Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Skyrim je ako olivy buď ho neznášate alebo milujete nič medzi tým nieje.
-
A tento članek ma ale sledovanost :D to je skoro jak v telce :D Už vím proč čekali s vydaním na neděli 8 večer :D
Je vidět že tu ma někdo pod čepicí. :D -
Vea bodov ma spolocny zaklad a dali by sa zhrnut do jedneho. Aj tak by ich vsak zostalo dost. Mna napriklad ovela viac sklamala AI. Ta je vazne tragicka. Subojovy system je tiez nezaujimavo jednoduchy. A k tym bodom Dana by sim este pridal otazocku.
Preco sa vo vsetkych kobkach svieti ? Kto tam tie fakle zasvecuje a preco ? Zeby to duchovia, ozivene mrtvoly potrebovali ? Resp. dostal sa niekto do kobky, kde si musel svietit kuzlom alebo faklou ? -
Co hrajeme my - http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
A co hrál pan Vávra - http://www.youtube.com/watch?v=fIYOlEJ6lRo
teď už mu možná trochu rozumím *1* -
-
Ne. Vy hrajete toto http://www.youtube.com/watch?v=38QnUHlSInk . Vůbec vám to nepřipadá divné a bavíte se tím.
-
-
Hm to je Oblivion, a pointa? Je to počítačová hra, v Morrowindu jsem byl větší superman na 70 levelu a nepřipadá mi to divné a bavil jsem se, protože zřejmě narozdíl od někoho dokážu odlišit realitu od počítačové hry
-
-
Takhle lítat se dá jedině na drogách. Já mám ráději virtuální svět, kde platí zákony fyziky a biologie normálně. O čem jsou ty Fantasy příběhy v drtivé většině ? O tom, ze kdysi dávno na zemi mezi lidmi byli mágove a draci. Fyzika furt platila. Biologie taky. Po dopadu by se polámal i Swarzenegger. Tohle je nereálný úlet i ve světě fantasy. I takový Supermani či Spiderman měli jakž-takž svoje vlastnosti fyzicky "podložené". Ale ti v tom nejsou. Není to ani v jiném vesmíru.
Pokud se děj odehrává mezi lidma na zemi, má enine fungovat fyzikálně a biologicky správně. Jinak to není virtuální svět ale spatlané cosi, co možná pobaví hopsálky bez nároku na kvalitu toho virtuálního světa. Ale ti můžou hopsat na jump-padech v Quake Aréně...
-
-
-
Vtipné, opravdu, radši si jdi hrát dál... *3*
-
-
A ty běž spát troubo, jsi tu už dva dny v kuse - a tvůj přínos - 0
-
-
Dva dny v kuse tady nejsem, ale díky, že máš o mně až takové mínění *5*
-
-
madre de dios, ten "znalec" je tu pořád *13*
-
-
*5*
-
-
-
-
Jemu to zamrzá na xBogzu? No to je ale chudinka....
pan Vávra by se měl s předvést se svym warhorsem, jak se mu krásně ta jeho gameska povede...
Schválně, jestli tam bude mít záchody, nebo jeho vojáci v těžkých zbrojích budou běhat rychleji, než Bolt... -
-
Souhlas, jsem zvědav, jestli warhorse se svou hrou trumfnou kvalitu Skyrimu.. Nebo počkat, vlastně vim, jak to dopadne předem..
-
-
Taky se přidám ke kýválků, protože pan Vávra má jednoduše pravdu! S tim jejich podělanym Oblivionskym enginem co je starej jak Metuzalém jsou neustále problémy a nefunguje jak by měl. A to je po takovéto době fakt na facky! Stačil mi Fallout 3 a NV s pytlem vytrhaných vlasů z nervů o které mě připravila funkčnost těchto "dokonalých" (dojebaných) děl. A přesto si je stále dokola pouštím, protože tu neni nic jiného než ta "vyladěná bloncka". *9*
-
Pockejte do zimy loupeznici, spadnou
http://www.youtube.com/watch?v=PpLsJGXzFwg -
Já myslím ,že Dan Vávra by se měl probudit a nepsat takové píčoviny.
-
-
I přes to jak to formuloval je to v podstě pravda. Až na některý výčitky ohledně bugů by se zbytek těch připomínek dalo označit za krávoviny, který si člověk může najít na každý hře - když se mu chce.
-
Myslím, že ty by ses zase měl zamyslet nad svou sexuální orientací a neplácat tu takové výkřiky do tmy
-
-
k bodu 82...Dan pocul si uz o dvanastich mesiacikoch ?...bethesda pravdepodobne ano ! :P
-
Deset důvodů, proč dát Márovi mínusko (na osobní vyžádání Jindřicha, kterého velmi obdivuji):
1) Mára nemá originální nick.
2) Mára zatím nepřispěl na diskuzi dostatečným počtem příspěvků, abych jej uznal jako správného pracanta.
3) Mára si dovolil kritizovat pana Vávru. 4) Mára si dovolil kritizovat pana Vávru vulgárním způsobem.
5) Mára neuvedl žádné legitimní důvody, proč jej kritizoval.
6) Mára nezačal svoji kritiku velkým písmenem na začátku věty
7) Mára nezakončil svoji kritiku tečkou na konci věty.
8) Mára se neobtěžoval ulehčit čtenáři pochopení jeho příspěvku vhodným situováním čárek.
9) Mára nedokázal ani napsat všechna slova ve větě správně, jak se mu chvěla ruka.
10) Mára je anonym. -
-
Mě to připadá jako 10 důvodů proč jsi řiťolez, obvzlášť bod 3/4...
-
-
Aaaa, starý kritik Gimli... *5*
-
-