Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nr. 2700 *5*
  • To prirovnani, ktere pan vavra použil o te blondynce podle me nesedí spíš bych použil prirovnání, že sedíte pri táboráku, opékáte maso a je tam dým a mezi zuby vam občas skrípe nejaky uhlík. No a vy si místo vychutnávaní maa budete stežovat na ten uhlík. Proste hnidopistvi, pesimizmus a hledani chyb za každou cenu
    • Když to pošušňáníčko bude samej uhlík a pokud zrovna ne, tak to zas tak moc dobře chutnat nebude.. taky budeš remcat, že si přístě to opékání rozmyslíš. Ano, pokud ti jde jen o kouzlo okamžiku bez ohledu na to, že žereš zuhelnatělé kusy dřeva, pak ano. Jsi FAN. Komu šlo o dobrý neběžný kus žvance bude zklamán a vrátí se domů do lednice si spravit chuť. Vždycky jsou různé pohledy na situaci. Viz 2 kámoši co se na kanoi "udělalli". Jeden říkal "to byla paráda" a druhý "ještě jednou budeme ve vodě a se*u na to". *3*
  • No tak Pane Vavro, snad vam ulehcim zivot tim, ze se pridam k hrstce nespokojencu. Nejste jediny, kdo si vsiml az neobvykle mizernosti Skyrimu. Celkem jsem prekousl zrecyklovanou grafiku (nakonec mody neco napravi), prekousl jsem imbecilniho kone (bod 96, tusim, me opravdu pobavil, presne tak to je), prekousl jsem neuveritelne dementni GUI, prekousl jsem do nebe volajici humus jmenem NPC, prekousl jsem vetsinu ostatniho o cem pisete, ale jedno nedokazi. Nemohu akceptovat totalne plochy, bezobsazny styl vypraveni pribehu "instantniho hrdiny", bez jakekoliv fantazie, humoru, petrosti a skutecnych hadanek, a to bez ohledu zda-li jde o hlavni ci vedlejsi kvesty. Skyrim je jen levnym recyklatem polo a plne automatizovanych schemat, zalozenych na metode nejmensiho spolecneho jmenovatele. Tuto hru NEDOHRAJI, at si ji nechaji!
    • rhomola
      ...bez jakekoliv fantazie, humoru, petrosti a skutecnych hadanek? Asi nehrajete stejnou hru jako já. Blížím se 90té hodině hraní a stále se skvěle bavím. As stále ještě mám plný questbook a zdaleka nedohráno. Jako fanoušek série asi nacházím více vtipů, ale i nováček dle mého má šanci na skvělou zábavu. Questy jsou hodně pestré a stále víc si troufám říct, že jejich provázanost je místy až neskutečná a osud mého hrdiny je díky tomu opravdu variabilní. Dokonce až tak, že si nejsem vůbec jist, že bych to znovu dokázal odehrát úplně stejně. Spíš se při příštím hraní za jinou specializaci nechám strhnout hraním asi někam jinam a jinudy a bude to zase úplně jiný příběh. *3*
      • Skyrim som hral veľmi dávno, a na veľa vecí si už nespomeniem, no pamätám sa na to, že vedľajšie questy boli častokrát prepracovanejšie a zaujímavejšie než hlavná dejová línia. Prvý krát som hral za chlapa a potom som to rozohral za ženu. Druhé kolo som už síce nedokončil, pretože som prišiel o savy, no taktiež sa pamätám, že gameplay bol o trošku iný, než prvé kolo. Takže za mňa +súhlas. :)
      • Fanousek serie, to je ono, sundej ruzove bryle a pak to ohodnot!
        • rhomola
          Mam v týhle diskusi hodně postů s hodně konkrétníma postřehama. Můžeš si je najít, můžeš s nima nesouhlasit, případně sám pár konkrétních přihodit. Ale předpojatě plkat o mých brýlích? Nebuď legrační.
    • Zrecyklovana grafika - highend to neni , ale oproti Oblivionu obrovsky rozdil , postavy maji textury 2048x2048 ,oproti 512x512 oblivionu , world textury 512x512 oproti 256x256 oblivionu.Dalo by se pokracovat dal.
      Imbecilni kun - nevim,hraju 160 hodin a mam porad stejneho kone od zacatku , a zatim neudelal nic co by mi vadilo.
      Dementni GUI - neni to idealni , ale ani totalne nefunkcni , nevim..za poslednich par let ve sfere rpg byly nejake lepsi?Mozna o trochu..ale vzasade plus minus to same jako ma Skyrim.
      Humus jmenem NPC - Hmm...vetsina her ma NPC co stoji na miste ve dne v noci , a jen cekaji az na ne dojde rada..tady sice NPC nekdy pusobi debilne , ale aspon maji nejaky rezim zivota...kde jsem to naposledy videl..hmm..nikde?
      Bezobsazny styl vypraveni - podtext vsech TES her..you write the story...vzasade je to o tom ze kazdou udalost si kazdy prozije jinak,zaklad ma stejny..kdesi u nabrani ukolu...ale prubeh se u kazdeho znacne lisi.Nekomu vyhovuje scriptovana story plna textu , nekomu ne.
      V TES to je takove jake si to clovek udela , pokud si chce vypestovat a zit zivot instantniho a plocheho hrdiny , tak jiste muze..ale to neznamena ze to je jedina cesta...jen to clovek nesmi hrat jako Dragon Age. :)
      • Ohledně GUI kladeš špatnou otázku - ono se (na PC snad) v posledních 10 letech v nějakém RPG objevilo horší? Žádné mě tedy nenapadá. I inventář v Knights of the old republic který jsem považoval za hodně nepovedený byl proti tomu ve Skyrimu dokonalost sama.

