Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by jenom zajímalo, za jak dlouho si monsieur Grygar bude v podcastu zase jednou umývat ruce "od desítky." Že jako vlastně váhal mezi devítkou a desítkou ale přišel za ním "nějakej chlápek" a řekl, co kdybysme tomu dali třeba desítku. Teď už je výhoda, že se na desítce nemusí shodnout celá redakce, teda, ne že by to byla tenkrát u posledního bethesdího RPG nějaká překážka, to rozhodně ne.
    Co se vyjmenovaných důvodů týče, dvacet z nich jsou normální blbiny, které slušně vychovaný člověk přejde s mlčením, dvacet je z kategorie who cares a ten zbytek jsou větší či menší průsery, které si prostě takové studio nesmí dovolit pustit mezi lidi. Vlastně může - a to je nejhorší.
    • janchor
      Ten "nějakej chlápek" byl konkrétně jmenovanej a pokud hodíš voko na závěr zdejší recenze Skyrimu, tak se dočteš, že se toho přešlapu nijak nezříkám.
      • Ano, vím. Cca před třema hodinama jsem ten podcast slyšel.
    • Trol.diskuzni
      Přesně, to zas bude keců za rok za dva... Hlavně, že si to intelektuálně obhájí a pan Poláček bude z pozice bosse řádně přitakat. *5*

Kdyby tomu dali devítku a řekli, že pro milovníky otevřeného světa je to skoro perfektní záležitost, neřeknu ani ň... Jenže games prostě potřebují čtenost a inzerci, klasika.
      • Hairy_Ass
        Desítka se mi taky zdála moc, ale co se týče té potřeby čtenosti a inzerce, tak jim Vávra taky slušně pomáhá, v tomhle si s Grygarem mohou podat ruce.
        • Obyčejná symbióza. Oni přináší podněty, my přinášíme pageview.
        • Trol.diskuzni
          Beztak je to všechno dohodnuté předem... *3*
  • Skyrim je výborná hra kterou neuvěřitelně doprasili spoustou nesmyslnejch chyb, člověku který RPG miluje je z toho až do pláče jak mu to mohli udělat..
  • Docela by ma zaujímalo, či je tu na games aj väčšia diskusia. myslím tým 3198+ príspevkov.
  • Exsituje na tomto webu pozice šéfredaktora? Jestli ne , tak doporučuji zavést + trochu prostudovat žurnalistiku. Pokud se GAMES.cz tváří, že podává aspoň trochu seriózní zpravodajství z herní scény, tak by se v první řadě mělo začít chovat dle novinářských pravidel. Bulvár se dá psát o tom, kde a kdy vytekl Ivetě Bartošové výstřih v rytmu tří promile, ale herní scéna si na takovéhle články moc nepotrpí. Jako osobní názor do fóra je to prima a respektuji to, jako publikovaný článek je čistě trollí punk . *12*
    • Přesně, tohle ať si prezentuje někde na svém blogu nebo na tom jeho twitteru.Naprosto neobjektivní lživý článek.
    • Naopak, za tento článek by měl Dan Vávra povýšit na pozici šéfredaktora! Jistě by to pro něj byla další meta v jeho bohaté kariéře. A pak by hned mohl konečně zrušit bulvární zpravodajství pana Smutného.
      • Bez z5 na EG za cool typkem JD *1*
  • Já teda musím souhlasit s hodně body...taky mi připadá Skyrim nedodělaný a už vůbec od firmy, která se takovýmhle typem hry zaobírá nějakých 20 let. Oblivion (s OOO a dalšími addony) jsem dohrál odhadem 15x a baví mě dodnes. Ale Skyrim jsem po nějakých 30-ti hodinách vypnul a už nikdy znovu nespustil. Neskutečně mě tam štve inventář, ale fakt neskutečně. Taky nové questy se neaktivují jako hlavní. Grafické zpracování mi taky není tak úplně po chuti, nemastné, neslané...prostě pro mě rozhodně ne nejlepší RPG. Morrowind i Oblivion se mi zdají mnohem propracovanější hry (samozřejmě až na ty tuny bugů od AI, grafické atd...)
  • Jako tohle mi přijde spíš jako tak, že pana Vávru Bethesda nečím naštvala a teď si vyřizuje účty. V některých věcech má pravdu a největší průšvih asi je inventář a nakupování, ale cca tak 80 bodů jsou naprosto zbytečně vykonstruované. Uvidíme, co přinese patch.
  • Jako nevim jetsli je uplně dobrej přístup nadávat na hry který maj svojí kvalitu podloženou takovým množstvím ocenění, které hříčka jako mafia 2 nikdy mít nebude. Uznávám že skyrim má chyby, ale v tomto žánru skrátka nic lepšího nenajdeme
    • Opravdu.... Asi si moc RPG nehrál...
  • RPGCodex loves you:
    http://rpgcodex.net/forums/index.php?threads/dan-vavra-presents-100-reasons-why-i-hate-skyrim.82766/
  • Článek o ničem... když bude člověk chtít, napíše to samé o každé hře. Docela mě ale udivuje jak pan Vávra přirovnáva hru k realitě, to je nářez.
  • kotty
    Chtel jsem se k clanku vyjadrit, ale koukam, ze uz tu bylo vsechno napsano tucetkrat, takze se ani nebudu namahat. Jen me udivuje, kolik prispevku tu vzniklo (snad uz vic, nez k obema recenzim dohromady) a vetsina z nich navic pribyla behem noci a pracovni doby. Snad si kvuli tomu lidi nevzali volno *1* .

Jinak by nebylo od veci, kdyby byla kritika nasmerovana primo k Bethesde, tzn. tak, aby si ji mela moznost precist (nejlepe na jejich forech).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit