove saty.
Bylo toho vic ale uz nechci premyslet :). Zkratka nad Mafii taky nikdo moc nepremyslel coz je podle mne u kratke linearni hry ktera se snazi tvarit jako sandbox mnohem vic iritujici..