A ve světě plochých NPC a přímočarých příběhů se té povrchosti obtížně zbavuje. Ale zrovna v tomto udělal Skyrim od dob Oblivionu skutečně krok vpřed a přiznejme si to - RPG s otevřeným světem obvykle plochá bývají (s čestnou výjmkou Fallout New Vegas který dokázal že to jde lépe).
  • Pan Vavra se rozhodl srovnat realitu s pocitacovou hrou. To je jiste zajimavy a obdivuhodny pocin, ktery kupodivu vyznel tak jak vyznel :) Nastesti 80% breku nesnizuje vyslednou hratelnost titulu ani o pid a zbytek je o grafice, ktera, jak davno vime, hraje v zebricku priorit 10te housle. Hretelnost a atmosfera Skyrimu = 10/10 a na tom ani 10 takovychto clanku nic nezmeni.
    • Malleth
      Je fakt že plno věcí co tam zmiňuje nemá výrazný vliv na hratelnost, ale fakt že gamemplay má do dokonalosti hodně daleko musí poznat každý kdo má všech pět po hromadě.

Hodnotit tuhle hru desítkou je urážka všech her, které jsou opravdu originální a propracované.
      • Hry hraju od 1991, na PC od 1994, dohral jsem vsechny zasadni tituly KROME vsech dosavadnich TES, ktere me proste nechytly. ... az do Skyrimu. Skyrim me pohltil stejne Dungeon Master, jako Albion, jako System Shock, Thief a Deus Ex dohromady, jako Planescape: Torment. Vsechny hry, ktere jsem vyjmenoval jsou ty nejlepsi kousky, ktere jsem v zivote hral a kterym osobne davam 10/10. Nemuzu jinak a je mi sumak, ze jsou tam hnusne textury a 0-ova originalita...
        • Mno v tom případě to rovnou můžou udělat v engine Minecraft, když to není vůbec důležité. A běhalo by to i na slabších PC.
        • Malleth
          Taky jsem už něco nahrál (od kdy to si nepamatuju) jak na PC tak konzolích a ne jen RPG. Tvůj názor ti nikdo nebere, ale ať se na to podíváš za jakéhokoli úhlu pohledu tak Skyrim nesahá Deus Ex ani po kotníky.
          • DX je TOP co jsem kdy hral, jeho zaber a hloubka je neuveritelna. V jednom z uhlu pohledu jsou si obe hry rovny - maniakalni hratelnosti a to je to co je u kazde hry nejdulezitejsi. Zbytek necht zhyne v pekle :)
            • Malleth
              Hratelnost je zrovna ve Skyrimu dost zlá. Designéra co navrhoval souboje bych uškrtil.
  • Udělat Open World RPG se neobejde bez problémů či kompromisů. Skyrim je skvělá hra s několika menšími problémy a pokud jsou tyto problémy daň za to, že nechci jít s trendem a bezostyšně utápět čas ve F2P online simulátorech nudy, tak prosím, rád ji zaplatím.
    • Malleth
      Kdyby tak ty problémy byly drobné
  • Dan Vávra je můj člověk a oněch 1000 korun pošlu na charitu *5* Alespoň budu mít zážitek o kterém můžu vyprávět *7*
  • Skyrim se mi líbil s něčím s vávrou souhlasím ten kůň je občas děs ale jinak ty jeho body?přišlo mi jak kdyby to nehrál a nebo hrál prvních 5 minut 6x ho zabil vlk a on to vypnul tak mi ten jeho článek přijde a hlavně mi řekněte která hra je dokonalá :-)
    • A která podobně zabugovaná hra dostává maximální hodnocení ve všech možných médiích? A z který jiný podobně lehkovážně spíchnutý hry si zástup fans skrápí textil?
      Napadá mě pár dalších titulů od Bethesdy...
      • ode mě nemá max hodnocení pro mě je zatím nej hra tohodle roku novej díl Batmana ..Skyrim bych dal 7/10 max 8/10 maj ještě co dodělávat a vylepšovat ale tenhle článek mi přijde dost uhozenej a nafouklej
  • Ten článek je o 100% lepší než ta hra ale lepší hubená koza jako zdechlá.Jen ta cena by měla korespondovat s kvalitou -250kč?
    • rhomola
      To by ovšem páně Vávrovo Mafia II včetně těch úžasných DLC měla rovnou stát tak kilčo ne? Minimálně herní dobu, když srovnám... co? ;) Rozhodně mě litr, co sem dal za Skyrim zatim ani nes.re. A to už sme třetí týden po vydání. U druhé Mafie sem si tohle dobou už připlácel, za "volnou a extrémní jízdu", které už sem měl na disku, a pozítří sem měl dohráno...
      • Jazz
        co ?
        Hovno! *3*
  • jen jestli vsichni nejste trolled
    • Trol.diskuzni
      Samozřejmě, že jsou... *5*
  • Takže mohu v klidu porovnat tyto dvě hry a Daniel Vávra by se měl stydět a omluvit se Bethesde, že tak pohanil Skyrim. I pro mě Skyrim není TOP titul, ale v porovnání s Kingdom Come je to nebe a dudy. Nebudu slepě přihlížet a vychvalovat Kingdom jen kvůli tomu, že je to hra od českého vávojáře. Mě osobně je stydno co tady Daniel Vávra vyplodil za nesmysly. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit